Monalisa!
Én eddig is ezt tettem, és a mai kérdésemre a választ is megkaptam, de sajnos nem azt amire vártam, már az édesapjuktól. Vett Mikulás csomagot a lányoknak ami nagyon szép tőle, én felajánlottam neki, hogy jöjjön el és hozza el a lányoknak attól függetlenül, hogy nem viszzi el őket most, de ő azt mondta, hogy neki ez nem éri meg , majd karácsonykor pótolja. ( Egy városban lakunk).
Viszont a kérdést azt valószínűleg félre értetted nem azzal volt problémám, hogy nem akarom engedni a lányokat hozzá, mint itt nagyon sok embertársunknak, hanem azt kérdeztem, hogy hogyan tudom a lányaimat lelkileg támogatni annak ellenére is , hogy az édesapjuk nem jár értük rendszeresen. És én soha nem tiltottam tőle a lányokat sőt még támogattam is. Amikor ott baba született én meséltem a testvéri szeretetről is, mert az a testvér is testvér, erre az apukájuk, csak 3 hónap múlva mutatta meg a lányoknak a testvérüket. Remélem így a félreértést tisztáztuk. És remélem még sok embertársam rájön arra, nem minden kérdésben a rosszat kell látni, mert lehet, hogy csak valakinek arra van szüksége, hogy megerősítsék a dolgában, vagy egy jó tanácsra.