Akkor elmész értük és elhozod őket...
Ha a nagymama, nem engedi, kihívod a rendőrséget, mert te vagy az apja.
Elmeséled, hogy nem engedi látnod, holott te vagy a szülő.
Van a gyerekekkel most szülő???
gyerekelhelyezés
Z. Gy. értsd meg. 6-szor volt kinn a rendőrség, nem tett semmit, hagyta elmenni. Az anya nem írt alá semmit, a rendőrnek annyit kellett volna csak mondani hogy írja alá az asszony hogy visszahozza. Erőszak nem történt, 7 rendőr volt kinn a buszmegállóban amikor felszálltak a buszra mert azt állították nyaralni mennek. Én akkor már sejtettem hogy nem szabad elengednem. Azt mondta ugyanannyi joga van elvinni a feleségemnek mint nekem, a gyewrek velük akar menni láthatóan. Gumibottal megvárta amíg felszállnak a buszra. A gyermekjóléti arra hivatkozik hogy a gyerek nincs veszélybe, ezért nem veszi védelem alá. A gyámhivatal bírósági határozatra lép, önállóan nem tesz semmit, csak ha veszélybe van a gyerek. Aztán most döntse el utólag bárki hogy ki cseszte el és kinek mihez volt joga. Õtt őrzik a gyereket hárman, a lakásba nincs jogom bemennni, no mellesleg a rendőrnek se. Ha gáz van azonnal telefonál a rendőrségre a feleség, a múltkor azért pl mert azt mondta "nincs jogom az ő szobájába bemenni". Persze a rendőr azt mondta ha nincs határozat erről akkor bemehetek. Ilyenkor szokta a feleség eljátszani a hattyú halálát és a táskájából elővarázsolni a feljelentéseket meg a látleletet. Kérek papírt a gyámhivataltól hogy jogom van elvinni a gyereket, ő meg előhúzza az övét hogy neki is joga van elvinni a gyereket és megintcsak patthelyzet, egyik hatóság se vállalja bírósági ítélet nélkül a döntést. Ácsoroghatunk a kapu előtt egész nap. A gyerek meg persze mindezt végignézi és kapja utána a fejmosást hogy az apa megint itt dühöngött a jogait fröcskölve. Kb ennyi...
A bűvös megállapításod; Ugyanannyi jogotok van....
Azaz kézenfogod és viszed!
Nekem odajött az ex-em két rendőrrel a játszótérre...
Nem szólhatnak bele, erősebb viszi.
Elvittem a gyereket a bíróságra, a bírónőhöz, hogy nálam van, de a többit tisztázzuk a holnapi nap...
Aztán nem tisztázott az semmit!!!
Odamész és ha nincs ott a feleséged, akkor rendőri segítséggel, ha ott van, akkor az ő felügyeletük alatt elhozod.
Nem bánthatnak!!!
Z. Gy ez eddig jó.... A fene nagy emancipációban, meg az agyonszabályzott rendszerünkben, a XXI. században európába haladva ott tartunk újra, hogy az erősebb kutya b...k először:)
Nem gúnyból mondom, de ez így van...
A természet szelektál...
Vannak paragrafusok és van az élet, törvényekkel... farkastörvényekkel!!!
Vettem az adást Z.Gy, köszönöm Neked és a többieknek is. Ezt fogom tenni, mert másképpen nem megy.
Kisember! Látod, ugyanilyen helyzetben vagyok én is!
Hiszek (inkább hittem) abban, hogy ha én mindenben "törvényesen" járok el, megkímélve a srácokat, akkor majdcsak bebizonyosodik az igazam!! De már nem nagyon hiszem! Az erősebb győz, ezt látom és tapasztalom!
Nagyon egyetértek Z. Gy.-vel is!!
És még mindig azt mondom, hogy a gyerek ebből a cirkuszból ne lásson túl sokat!
Tehát nem fogok elmenni érte a játszótérre, mikor - valami csoda folytán - ott van az apjával a kicsi ,csak azért, hogy rendőrt hívhassak, mert tuti, hogy a gyerek el akarna jönni velem!!!
Vannak sejtéseim, hogy élné ezt meg a gyerek és valahogy a gyomrom forog tőle!!
Õ szeresse az apját is, még mindig ezt mondom, pedig az ő részéről el tudom képzelni mit kap rólam!
érdekesen működtök néha, Ti férfiak!
Azért mert a nő akar kilépni egy házasságból, ami jó ideje nem működik, mindjárt bosszút esküsztök! Ha Ti akartok menni, akkor az miért kell, hogy rendben legyen?
Ne vegye mindenki magára!:)
Az tuti, hogy ha nem állna most mellettem egy olyan férfi, akit volt szerencsém megismerni, akkor már régen kibuktam volna!!
Sokat tanultam a házasságomból, teljesen tisztában vagyok vele, hol hibáztam! És tényleg igaza van derillnek, hogy soha nem az egyik a hibás! A házasságok 99%-a azért még szerelemből köttetik!
Azért igyekszem nem kétszer beleesni ugyanabba a gödörbe!:))))
Manooo!
Küldtem e-mailt neked, de semmi.......
Nem csak a férfiak működnek érdekesen...
Amikor elkezdtünk "külön tervezni", elkezdtem egy ház megvételét...
Az adásvételi szerződésben 3/6-od részben ő volt a tulajdonos, 1/6-1/6-1/6 részben pedig a fiaimat jelöltem meg.
Nekem Sem haszonélvezeti, sem használati, sem bérleti jogom nem volt az ingatlanon.
annyit szerettem volna csak elérni, hogy ne tudja kisemmizni a gyerekeket... Korábban említette, hogy a házat meg a pasi panelját egybe cserélik fele-fele arányban...
Ezt utólag visszavonta, de ettől még nem láttam biztosítottnak a gyerekek jövőjét.
Mivel nem egyedüli és kizárólagos tulajdonos lett, ezért nem volt hajlandó aláírni a szerződést...
Két hónappal később már aláírta volna az ügyvédje tanácsára.:-)
Most folyamatosan feljelentget, és próbál elásni mindenhol...
Balázs01 nekem inkább az a gondom, hogy teljesen belebeszélték a fejét az anyóssal, úgyhogy az én fiam nem akar hazajönni. Aztán bizonyítsam majd be, hogy 8.5 évig nem ilyen volt a gyerek, csak az utsó fél évben... Amit tanúkkal is tudok majd igazolni, mert a pszichomókusban már én sem hiszek: félelem és sajnálatkeltés, gyűlöletre nevelés, "anya bele is fog halni abba, ha nem maradsz vele", ha "apáddal elmész , akkor éjszaka ott hagy te meg belefulladsz a vízbe" és "ki tudja hogy mit fog csinálni apa, lehet hogy neked is az a sors jut mint nekem". Ilyen módon felhasználni a gyereket nem mindennapi, de nem is újdonság szerintem. És akkor így "raboljam" vissza a gyereket rendőrségi kísérettel meg stb..... az, hogy ezek után mi lesz a gyerek lelkében az persze csak engem érdekel.......... "kitöröljük apát mintha egy szürke köd lett volna és majd lesz egy másik apukád aki sokkal normálisabb lesz..." Ezek után ha van olyan hogy igazság, akkor megeszem a kalapom.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02