MÁV Biztosító

Coolmpi # 2009.11.24. 19:49

Hát engem pont:

Dr. O…M..... ügyvédi iroda 70-s mobillal!

Szólított fel... Legalábbis illik a rövidítés és a 70-es mobil is...

Persze megértem én a károsultakat is, itt senki nem jár jól... Amennyiben peren kívül egyezünk meg akkor lehet jelentkezni a próbaperre?

Valami követelés átvállalási szerződést akar írni az ügyvéd, így elvileg nekem lesz követelésem a MÁV-al szemben.

L.Suzy # 2009.11.24. 22:10

Ajánlom szives figyelmetekbe, a Google-n keressetek rá:
PSZAF 8/2oo6(X.12) ajánlása a KGFB alapján érvényesitett kárigények, kárrendezések!

Ami szerintem mégsokkal érdekesebb:
EU. Parlament és Tanács
2oo5./14/ EK irányelve 4.cikk.

Az EU. Parlament szerint 2oo9. nov.1-től minden tagállamban erős ügyfélvédelmi rendelkezések lépnek érvénybe!

L.SUZY

klimás56 # 2009.11.25. 10:46

Coolmpi 2009.11.24. 20:49

Ennél könnyebb pénkereset? Tutira lehet menni!! Egyenlőre ....... (remélem)

A peren kívüli egyezséggel kapcsolatban egy picit olvass vissza. Grád tanár úr vélemémnye mérvadó.

A szerződést sztem ne írd alá, mert az összes nyűg a nyakadba szakad!Az ügyben gondolom másodrendű alpresként vagy benne !??
A véleményemet szigorúan laikusként mondom....

Alma12 # 2009.11.25. 17:33

Coolmpi

Szerintem fogadj ügyvédet, ez baráti jó tanács.

lecsoman # 2009.11.25. 20:20

Alma12:

Tisztázni kellene egy két dolgot a "válságról" és a "válságban levő cégekről".

Az Allianztól elbocsátott emberek nem azért kerültek utcára mert az Allianznak nincs pénze fizetni őket, hanem azért mivel csökkent az ügyfelek száma ezért csökkenteni kell az ügyintézőket.

Ha csökkent az ügyfelek száma, csökkent a bevétel, de ez nem azt jelenti, hogy nincs bevétel.

Arról meg szerintem fölösleges beszélni, hogy mekkora tőketartaléka és egyéb helyekre fektetett tőkéje van a cégnek.

A ténylegesen válságba kerülő cégekés a média által "válságba került cégek"-nek nevezett cégek között az a nagy különbség, hogy egyik megszűnik a másik bevételarányosan csökkenti a kiadásait.

Ha neked lenne egy céged akinek 3 millió ügyfele van akkor lenne 300e alkalmazottad, de ha le csökkenne az ügyfelek száma 1,5 millióra, akkor le csökkentenéd az alkalmazottaid számát 150e-re, de ettől még nőne a tőketartalékod, nem lennél válságban, csak nem termelne annyi pénzt mint eddig. Ha csökken a bevétel, akkor arányosan csökkentik a kiadást, és tulajdonképpen nem változik semmi.

Nem tudom mennyire járod az országot, de ha körül nézel elég súlyos beruházások vannak ahhoz képest, hogy milyen nagy a válság.

Kis embereknek válság, befektető cégeknek pedig egy folyamatos gazdasági fejlődést mutató diagrammon egy pici kis visszaesés ami el is múlik mindjárt és folytatódik minden ahol abba maradt.

A válság tulajdonképpen a kötelező fogyasztókat érinti, akik egyben az alkalmazottak is, azaz a kis emberek.

Egyébként visszatérve arra, hogy az Allianz egy bank, azt kapjuk, hogy 1 egység ténylegesen létező pénz után 9 egység hitelt tudnak ki adni, amit ilyen olyan módon de tulajdonképpen maguknak is ki tudják adni. Szóval tudnak pénzt generálni. Ne mennyük bele, de az Allinaznak az se számít ha 1 db banki ügyfele sincs, akkor se fog tényleges válságba kerülni.

lecsoman # 2009.11.25. 20:25

Vissza térve a lényegre:

Grád András Úr továbbra is várja azok jelentkezését akiknek össze törte a kocsiját egy MÁV ÁBE-es és nem javították meg a kocsiját, vagy saját pénzből javította meg és még nics kifizetve! Ezen kívül azok jelentkezését akit MÁV ÁBE-esek voltak és kárt okoztak amit a MÁV nem fizetett ki, ezért ők fizettek, vagy azokat akiktől a biztosítő követelte a pénzt is fizettek, vagy azokat akiktől behajtottak pénz ugyan ez miatt!!!

Indítani kell minél előbb a próbapert mert ez az egy elfogadható esély van jelenleg!!!

nincstelen # 2009.11.25. 20:54

Dr. O…M..... ügyvédi iroda 70-s mobillal!

Miért titok ennek a lehuzósnak a neve? Nyugodtan ki lehet írni a szánalmas szar nevét!

klimás56 # 2009.11.26. 06:23

Hátha olvasgat itt a fórumon, nem hiányzik egy újabb per ....a betűkről annyit :női név.
Privátban küldj egy elérhetőséget ,elküdöm a képet..

lecsoman # 2009.11.26. 08:44

Jelentkezett a Duna TV is. Nem tudom melyik műsor, de holnap már forgatni akarnak, megadtam a számokat akik jelentkeztek az előző forgatásra.

Én továbbra se leszek jelen. Legalább a média mellénk szegődik.

nincstelen # 2009.11.26. 11:12

Tegnap előtt oldalba kapott egy Generteles! Könyörgök nekik hogy mondják meg, hogy mikor jönnek felmérni a kárt. Nem tudják! Így hogy kérjek szervízbe mihamarabbi időpontot? Mert az autó kell, külföldre járok vele. Mondtam nekik nem a pénz miatt sürgős csak szeretném már csináltatni. Válasz: majd jelentkezünk. Rohadt büdös gusztustalan az összes biztosító egytől egyig. De azt hiszem ezeken levezetem a dühömet! Kezd elegem lenni a jellemtelenségből ami ebben az országban van!

klimás56 # 2009.11.26. 14:44

Hali!
Ilyenkor szívesen beleverném a fejét a sok cserépedénynek a pl.genertelbe!!
Most ugassanak az óccsó biztosítóról.......

Egyébként a fiam balesete után is eltelt vagy 3 hónap , amikor végre méltóztattak szemlét tartani. Ja !A személyes károkat, ruha,csizma betegség stb. egy külön ügyintéző kezeli, hívjuk fel, mikor ér rá?
A moderálási szabályokkal ellenkező kifejezések , főleg Q betűvel kezdődők, jutnak eszembe.....

Lecsoman
Szuper !!! Várjuk a hívást ! Közben én is tettem lépéseket egy másik tv felé, még nem kaptam konkrét választ, de bízom benne , ott is összejön egy riport.

Úgy általában minden kedves fórumos társnak:
Szívesen vennénk ha többen "aktivizálnák " magukat. Minél többen vagyunk annál nagyobat szól az ügy!!

websas # 2009.11.26. 14:54

Egy picit más!

2010 jan. 1-től a bringások egyirányuban is jöhetnek fordítva na akkor hogy lehet elbírálni egy balesetet, és a kár megtérítését?

websas

klimás56 # 2009.11.26. 15:11

Hát igen! El tudok képzelni olyan esetet amikor kukásautó (60 km/h) vs. montainbike ( 25km/h )... hm.
Szerintem az egyik nem fog tárgyalásra járni..))))

websas # 2009.11.26. 15:41

Kedves klimás56!

Igazad van! ÉS

Gondolnám az egyirányú utca nem a nagy hadronütköztető gyűrű (angolul Large Hadron Collider ring, LHC) ahol egy ütközés során a kerékpáros szétszóródó anyagi maradványait kellene később elemezni.

Esetleg tévednék?

websas

Gabexxxx # 2009.11.26. 22:35

Megnéztem a műsort, hát remélem ezzel is elérünk valamit. Pénteken megkaptam én is a levelet, hogy másodrendű alperesként mehetek januárba a tárgyalásra!

Sztella1 # 2009.11.27. 09:48

Sziasztok,

keresek valakit aki túlfizetett az Máv ábe nál, mert visszaadnék neki 2400Ft-ot, hogy a bonus malus igazolásom folytatódjon. Kérem írjon a batkayeszter@t-online.hu ra, olyan embert keresek aki kifizette év végéig a díjat. és ezért tartozik neki a máv biztosító

klimás56 # 2009.11.27. 10:26

Itt vagyok

utini25 # 2009.11.27. 14:21

Tisztelt Sorstársak!

Az én ügyem már másodfokon jogerős,behajtó céggel probálok egyezkedni,de most kell ilyen esetben végülis fizetni vagy sem? Tud valaki tanácsot adni?A tegnapi műsorban láttam pár embert ,ha tudnának segiteni szívesen felvenném velük a kapcsolatot.(utini25@citromail.hu)

köszönöm a segitséget

Sz.Márton # 2009.11.27. 14:41

Ne behajtó céggel egyezkedj, fizess meg egy igazi "fajtatiszta" végrehajtót, azért vannak.

nincstelen # 2009.11.27. 19:12

Kiss Bálint címét tudja valaki?

Báthori barnabás # 2009.11.27. 19:45

Azért az Allianz Biztositó sem egy szent,itt találtam egy érdekes káreseményt..

http://ugyesleszek.hu/…-Biztosito/1

nincstelen # 2009.11.27. 21:17

Elolvastam. Nem semmi! Ezért mondtam gusztustalan mindegyik!

klimás56 # 2009.11.28. 07:17

Bp..1163. Gárda utca

nincstelen # 2009.11.28. 11:26

Köszönöm Klímás! Házszámot esetleg valaki?

Krisztián2006 # 2009.11.28. 12:06

Az Allianz is egy disznó, csak ott még van pénz és ha minden kötél szakad tudnak fizetni.

Érdekes felvetés a MÁV ÁBE-vel kapcsolatban ugyanott:

http://www.ugyesleszek.hu/…-Biztosito/1