Ja, már az előző időgépes hozzászólásról meg is feledkeztem.
Sunshine after the rain.
Ja, már az előző időgépes hozzászólásról meg is feledkeztem.
Sunshine after the rain.
Kacsa: Vissza a jövőbe:-)?
Sunshine after the rain.
Köszönöm, a régi helyemen. Matatgatok, írogatok, ilyesmi. 2009-ben és 2010-ben több nagyobb külföldi dolog is van kilátásban, de nem akarom elkiabálni. Merre voltál, mit csináltál, ha nem titok? Még a régi helyeden vagy?
Egyébként az, hogy megváltozott a fórum, enyhe kifejezés. De mi itt, kedves Rexor, régi öregeknek számítunk lassan (nem feltétlen korunkból kifolyólag...).
Sunshine after the rain.
azzal a fránya fluxus-kondenzátorral csak a baj van...:)))
Kacsa11
Hali Legislator :) Megvagyok köszönöm, nemrég érkeztem vissza külföldről. megváltozott a fórum nagyon, csak győzzem olvasni az új neveket :) Veled miujság?
Szia, Rexor!
Nagyon rég láttalak. Mi a pálya veled?
Monalisa lehet, hogy ezek jogutódaira gondolt, az esetleges további őrzésre. Mintha lenne Orosz Intézet Budapesten...
Sunshine after the rain.
Magyar-Szovjet Baráti Társaság, Szovjet Nagykövetség? Monalisa, indítsd újra az időgépet, azt hiszem elakadtál egy kicsit :) Persze csak 20-30 évet :)
Már csak Oroszországi Föderáció Nagykövetsége van.
Sunshine after the rain.
Vagy az MTA jOGTUDOMÁNYI iNTÉZETE. Ott egyidőben komolyan foglalkoztak az ilyesféle fordításokkal. Dr. Elek Judit könyvtárigazgatónak írj egy mailt.
Sunshine after the rain.
Széchényi Könyvtár, Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, Külügyminisztérium, Magyar-Szovjet Baráti Társaság, Szovjet Nagykövetség stb. - vélem mint esetleg támpont a kérdésben.
Kiejtés szerint (magyarosan írva): szovjetszkoje grazsdanszkoje právó, azaz szovjet polgári jog.
Sunshine after the rain.
Vow, Sovietskoe Grasdanskoe Pravo:-). Elvben nem kizárt, ha lesz időm, rákeresek (tankönyv bizonyosan van a témáról).
Sunshine after the rain.
jó napot!
a szakdolgozatomhoz szükségem van a szovjet ptk fordítására: van-e egy oroszról magyarra verziója?
köszönöm!!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02