Ide tedd fel a kérdésedet:http://www.panaszfal.hu/
Áruküldő kereskedelemmel kapcsolatos panasz 2011
Kedves fórumozó társaim.
Egy olyan jellegű kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy kb fél éve kaptam egy telefont egy svájci borotvákat forgalmazó cégtől,hogy küldenének egy ingyenes termékmintát és csak a pár száz forintos postaköltséget kell kifizetnem nekik.
Borotvát nem kaptam de a fizetési behajtásukkal már elkezdtek zaklatni.
A minap egy behajtás kezelő cégtől kaptam levelet,h a 690 huf postaköltség immáron majd 10 ezer huf és h fizessem be.Válaszoltam nekik :
Kedves XY.
A következő ügyben keresném önt.
Ügy: xxxxxx
Kaptam a minap egy levelet önöktől egy xxxx Huf összegről melyet be szeretnének hajtani rajtam.
Egy állítólagos borotválkozási termék ára lenne ez egy kicsivel több mint 100%-os ügyintézőji költséggel megspékelve.
Ezzel az dologgal csupán 2 gond van.
Az első,hogy én ilyen terméket nem vettem át senkitől.
Valószínűsítem,hogy önök rendelkeznek egy álltalam aláírt szerződéssel vagy postai átvételi szelvénnyel az én szignómmal ellátva és ez alapján próbálkoznak behajtani tőlem ezt az összeget.
Kérem ez alapján ennek a bizonyító okiratnak a kipostázását számomra.
Amennyiben ez nem történik meg,ami elég valószínű lévén,hogy nem létezik ilyen,abban az esetben a fogyasztó védelemhez fordulok.
Ez a levél nem ön ellen szól személyesen,hisz ön mint ügyintéző azt a feladatot látja el amivel megbízzák.
Csak szeretném tisztázni ezt a félreértést.
véleményetek szerint keressem fel a fogyasztóvédelmet ha nem reagálnak?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02