hát életem egyik legnagyobb szarába vagyok de kurva jó érzés, hogy idegenek így próbálnak segíteni. KÖSZÖNÖM!!!
Szóval menjen a levél a banknak hogy még fedezetet is felajánlok?
végrehajtás kérdések
bank rakja át a szülők házára míg az árverést intézed, aztán vissza...
:) Rendben. Visszavonom, hülyeséget írtam. Nem lesz az árverési vevő adóstárs. Bocsi. Új szerzésként szerzi meg, minden hiteltől mentesen.
teljes képtelenség
a banki hiteltartozásom kb 11.000 chf durván 3 milla
Kezes adóstárs? Hát ha minden kötél szakad v.melyik szülőm.
Mennyi a fedezete, a teljes hiteltartozás?
Nem lesz garanciája?
Hát úgy gondoltam megpróbálom úgy, hogy megírom ezt a levelet amiben kifejtem , hogy igényt tartok a 20 %-ra és az összeget szeretném kizárólag a banknak és a végrehajtónak fizetni, plusz hozzájárulok, hogy ismét az egész ingatlanon legyen jelzálogjogosultsága, és mittomén ... két héten belül rárakom a számlámra az összeget hogy lássa a fedezetet, onnantól kezdve bemegyek a végrehajtóhoz felregisztráltatni magam az árverési oldalra és rálicitálni.
Már 2x árverezték 2009-ben de senkinek nem kell 20%-a egy ingatlannak.
MI??!!!
Sürgősen olvasgasd a Vht.-t!!!
ha megkérssz valakit, h adjon fedezetet 4 hónapra...
Csakhogy bárki, aki licitál, tudnia, kell, hogy adóstárs lesz az egészre.
mert mondjuk, hogy én is licitálok...
Zsana, adóstársat, kezest, be tudnál vonni?
Fejtsd ki VH-ügyes légyszí, miért nem.
a banknak az lesz a nyűgje, hogy nincs garancia, h Te leszel a vevő...
én abba is belemegyek hogy visszarakja az egészre a jelzálog jogosultságát csak ne keljen más helyett fizetnem
javítok az nem megy :(
Imma!
Magyarul kérjem meg a bankot hogy a 20 %-ra csatlakozzon be és az a pénz az övé lesz? VAn ilyen hogy egy bizonyos tulajdoni hányadra csatlakozik csak be?
Ha igaz ha nem megpróbálom mindenképp, mert pont ezt szeretném a végrehajtási díjat benyelem de az exem tartozásait nem )):
hoppá:)
teljesedésbe kell vinni!
Kérdés, h a bank megkockáztatja-e, h az árverés után lesz egy 80%-os zálogjoga...
a tulajdonos társ az exem akivel 8 éve nem tartom a kapcsolatot. Az igazsághoz az hozzátartozik hogy én ezt a 20%-ot annó megvettem tőle és történt is egy fenntartással történő bejegyzés az ingatlan tulajdoni lapjára ami a mai napig ott van. Azért fenntartással , hogy vegyem át a hitelt. Ezt elutasította bank ki is futottam az időből mert már ott volt egy végrehajtás a 20%-on és azóta még 2.
Na ezért szeretnék szabadulni v.hogy és úgy hogy ha már 8 éve várok rá akkor talán nem úgy hogy én rokkanok bele.
Elvileg létezhetne de a gyakorlatban sohasem hallottam még ilyet...
Figyelj rám, a többieket felejtsd el.:)
- A banki faszit, vagy ürgét, (mindkettő tetszik) győzd meg, írj neki, ahogyan kérte, hogy van fedezeted és a 20%-os részt meg kívánod venni.
- Ekkor sajna a bank a 20%-nyi részre be fog csatlakozni.
- Tehát az árverési pénzből, először a végrehajtó költségeit vonják, majd a bank 20%-nyi jelzálogjogát és végül a maradékból a két végrehajtást kérőét. Ezzel ne törődj, mert már Te ekkor a 20%-ot megszerezted, ha az árverési fedezet nem elég, azt már az exeden fogják behajtani.
Akkor mit tanácsolsz mit tegyek? Ha elárverezik az egész házat háááát fel is akasztom magam, de az hogy én fizessek 1.430-at aztán annak a hitelét is vagy tudom fizetni vagy nem ... majdnem ugyanott vagyok csak mert az exem elfelejett fizetni néhány tartozást????
Köztes megoldás nem létezik???
A tulajdonostárssal rosszban vagyunk?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02