Nkh / honositas


Fsk13 # 2021.12.10. 10:35

Igy van az o meresuket fogadjak el szerintem is, mindegy atviszem P rendszammal egy masik szalonba, aztan meretek meg kicsereltetem a fekpofakat. Mindenestre az osztalyvezeto segitokesz volt, raadasul intezet nekem korabbi idopontot is 20.-ra. , szemelyessen őt kell majd keresnem.

wers # 2021.12.09. 07:05

A hatóságot csak az fogja érdekelni, hogy az ő hitelesített berendezése mit mér.

Időpont foglalás, várólista stb. sajnos ilyen, ilyen is volt. Akik már fenn vannak a várólistán azokat is ugyanúgy kellemetlenül érinti, mint téged, ők is a sorukra várnak.
Nem tudom máshol lenne-e hamarabb időpontod, ennél az ügynél nincs területi illetékesség.

Fsk13 # 2021.12.07. 17:14

Udv
2021 oktober 19.-en vasaroltam egy lejart kulfoldi papiros Audi A3-at / 2001-es evjarat / . A győri nkh-ba kapott idopontot 2021 december 6.-ra . Az auto megbukott a muszakin, az elso tengely ket kerek kozotti fekelteres volt nagy 35% , bonuszba felirtak hogy a jobb lampa minimalissan felfele ver .
A gondom a kovetkezo, a csornai suzukiba melegen 5% elterest mert a vizsga biztos . Tobb szerelovel megnezettem jok az elso fekek, a hatsok pedig kompletten cserelve lettek .
Ketszer volt elomuszakin direkt szoltam hogy szigoruan nezzek at, minden apro hibat irjanak fel . Ki is lett cserelve minden az auton, nem rohad nincsenek kulserelmi nyomok .
Bemenni az nkh-nal mikor vizsgaztattak nem lehetett a koronavirus miatt, telefonon beszeltem a vizsgabizotssal, lekezeloen hablatyolt hogy oreg auto stb.. , ehhez mondjuk nemtudom mi koze van .
Irtam levelet Devecseri Anita gyori osztalyvezetonek hogy ket honapja varok , es most hogy megbuktattak uj idopontot se adtak /januar 16.-ig tele van a varolista. Illetve jeleztem hogy fekek tobbszor at lettek nezve/meretve . Kaptam egy robot automata uzenetet, hogy hivjam fel, neznek visszamondott helyekre idopontot . Mai nap /dec 7/ nagy nehezen elertem telefonon, kozolte hogy megprobal elobbi idopontot nezni, amit atkuld delutan email-en / azota se jott /. Illetve hogy csereljem ki az elso feket,. .. vissza vittem a csornai vizsga biztoshoz merni hidegen, 14%-ot mert / megfelelo / igy nem kell cserelni semmit . A meresi jegyzokonyvet elkuldtem az osztalyvezetonek, valasz nem erkezett, es mar telefonon sem ertem el . Szoval igy allok jelenleg, ezt ha tudom nem veszek kulfoldi autot, heteket vartam es most ujra varhatok az idopontra. Nem tudom mit tehetnek, es a gond nem csak az ujra vizsgazas, meresek, P rendszam stb ara, hanem hogy hetek ota nincs autom. A munkaba jaras korulmenyes, oreganyamat nemtudom ellatni mivel a szomszed faluban lakik es meg lehetne sorolni . Raadasul egy olyan hiba miatt amit tobbszor atnezettem, es megfeleloen mukodik . Mit tudok tenni, varni az idopontra es bizni benne hogy jokedvuk lesz az nkh-nal es nem huzzak meg ujra ? Lehet valahova fordulni ilyen ugyben ?