Sziasztok!
Jó sok hozzászólást végigolvastam, de olyat nem találtam, ami érintené az én problémám egyik részét.
Mostanában én is a CE-től kapom a leveleket, tegnap jött a perlés előtti utolsó, ajánlásnak vagy tértivevénynek nyoma sincs.
Mint ahogy az a levél is simán érkezett, amit sikerült még pont 2007. 02.20-án postára adni a centrumosoknak, ebben viszont világosan látszik, hogy a vitatott eseményt követően BEFIZETTEM 720 forint pótdíjat.
A levélen az nem látszik, hogy mindezt az ügyfélszolgálaton tettem meg (ahol emlékeim szerint még talán valami nagykönyvet is aláírtam a befizetésről), és nem is tehettem volna mást, hisz a parkolójegy hiánya miatt azon melegében egy kerékbilincset is kaptam, így muszáj volt személyesen és még aznap intézkednem. Persze arról a 15 ezerről szó sincs sehol.
Kérdezném: ha az üfsz-n fizettem a pótdíjat (jah, 2003. májusi ügyről van szó), akkor eléggé irreálisnak tűnik, hogy csak részösszeget adtam volna a portásnak. Ha pedig 720-at kellett fizetnem, akkor most milyen jogcímen találták ki, hogy további 3000 forintot, plusz ennek a járulékos költségeit, jelen pillanatban összesen ~6000 ft-ot fizessek be?
Nem merem felhívni őket, mert az már szóbeli reagálásnak minősül, viszont parázok a bíróságtól, hiába tudom, hogy mások már megnyertek ilyen pereket, mégiscsak szeretnék biztosra menni, hogy nem az épp illetékes bíró napi hangulatától függ, hogy elfogadja-e a centrum érveit vagy sem...
(Ugye az nem számít ajánlott levélnek, amikor magára a fejlécre nyomtatnak egy vonalkódot? A borítékon nyoma sincs annak, hogy ezt a posta valóban ajánlott levélként kezelte volna, én meg semmit nem írtam alá és nem vettem át bizonyíthatóan.)