Ez a legfrissebb infó...
'A MÁV ÁBE Alapszabályának („Alapszabály”) 9.2. pontja szerint a megszűnt egyesület vagyona a volt tagokra („Jogosultak”) száll át, akik, e vagyon erejéig, felelnek az egyesület tartozásaiért."
"A már bejelentett kárigényeket és egyéb követeléseket a MÁV ÁBE nyilvántartásba vette, a Hitelintézeti Felszámoló Kht. folytatja ezek feldolgozását. A vagyonelszámolási eljárás eredményes lefolytatása érdekében kérjük, hogy a még be nem jelentett igényeket mihamarabb, lehetőleg 2008. szeptember 30-ig jelentsék be.
A kárigényeket bejelenteni, a kárigényekkel kapcsolatban tudakozódni továbbra is a MÁV ÁBE korábbi ügyfélszolgálatának címén lehet."
http://www.pszaf.hu/engine.aspx?…
Tehát van alapja annak hogy perelj. Viszont ha jól bogozom, szeptember 30-ig várják a károsultak igényét... Akkor valszeg valamit megpróbálnak vele-velünk kezdeni...
Viszont valahol azt olvastam hogy a MABISZ kárrendezési alapja 3 milliárd, egy évre. És ha a MÁV 4 milliárdját ki is tudnák fizetni most, októberben, akkor nem lenne lóvé az év végéig bekövetkező, biztosítással nem rendelkezők által okozott károkra.... Nameeg sztem, nem is kívánják kiüríteni a kifizetési számlájuk... =)
Az biztos hogy a PSZÁF azt is látta hogy rosszul működik. Azt is látta mikor hirtelen eltűnt még 2 milliárd Kiss Bálint és barátai révén. Viszont sztem ezt még a hülye is látja hogy a barátok közt szerepelt pszáf-es is... Ezt HVG-n írták is. De amilyen országban élünk, tuti beadnak valami bazinagy habit, hogy nem történt semmi, ez van, hát odjátok meg ahogy eztán tudjátok. És mindenki kezet most, és majdszolja tovább a saját kis zsíroskenyerét Malibu és Hawaii közt.