Nem voltunk házasok. Jelenleg ugy van, hogy minden páros hétvégén péntek 17 től vasárnap 19 ig. páratlan héten minden szerdán 16-18 ig.
Rendkivüli kapcsolattartás, a karácsony húsvét stb. ünnepek, második napja 9-18 ig. Ill. iskolai szünetekhez igazodoan a szünet második fele.
De a gyám nem büntet, akkor sem ha igazolom igazam. Csak figyelmezteti. Beadtam az uj perre a dolgokat. Bírósági jogász irta meg. De nem tudom, hogy visszadobja a bíróság, vagy foglalkozik vele. Számit e hogy védelembe helyezés van. Annyit tudok, hogy megélhetési gondok vannak, és nem költi rá a pénzt. Csak saját magára. És ezért sok emberrel összekapott, a szomszédságában, hogy miért magára költ, a kislányom, meg ápolatlan.
És számit az, hogy a párja, munkanélküli? A jogász beirta ezt, gondolom okkal. Hogy ha 1 gyerek nevelése gondot okoz, és védelembe helyezés van, akkor kettővel?
Mire számithatok ezt jó lenne tudnom. Mert még annyi van, hogy a gyermekvédelmisek azt tapasztalták, hogy ellenem neveki a kislányom. Hisz az azt mondta nekik, hogy apa meghalt, van másik apa.
A kislányom én neveltem fel. Fürdettem etettem neveltem mig ö élte életét. Kijavitottam minden hibát mibe belekötött a bíróság.
És nem tudnám elviselni, ha azért mert a szüleivel él, nála meredhetna. Mert az ö szülei nevelik helyete a kislányom. MIRE SZÁMITHATOK, MIRE KÉSZÜLJEK FEL?