Út keresése az igazsághoz!


Kenderice # 2010.05.19. 18:15

Vááááááá, ezen jót röhögtem!!

Bazz, tanulj meg helyesen írni, mert szinte egy szót sem tudtál helyesen leírni. A mondatszerkesztés is katasztrófális, nem is nagyon lehet megérteni, hogy miről írtál.
Próbáld meg összeszedni minden tudásodat és nekifutni még egyszer, hátha meg lehet majd érteni.
Gyanúm szerint ezt nagyon elqrtad, a szerelem vak.
Szerintem buktál minden lóvét

huszas722 # 2010.05.19. 17:56

tisztelettel kérném a segitségűket. bele szerelmesettem egy barátom élettársába. reményeket fűztem ahoz hogy lehet köztűnk hosszu távu kapcsolat. igérni nem igérte,de esélyt kaptam,hogy van esélyem nála. mivel nem volt jo a kapcsolatuk az élet társával.2-3 honap plátoi kapcsolat után, az élettárs háta mögött, elkeztűk szöni a kapcsolatunk. mivel nem volt hova lelépjen az élet társtol.át utaltam 5,millát neki. a közlöny részbe sajnos nem irtam semmit.megnéztűnk 1 házat,ugyvolt másnap,meglesz a vétel.közben az élet társ kezdet rájöni,s befenyitett,ha megtudrolunk valamit,menekűljek.a vétel napján,intézték a kűlön élési papirt.ezért nem lett vétel. kb:1,5 hét elteltével,a haza térésem napján,lelépett a férjtöl.közben hitemet vesztve, mafiozo behajtokat kűldtem rá, de ezt mindvégig tagadtam.a lelépés után,sajnos eltoltam.mert,kell a tehén de nem kell a borju közmöndás szerint ,. elszoltam magam.ezek után se nö se pénz. szeretném tudni mit tehetek,a pénz visza zserzése űgyében. vagy hadjam a fenébe. mert nem nyerhetem meg a pert. mielöbbi választ köszönöm.SOS.

nandy # 2010.04.22. 16:19

2004.nov 14.én jogerőre emelkedett fizetés meghagyás él velem szemben amit 5 éven belől megtámadtam

Hát... ha jogerőre emelkedett a fizetési meghagyás, az ellen már nem nagyon lehet mit tenni.

Böbe0407 # 2010.04.18. 08:15

Végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz .Én egy 66 éves mozgáskorlátozott nyugdíjas vagyok. Kérem a mellékletben megküldött iratok alapján legyenek szívesek ügyemet átnézni mert Én hosszú évek alatt igazságtalan válaszokat /végzéseket/ kaptam mert az ügyemet érdemben sehol nem követték figyelemmel.
{Nem veszik figyelembe, hogy a tagi kölcsön felvételről szóló fizetés meghagyást jogerőre emelkedésétől 2004. nov.11. 5 éven belül támadtam meg -2008.ban.}
Elkövettem Én is egy nagy tévedést könnyelmű voltam a felszámoló biztossal szemben, mert megbíztam benne mint felszámoló biztosban de becsapott tévedésbe ejtett, kihasználta hiszékenységemet és ezzel mind anyagi mind erkölcsileg teljesen tönkretett, ugyanis egy jogtalan { bizonyíték nélküli}2004.nov 14.én jogerőre emelkedett fizetés meghagyás él velem szemben amit 5 éven belől megtámadtam ,de a bíróságok –ítélőtábla a felszámolás kezdő időpontját hivatkozva elutasítják a beadványaimat megyei szinten. Kérem az Önök segítségét mi az a felsőbb ügyviteli szerv ahova fordulhatok ügyemmel .
Várom javaslatokat!