Érdeklődni szeretnék, hogy mire számíthatok. A leparkolt autómba valaki belement Németországban. A dolgot jelentettem a rendőrségen, akik felvették a jegyzőkönyvet és lefényképezték az autót. Kérésemre semmilyen hivatalos iratot nem voltak hajlandóak kiállítani. Egyedül az aktaszámot adták meg, hogy arra hivatkozva a biztosító kikérheti az adatokat, de nekem semmi közöm innét az ügyhöz!? Miután közölték, hogy a kárt valószínűleg egy másik autó tükre okozta ellenőriztem szállásadóm autóját. A tükrön a megfelelő magasságban megtaláltam a sérüléseket és lefényképeztem. Természetesen Õ azt állítja, hogy a sérülés régi. A rendőrségre visszamentem, ahol közölték, hogy az ügyemmel foglalkozó kolléga már nincs szolgálatban, küldjem el az információt emailben. Ez meg is történt. Azóta semmi. A kolléga telefonon sosem elérhető ill most szabin van. Ennek 1,5 hete. :(
Az autómon hitel van, így rendelkezek Casco-val is. Mire számíthatok akkor ha végül a rendőrség is úgy látja, hogy meg van a cserbenhagyó és mire akkor, ha nincs meg a tettes. A kár kb. 500 e Ft. A casco 10%-os önrészt tartalmaz, az autó pedig 6 hónapos. Ez az első hiba rajta.
Milyen határidőkre kell figyelni?