Senkinek a hibájából. A munkáltató a szabadság 1/4-ét köteles csak a munkavállaló igényeinek megfelelő időpontban kiadni, az pedig nem egyezik meg az időszakos kapcsolattartás hosszával.
kapcsolattartást újraszabályozta az Országgyűlés
- 1
- 2
És ha olyan indokkal nem viszi el a gyereket, hogy nem kapott szabadságot a cégnél ahol dolgozik....
Azt kötelező bepótolni? Az kinek a hibájából marad el???
Kedves Vízcsepp!
Nekem egészen friss az ítéletem ez ügyben...
Tehát van folyamatos kapcsolattartás (pl. kéthetente hétvégén) és van időszakos kapcsolattartás (pl. minden őszi, tavaszi, téli szünet fele, valamint a nyári szünetben kétszer két hét).
Az ítéletben szó szerint szerepel a következő:
Az időszakos kapcsolattartás idejébe beleszámít a vele egybeeső folyamatos kapcsolattartás ideje is, a folyamatos kapcsolattartás pótlása emiatt nem kérhető.
Az időszakos kapcsolattartás - az alperesnek fel nem róható okból elmaradt - pótlására csak ugyanabban az őszi, téli, tavaszi, nyári szünetben kerülhet sor, az akadály megszűnésének napját követő nap 9 órájától az időszakos kapcsolattartás tartamával azonos időre, de legfeljebb az adott szünet végéig.
Az ex élettársam épp most nem él az időszakos kapcsolattartással, ami jelen esetünkben 2 hét. Tehát ebbe tutira beleesik a folyamatos kapcsolattartás (a kéthetente hétvége). Mivel nem kell neki a gyerek két hétre, tehát nem is fogjuk pótolni, így a hétvégére sem viheti a gyereket. Így járt, azt most ezáltal elvesztette. Tehát legközelebb akkor jelentkezhet, ha ismét ráesik a következő folyamatos kapcsolattartás ideje. Ezt épp ma kérdeztem meg a Városi Gyámhivatalnál...
A régebbi határozatokat meg kell változtatni, amit 2 éven belül - kérelemre - a bíróság, azon túl a gyámhatóság meg is tesz.
Üdv. A fórumozóknak!
A 2007.01.01-én életbe lépett Gyer.27§ 5 bek. nagyon megváltoztatja sok -sok szülő és gyermek kapcsolattartási rendjét.A törvény kimondja,hogy nincs hely folyamatos kapcsolattartásnak akkor ha a gondozó szülő az őt megillető folyamatosan együtt tölthető időt tölti gyermekével.Ez a gyakorlatban azt jelenti,hogy ha különélő szülőnek egy teljes hónapot ítéltek a nyári szünetre,akkor a gondozó szülőnek is ugyanannyi jár.Ezenkívül ha pl. az őszi szünet első felében a gyermekeddel lehettél,akkor a második felét a gondozó szülőnek kell biztosítani.Még akkor is ha az a különélő szülő hétvégéjére esik.Tehát a folyamatos kapcsolattartást elbukta...
Az érdekelne van-e valakinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata tekintettel a friss jogszabályra?
Illetve a törvénymódosítás hatályos -e a 2007. előtti ítéletekre?
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02