„S hogy kapok-e valami levelet hogy végrehajtásra adták az ügyet ”?
Aha letíltást a munkáltatód.
„
...akkor marad a jövedelem ?”
Igen marad a munkabéred letíltása
„S hogy kapok-e valami levelet hogy végrehajtásra adták az ügyet ”?
Aha letíltást a munkáltatód.
„
...akkor marad a jövedelem ?”
Igen marad a munkabéred letíltása
Nandy!
Úgy akartam írni hogy a bank a tulajdonos nem én !
Mert lízingelem a lakást még vagy 6 évig.
W
nandy !
Tudom, de én azt kérdeztem hogy én vagyok az ingatlan tulajdonosa hanem a bank akitől lízingeljük , és nincs kocsim se akkor marad a jövedelem ? Ingosák nem sok van s a tartozás 2 Mft körül van . Mit tudnak tenni ?
S hogy kapok-e valami levelet hogy végrehajtásra adták az ügyet ?
zsofar:
Ha közjegyző előtt elismerted a tartozást, akkor szinte azonnal végrehajtásra adhatják az ügyedet.
„Az érdekelne ha a többi banknál nem tud fizetni és azok beakarják hajtani rajta a tartozást akkor ugye max. az 50%-át vonhatják le havonta?És akkor ugye nem járhatna úgy hogy az otp leveszi az 50-et és utána még a fizuja másik felét a behajtók azaz nem maradna egy forintja sem…?”
Igen max 50%.
A behajtók semmit sem tudnak levonni.Célszerü lenne nem saját névre szóló bankszámlára utaltatni hogy a vh-tó se férjen hozzá.
„azzal tisztában van hogy a jelen bankja majd behajtja rajta a tartozását de jelen esetben így maradna egy kis pénze egy rövid ideig,mivel nem azonnal vonnának neki.Vagy hogy működik ez?”
Valahogy úgy. De csak rövid ideig.
Még egy kérdés.
Egy ismerősömnek szintén rengeteg tartozása van és azt találta ki hogy otthagyja a bankját a folyószámla hitelével és a személyi kölcsönével együtt hogy ne vonják le egyből a fizujából és nyit egy másik banknál folyószámlát és oda kéri a fizetését.Ez az út mennyire járható?azzal tisztában van hogy a jelen bankja majd behajtja rajta a tartozását de jelen esetben így maradna egy kis pénze egy rövid ideig,mivel nem azonnal vonnának neki.Vagy hogy működik ez?
Pár kérdést szeretnék feltenni,előre is köszönöm ha valaki válaszol.
Szóval,páromnak több hitele van különböző bankoknál.Sajnos már mindenhol elcsúszott és fenyegetőznek sorban.A folyószámlája az otp-nél van és az kapásból 50-et levon a fizujából a részletekre.:(
Az érdekelne ha a többi banknál nem tud fizetni és azok beakarják hajtani rajta a tartozást akkor ugye max. az 50%-át vonhatják le havonta?És akkor ugye nem járhatna úgy hogy az otp leveszi az 50-et és utána még a fizuja másik felét a behajtók azaz nem maradna egy forintja sem...?
A kölcsönt nem ott kötöttem csak amikor eljöttem akkor egy tartozás elismerést írattak alá velem közjegyző előtt mert nem adták volna ki a papírjaimat.
Köszönöm a választ.
Ui: Amúgy ez az egész baj keletkezett mert egy zsarolási ügybe keveredtünk ahol mik vagyunk a sértetek. A gyanúsítót már más ügyből kifolyólag 1 év 6 hónapot kapott és még a mienk nincs lezárva.
W
Szerintem ezeket nem kell félteni.
„S honnan tudom meg hogy végrehajtásra adták az ügyet ?”
Fogsz kapni fizetési megyhagyást a bíróság postázza ki ,ha nem közjegyző elött kötötted a kölcsönt.
1 mosógép, 1 hütögép , 1 mikró , 3 tv , egy nappali bútor , 1 gyerekszoba bútor, 1 hálószoba bútor , egy ülőgarnitúra , egy francia ágy. 3 bicikli . Ez a teljes ingóság.
S honnan tudom meg hogy végrehajtásra adták az ügyet ?
W
Milyen ingóság van?
Részletet a vh-tól és a bíróságtól lehet kérni.Ha valakinek nem megfelelő a vh-tó által adott vagy meg nem adott részletfizetés akkor vh kifogást kell benyújtani végrehajtást elrendelő bíróshoz.Itt döntés fog születni .
1/4 részem volt . Most már a bank a tulajdonos és a tulajdoni lapon is a bank szerepel. Ingoságot megtudom védeni valahogy ? Vagy a végrehajtóval megbeszélni a részletfizetést ha nem engedi a volt munkahely.
Bocsánat ha úgy írtam hogy nem érteted !
W
zsofar
„
1/4 tulajdon részem volt a lakásból . Mit tudd elvinni ? S ha eladom őket a feleségemnek ?”
„.A tulajdoni lapon már a bank a tulajdonos.”
Na most a bank a tulajdonos vagy te?
Ha 1/4 részed volt akkor mit akarsz eladni?
Szerintem fussál neki előröl mégegyszer!
Így nem tudok segíteni...
S ha adás vételivel eladom a feleségemnek vagy kijelentkezek a lakásból.
W
A végrehajtóval lehet beszélni részlet fizetés miatt ?
W
„Vagy az a végrehajtót nem érdekli ?”
Igazság az hogy embere válogatja.Sokan nem foglalkoznak vele mert több a költség mint amit lehet érte árverésen kapni.Végül is a vh alól mentes vagyontárgyak kivételével minden foglalható(még a karnis csipesz is:) )De ha a vh kérő egy konkrét ingóságot meg nevez akkor azt foglalni kell,kivéve ha nem mentes.
1/4 tulajdon részem volt a lakásból . Mit tudd elvinni ? S ha eladom őket a feleségemnek ?
W
Persze nem titok. Volt vállalati kölcsönöm meg vásárlási előlegem. Összesen 2.6MFt . Ingoságom mi lenne ? Feleségemmel élek meg a kislányommal egy 85m2 lakásban . Kb. 300 Ft az érték ami az enyém. Vagy az a végrehajtót nem érdekli ?
W
igen ha nincs valami ingóság is.
Sose értem meg miért kell közjegyző elött elismerni egy munkahelyi tartozást?
Ha nem titok leírhatnád mi történt!
Végrehajtó 1 !
A kérdésem az lenne feléd hogy a volt munkahelyem felé van tartozásom amit közjegyzői okiratba fektetünk. Sajnos nem sikerült visszafizetnem a pénzt mert közben a lakáshitelünket felmondták de felajánlották hogy a fennmaradó összeget Lizing keretén belül törleszthetjük.A tulajdoni lapon már a bank a tulajdonos. Ha nem sikerül megállapodnom a részlet fizetésbe a volt munkahelyemmel s nincs kocsim se ami a nevemen van akkor csak a jövedelem marad ?
Várom válaszát, vagy bárkinek aki tudd ebben konkrét választ adni.
W
Amennyiben azingatlan tulajdonoa és az ingóság tulajdonosa egymás között ír egy papírt tanúk aláírásával, azt is el kell fogadnia a végrehajtónak?
Mit takar még a stb., milyen lehetőségek vannak?
Bejegyezeteti a vh jogot.
Okirat:pl:örökölte,ajándékba kapta stb...
Mit jelent konkrétan, hogy végrehajtás alá vonja?
Az ingatlan tulajdonosa és az ingóság tulajdonosa között kell okiratot készíteni? Mit kell, hogy tartalmazzon az okirat?
lorybeee
„Amennyiben a nevemen van egy ingatlan, ami pályázat útján épült és a pályázati pénzt adó MVH elidegenítési tilalmat terhelt rá, ebben az esetben mit tehet a bírósági végrehajtó?
Ha a nevemen lévő ingatlanban lévő ingóságok más tulajdonát képezik, azt hogyan tudom bizonyítani a végrehajtónak?”
Végrehajtás alá vonja
A tulajdonosnak kell.számla, okirat, tanuk stb...
Én meg úgy tudom,hogy külföldi jövedelemből nem tud a végrehajtó vonni.
Amennyiben a nevemen van egy ingatlan, ami pályázat útján épült és a pályázati pénzt adó MVH elidegenítési tilalmat terhelt rá, ebben az esetben mit tehet a bírósági végrehajtó?
Ha a nevemen lévő ingatlanban lévő ingóságok más tulajdonát képezik, azt hogyan tudom bizonyítani a végrehajtónak?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |