Sziasztok!
Nekem a következő a történetem ezzel a cirkusszal. Valamikor tavaly ősszel felhívott egy nő ezektől és közölte, hogy X ezer Euro-val tartozom és azonnal mondjam meg, hogy hol dolgozom. Én akkor jöttem haza egy külföldi munkából és mondtam neki, hogy jelenleg munkanélküli vagyok. Ez a mai napig is így van. Na ez a nő még napokig több alkalommal felhívott hol számmal, hol szám nélkül. Ezt megunva közöltem vele, hogy vegye fel a kapcsolatot a jogi képviselőmmel majd kinyomtam a telefont. Akkor kaptam tőlük egy sms-t, hogy a jogi képviselőm elérhetőségét adjam meg. Erre nem s válaszoltam. Majd napokra rá újra felhívott ez a nő és valami megengedhetetlen hangon követelte a jogi képviselőm elérhetőségét. Ekkor azt mondtam neki, hogy hallgassa vissza a napokkal korábban történt beszélgetésünket abban is megadtam, aztán kinyomtam a telefont. Azóta nem is jelentkeztek a mai napig. Ma dél körül felhívott egy férfi hangú ember ezektől és rögtön azzal kezdte, hogy ő ennek a cirkusznak a jogi osztályáról telefonál és nem pénzt kér, hanem elmondja, hogy a következő napokban mi fog történni. De, mindezek előtt szükséges egy kis adategyeztetés. Erre nem voltam hajlandó. Mondtam neki, hogy ott van minden előtte, ha engem akart hívni, akkor sikerült. Ezt követően még vagy 4 alkalommal beszéltünk kb. 5 perc alatt, amely után már volt, hogy szám nélkül hívott és a többi hívást már fel sem vettem.
Aztán ma est olyan 18:00 óra körül felhívott az egyik családtagom, hogy ez a bohóc felhívta azzal, hogy ha nem fizetem meg feléjük az x ezer Euro-t akkor kiküldi a végrehajtókat.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bejelentve ennél a családtagomnál vagyok, de nem ott élek. Hivatalosan munkanélküli vagyok.
A kérdéseim a következők:
- mit tehetek illetve lehet-e tenni valamit, hogy ez a bohóc és a cirkusza ne zaklassa a családomat vagy engem?
- mit tehet ez a bohóc és cirkusza a tartozással?
- mit foglalhat a végrehajtó?
Válaszaitokat előre is megköszönve, egy áldozat.