fireman!
Én ezt a Kiss Bálintos dolgot nem tartom jó ötletnek, mert biztos, hogy azt fogják mondani, hogy az egy másik ügy, a Te folyamatban lévő peredre érdemi hatása nincs.
A másik, amivel kapcsolatban már írtam, hogy ezek a MÁV ÁBE által kiküldött levelek nem mások, mint a felszámolási eljárás kötelező része. Nyilvántartásba veszik a követeléseket. Erről adtak tájékoztatást, hogy a Te általad okozott kárral kapcsolatban 100.000 Ft összeg erejéig vették nyilvántartásba a követelést. Ez sajnos nem azt jelenti, hogy ők ezt a 100.000 Ft-ot ki is fogják fizetni...:( Ugye május-június magasságában ígértek egy tájékoztatót arra vonatkozóan, hogy azaz 1/a),b),c),d) kategória mit is jelent térítési szempontból pontosan. Lehet, hogy fizetnek 1/b) kategóriában pl. 50%-ot (ez csak példa!!!), de biztosat majd csak a tájékoztató után lehet tudni. Az is lehet, hogy azt mondják, hogy ez pont 0%, azaz 0 Ft.
Annyit tudsz tenni, hogy arra hivatkozol ezen levél alapján, hogy a MÁV ÁBE fizetési szándékot jelzett, és kéred, hogy várjanak a sajtótájékoztatóig.
Szerintem ez a legtöbb most.