arról van szó, megismétlem hogy JÁR-E nekik , vagy NEM JÁR NEKIK.
oké, akkor terítek: szeretném az orruk alá tenni a jogi helyet ami szerint nem JÁR, de én, mert a gyerekeknek fontos, biztosítom.
Így hogy hangzik?
Az ellenkezőjét meghátrálásnak érezném, de mint mondtam, ne vetítsetek bele a szövegembe olyat amit nem mondtam a terveimről.
nem tudom ilyen emberekkel hozott össze a sors benneteket, ezek után el tudom képzelni.
de kérek egy kis elvonatkoztatást a sok szemét nőtől akit eddig volt szerencsétek megismerni. Azok nem én vagyok.
Az ügyvéd a legnagyobb tételben, a lakásmegosztásban nem tartja reálisnak az álláspontomat. Ennyit a "megbízó" és az ügyvéd kapcsolatáról a mi esetünkben.
És igen, az én időm. Ahogy az ő idejét sem akarom beosztani.
Évi 11 hónapon át napi 8 és háromnegyed órát robotolok egy idegen országban idegen nyelven három kisgyerek mellett. Minden második hétvégén kialszom az alváshiányomat és edzek.
A gyerek velem töltött hétvégéje alkalmas arra hogy pl. bevásároljunk nekik szükséges dolgokat, illetve egy-egy kirándulás is belefér.
Nyáron kb 25 napot tudunk együtt tölteni. Ez elsősorban a mi négyünk ideje. Anyós-após sógor ángyom bingyom csak mértékkel jöhet. Elsősorban úgy hogy nagy családi össszejövetelt rendezünk. De atomi családi időre is szükség van, már elnézést. Arra hogy négyen fetrengjünk a homokban valami kellemes tó mellett.....