Ausztriai telefon szerzödéssel.


kristinamehes # 2019.12.18. 14:04

Szeretnék valakitöl tanácsot kérni. Nagyon nagy butaságot csináltam és nem tudom ;hogy lépjek ki belöle.Ausztriában dolgoztam egy kicsi étteremben egy magán vállalkozónál.A munka kezdetekor kialakult egy jó személyes kapcsolat,Ezen felbuzdulva elpanaszoltam,hogy szükségem lenne egy okos telefonra mert per pill. nem tudok venni és nem is kapok semmit mert nincs osztrák lakcimem.
A ceg Nagyon kedvesen felajánlotta hogy a Drei3 a szolgáltatója és ott most van lehetöség arra, hogy legyen telefonom ha aláirom, hogy vállalomafiztését.
Nos elmentem vele a Dre3hoz és ott valóban kaptam egy okos telefont 24 havi hüség és havi dijjal együtt.En fizettem a bankszámlámrol és használtam a tel.
Egészen addig nem volt probléma mig a kapcsolat meg nem romlott és elbocsátott a munkámbol. MOst a napokban kaptam egy levelet a Dre3tol, hogy a Tulajdonosé,- volt munkáltatómé- a telefonom, a sim kártyám és nekem elfogják késziteni a rendezö számlát mely tartalmazza a telefon árát a sim kártya árát, a modositott tarifa árakat. és mivel nem fizettem a havi dijat azt is visszamenöleg és még a büntetést is mert felmondtam idö elött a szerzödést.
Nem értem , hogy lett ára egy telefonnak melyet a szerzödés szerint 0 ,-E . Nem értem ,hogy kell nekem fizetnem mindent mikor a teljes Szerzödésen a munkáltatom szerepel. Nekem csak azt adták a tudtomra hogy a bankon keresztül kell fizetnem.és pontossan mikor.Nem értem hogy miért nem voltak hajlandoak angol nyelven felvilágositást adni a szerzödésröl és annak része elemeiröl..
En sajnos nem beszélek jol németül de teljes mértékben megbiztam az akkori munkáltatomban,, Sajnos a mai napig nem kezelik az ugyemet személyessen de emailen kapok felszólitásokat hogy irjam meg mikortol kérem a szám kikapcsolását.

A személyes Dre3 irodán félrevezetö és használhatatlan infokat adnak ki. Szoval nem értem

Várom szives magyarázatukat és segitségüket.
Krisztina