A kereső még mindig csak a hírekben keres.
A fórumra marad a gugli. Nincs jobb megoldás.
Írhatsz az impresszumban megadott emailra, hátha.
A kereső még mindig csak a hírekben keres.
A fórumra marad a gugli. Nincs jobb megoldás.
Írhatsz az impresszumban megadott emailra, hátha.
Sziasztok!
Nekem is az a problémám hogy nem tudok keresni semmit, de lehet hogy béna vagyok.
Kérem a segítségeteket.
Komment írásakor kapok egy felszólítást, hogy használjam a fórum keresőjét. Én használnám, de a kapott link egy 404-es hibában ér véget, a hibaüzenet alatt lévő kereső meg nem a fórumon keres.
Hát most megjelent.
Üdvözlök mindenkit!
Már háromszor írtam, de nem jelenik meg.Kérem szépen válaszoljon Valaki, hogy miért nem.Valamit rosszul csinálok?
Köszönöm
Úgy látszik, még 2014 decemberében sincs rendes kereső. :(
Baloldali menü: Kereső. Aztán beírod a saját nicked.
Bocsánat, de úgy látom, a válaszadóknak nemigen sikerült megérteni, hogy mit kérdezünk: létezik-e olyan funkció, ahol a valaha SAJÁT MAGUNK ÁLTAL nyitott témákat tudjuk megkeresni. ha jól értem, az elöttem szóló topictársnak is ez a problémája: nem konkrét témára szeretne keresni, hanem konkrét személyre, mégpedig a sajátjára.
Nem tudom, hogy van -e arra lehetőség hogy a saját bejegyzésem megkeressem? Mivel több helyre is írtam és elfelejtettem, hogy mikor. Most pedig nem tudom kaptam-e választ rá!
Ilyen keresés létezik?
Köszönöm a segítséget!
A közös
Adattár "kereső" rovatában a "fórum téma címe" és főleg a "fúrum üzenet szövege".
A Szolgáltatások rovatában a "törvénytár"-ban megtalálható minden fontosabb törvény teljes szövege.
Vagy baloldali menü, harmadik csoport.
Jobb felső sarokban...
Lehet kereseni a fórumtémák között.
Én is friss regisztrált vagyok.
Nagyon megnehezíti a dolgom, hogy nincs lehetőség a fórumtémák közötti keresésre.
Örülnék, ha ezt az oldal üzemeltetői figyelembe vennék a frórum szerkesztésekor.
Köszönöm!
víz
Nyitott kapukat döngetsz. Van olyan.
Érdeklődnék, hogy nem lehetne egy olyan lehetőséget beiktatni,hogy keresés a fórum címei között, mert így elég nehézkes végig böngészni az összes bejegyzést, hogy akár a saját témámat megtaláljam.
Pepecs
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02