EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


Seven27 # 2012.01.11. 19:09

Tisztelt Euromobilen Hungary Kft. Károsultak!
Mi december 20-án kötöttünk szerződést a kft-vel a Bajcsy-Zsilinszky út 60-ban, 1.200.000,-Ft kölcsönt igényeltünk, a szerződéskötéssel egy időben be is fizettünk 80.000,-Ft-ot regisztrációs díjat és az ügyintéző, január 10-ig ígérte az összeg kifizetését. A mai napon közölte, hogy sajnos a lista végére kerültünk, de ha befizetünk még további 20.000,-Ft havi törlesztést, akkor esély van arra, hogy februárban 1.000.000,-Ft felvehetünk. Én a telefonbeszélgetés alkalmával kissé felháborodva kérdeztem rá, mégis mire számítunk és mikor tudunk személyesen találkozni. A fiatalember nem tudott időpontot adni és többször lecsapta a telefont.
Kérem, jelentkezzen aki szintén hasonló cipőben jár és szerződést kötött a céggel, de még nem kapott semmit, ha néhányan ügyvédhez fordulunk biztos van esély a befizetett összeg visszanyerésére.

tinazozo # 2012.01.09. 10:39

Tiszteletem Sorstársak !

Mi tavaly novenber 29.-én - még havi zárás előtt - kötöttünk szerződést . Mondván így December 5 és 15 között BIZTOS megkapjuk az igényelt 5 millió forintot . Előtörleztést is vállaltuk , mert így MÉG BIZTOSABBAN hozzájutunk az összeghez . Aztán vártunk , telefonálgattunk . Újabb és újabb időpontot kaptunk , meg hoyg MOST nem estünk bele a kifizetettek csoportjába . A befizetésre kért " előleget " nyugdíjasok adták össze - a BIZTOS visszafizetés reménylében - , akiknek azóta is tartozunk . Sajnos NAGYON ÚGY fest , minket is átvágtak . Kérdeznénk , van valamicske esély a befizetett pénzünk visszakapására ? Hogy - legalább - az ismerősőknek vissza tudjuk adni a pénzüket . . .

Üdvözlettel : egy négygyermekes elkeseredett apuka

kisa6 # 2012.01.06. 08:42

Károgsz?Megint egy írás,amin meglepődtem,eddig nem ismertem önnek ezt a hozzászólási formáját.Sokszor kértem már öntől segítséget,jó és tartalmas válaszokat kaptam,most kissé meginogtam.Köszönöm.

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.05. 15:35

Mit károgsz a jogrendszerről? Akkor bírságot akasztott a nyakukba a versenyhivatal, hogy csak úgy suhog. És pert is indít.

kisa6 # 2012.01.05. 12:27

Fanny,Sandra!
Semmit nem fogtok visszakapni,előbb kellett volna ezt a fórumot olvasni.A mi ismerősünk 2 éve lett átverve,már feladta az egészet.Sokat vesztett.Akiről halljátok,hogy erre készül,álljatok elé,ne engedjétek be ezekhez a hiénákhoz.Egyre jobban terjeszkednek,sajna a mi jogi rendszerünkben megtehetik ezt.Sajnálatos eset.Én már ezen a fórumon felvetettem,a bejárati ajtajukhoz kéne menni,és elriasztani az embereket.Csak így menne.

Sandra89 # 2011.12.27. 18:13

Sziasztok,mi Szombathelyen jártunk ugyan így,az Optimum Holdingba mentünk és májusba kellett befizetnünk 210.000ft-ot mi 3.000.000 akartunk felvenni.Mondanom sem kell ugye hogy mi sem kaptuk meg a beígért összeget.Most mentünk el egy ügyvédhez és azt mondta hogy sikeressen visszakaphatjuk a pénzünket(kamatostól)ha még minimum 4 embert keresünk akik (sajnos) hasonló cipőben járnak mint mi!!!

Ezért minden közelben lévö embert akik érdekeltek az ügyben kérem jelentkezzenek és kapjuk vissza ami a mienk!!!!!!!

Elérhetőségem:ugyan_szandra@freemail.hu

Fanny12 # 2011.12.08. 15:11

Sziasztok!

Az Euromobilien Hungary Kft /Bajcsy Zs. u. 60./ sajnos továbbra is működik. Szeptember 23-án kötöttem velük szerződést, 1M Ft-ot szerettem volna igényelni. Több mint 100eFt-ot fizettem be különböző címszó alatt. A várakozási idő kb. 3 hét lett volna az igényelt összeg átvételéig, természetesen ügyvéd és közjegyző jelenlétében. Több alkalommal érdeklődtem személyesen is, de érdemleges választ nem kaptam. Kft vezető soha nincs, az ügyvédet az ott dolgozó tanácsadók nem ismerik. Van egy irodavezető, de felesleges vele kommunikálni, mert ügyesen leráz, jobb esetben kitessékel. Szerződést bontottam és ígéretet kaptam szóban, hogy 30 napon belül kiértesítenek, mikor fizetik vissza az eddig beszedett összeget.
Sajnos nem látok túl sok reményt arra, hogy visszakapom a pénzemet. Azon gondolkodom, hogy meddig lehet büntetlenül megúszni, hiszen emberek becsapásáról, megkárosításáról van szó. Köszönöm, hogy végigolvastátok soraimat.

Bear27 # 2011.10.27. 16:31

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ma bementem a Bajcsi úti irodájukba, és beadtam az igényléshez szükséges iratokat, elvileg holnapra el is bírálják, és hétfőn kellene megkötni a szerződést, illetve befizetni a reg. díjat.
Már az gyanús volt, hogy 2 luxusterepjáró parkolt az átjárón lichtensteini rendszámmal. Szóval utánanéztem.
Mondanom sem kell, eszem ágában sincs szerződést kötni.
A kérdés az, hogy ez esetben remélem még nem számítok ügyfélnek! Jól tudom????
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv mindenki!

Timkero # 2011.09.06. 15:25

Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni .
Hát szeretném azzal kezdeni hogy sajnos a vőlegényemmel mi is bedőltünk az átwerésnek. Mi a Kelet- Magyarország úsjágban láttuk meg az Optimum Holding Hungary KFT hirdetését(sajnos). Miwel nagyon sok wolt az adósságunk mi is szerettünk wolna felwenni 3.000.000. Ft hitelt. Mi Nyíregyházára mentünk a "bankba". Ott mondták nekünk hogy ha elfogadják a hitelkérelmünket akkor wisza kell majd mennünk. Sajnos elfogadták a hitelkérelmünket ( bár akkor nagyon örültünk neki mert arra gondoltunk h nem lesz annyi adósságunk )Nah szówal elfogadták és telefonált nekünk az ügyintéző hölgy hogy mehetünk megint a "bankba" de azt mondta hogy wigyünk 150.000. Ft-ot a regisztrációs díjra.(Nagy nehezen összeszedtük a pénzt.) Hátmi naíwan be is wittük a pénzt és azt mondták hogy maximum 10 nap és megkapjuk a pénzt.Hát teltek a napok de nem hallottunk a bankról, és a wőlegényem folyamatosan kereste a "bankot". De ez már nekünk gyanús wolt, és így meggondoltuk magunkat és felmondtuk a szerződést amiben az állt hogy ha 10napon belül ellálunk a szerződéstől akkor wisszakapjuk a befizetett pénzt. Hát mi felmondtuk a szerződést és akkor azt mondták hogy enm kapjuk wissza a pénzt mert már részt wettünk még egy elbíráláson . És így még a szerződést is nagyon nehezen bontották fel welünk de a törlesztő részletet küldték csekken amit persze mi nem fizettünk be . Nah szówal azt szeretném kérdezni azoktól az emberektől akik sajnálatos módon beleestek ennek az átwerésnek a csapdájába hogy wan-e rá walami esély hogy wiszont lássuk a pénzünket ?
Előre is köszönöm szíwes segítségüket!
Ha walaki privátban szeretne beszélni welem akor itt az e-mail címem is : timea_orgovan@freemail.hu

oldkarak # 2011.08.30. 10:15

Üdv mindenkinek!
Az OptimumHoldin Kft újra beindult a szervezéssel! Most Vácon a Káptalan u. 12. alatt van üzletkötőjük, aki a Szuperinfoban cégnév nélkül és mobiltelefonszámok megadásával hirdeti magát: "Nincs kamat, nincs árfolyamkockázat, van alacsony átlátható költség, van fix törlesztés. 06308286101, 06203374299"
aZT NEM ÍRJA UGYAN, HOGY NEM HITELRŐL HANEM MÁSRÓL LEHET SZÓ. HAJRÁ GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL! A holding ellen már volt ez év tavaszán eljárás, lehet újra kezdeni!

erzsokecskes # 2011.08.19. 05:48

Sziasztok!
Tud valaki valamit az Euromobilien Hungary Kft-ről?

buba # 2011.06.22. 11:29

Manócsi27

Polgári per csak ezt tudod csinálni, mást nem.

Mi 10 jelentettük fel öket lezárták a nyomozás, űgyész úr válasza nem történt bűncselekmény.Amúgy egy licheisteni offshore cég

buba # 2011.06.22. 11:25

Vicky84

Elszomoritalak ,rendőrség nem foglalkozik vele, polgári peres eljárásnál nyert űgyed van.Én az euromobilien ellen nyertem mind a két fokon.

Vicky84 # 2011.05.25. 18:54

Nagyon köszönöm a leveleket.
Hát én is nehéz sulyú vagyok , szó szerint....
Nem csak hivatalosan fogom megközelíteni a dolgokat.
Én is azt teszem amit ők.
Először is a fiók vezetőt keresem meg, aztán a többit is megkeresem.
És ezt nőként mondom hogy nem hagyom magam.
Ha meg tudok valamit jelentkezem.

Sunny74 # 2011.05.25. 10:42

Kedves Vicky84!

Ahogy mail-ben is jeleztem Ön felé, úgy ezúton is tájékoztatnám a rideg valóságról:
Impotens, haszontalan hatóságok/felügyeleti szervekre nem lehet állampolgárként támaszkodni...ezt Ön is észre fogja venni.
Jogrendszerünket meg inkább nem minősíteném...minősíthetetlen, trágár kifejezéseket tartalmazna!

Ettől függetlenül, sikereket kívánok Don Quijote kampányához!

U.i.:
Van egy abszurdnak tetsző ötletem:
Alapítsunk egy mozgalmat/civil szervezetet, amely tagjai mindaddig nem fizetik be adó hozzájárulásaikat, amíg élhetőbb, igazságosabb körülményeket biztosító; tevékenyebb, szabályozóbb hatóságok munkáját nem látjuk!
Nekem elég abból, hogy azért nem érvényesíthetem jogaimat, mert öltönyös bűnözők legálisan tevékenykedhetnek kontroll nélkül...

Vicky84 # 2011.05.25. 09:52

Egyébként az optimum Hungary Kft-ről van szó .
Egyenlőre utolérhetetlenek de nem adom fel, még van egy két ötletem. Behuzom őket a csőbe!

Vicky84 # 2011.05.25. 07:27

Sziasztok!!

Mi március 29-én szerződtünk le . Befizettünk 219 ezer forintot. 04.10én volt sorsolás. 04.15 én felmondtuk a szerződést . 05.12én jött a levél megszünt az iroda. Székesfehérvár móri út 26.
05.18 án jött a levél hogy nem jár vissza a pénz mert 30 napon belűl volt sorsolás.
Ez nem szerepel a szerződésben.
De ez szerepel :

Amennyiben a csoporttag a soron következő elbíráláson részt vesz , úgy számára nyitva álló 30 napos elállási határidő lerövidül az elbírálás napjáig.

Ez nem egyértelmű szerintem. Én megyek a rendörségre.
Feljelentést teszek.Ügyvéddel is beszélek.Biztos van valami amivel meg lehet támadni őket.
Személyesen felkeresem a volt fiók vezetőt. Megtalálom az tuti.
Én nem hagyom magam.
Vissza kell hogy adják a pénzt!!
Ha valaki tud valamit keressen meg!!
wiki232@gmail.com

zelike # 2011.05.24. 09:26

Kedves Fórumozok.....

Az lenne a kérdésem hogy valaki kötött e hitelszerződést

a PERFECTUM zrt vel és

járt e sikerrel????

Sunny74 # 2011.05.23. 13:47

Üdvözletem!

Pár hónapja lekattantam az EH Kft. ügyéről..és úgy gondoltam újra felnézek, hátha vki(k) előbbre jutottak.
Vicc amit látok.
Komolyan azt hiszik, hogy másfél éves jogi fórumos, csetelős totyogásból lesz valami??

Feltennék egy rém egyszerű kérdést:
Meddig tart még a pötyögés ebben az ügyben???

Egyike voltam azoknak, akik tavaly próbálták összefogni a károsultakat...keserű örömmel tapasztalom, hogy idő és pénzkidobás lett volna együtt kattogni ezen...

Megsúgok valamit, hátha új gondolatot osztok meg: ezt az oldalt az eh kft hazug, csaló szerves kellékei is olvassák ám. És remekül beigazolódik számukra: ebben a birka országban mindent megtehetnek, hiszen tehetetlen szerencsétlenek gyülekezete vagyunk.

Sajnálom, hogy a saját pénzünkért, igazunkért sem vagyunk képesek összefogni...Jellemző társadalmunkra.

Egyik károsult.

Dr.Attika # 2011.05.21. 06:05

A cégkivonatát átküldtem az emiljére.

zelike # 2011.05.18. 06:24

Üdvözlet,,,,Tud e valaki infót a PERFECTUM CONSULTING zrt cégről??

hunblake # 2011.05.14. 13:03

Üdvözletem!
Én múlt hónap 20-a felé írtam alá a szerződést Optimummal Szombathelyen és azt ígérték köv héten utalják a pénzt. Sajnos csak most olvastam a fórumot már nem is reménykedem benne h megkapom én is 160ezret fizettem be. A 30 nap még nem járt le a felmondási határidő- 18ig érvényes! Érdemes még felmondanom vagy már így sem úgy sem fogom visszakapni a befizetett pénzem?

hunblake # 2011.05.14. 13:02

u

Manócsi27 # 2011.05.03. 16:09
  • Igen tudom, hogy megjelent a könyve Juszt László úrnak, csak sajnos nekem nincs pénzem megvenni!

De minden károsultat megkérek mégegyszer, hogy fogjunk össze, és tegyünk valamit!
Vissza kell, hogy kapjuk a pénzünk! Az lehetetlen, hogy nem tud senki ellenük tenni!
Jelentkezzetek!
Köszi!


Kedves Károsultak!

Kérem jelentkezzetek, akik károsultjai vagytok, fogyasztói csoportoknak, és fogjunk össze ellenük! Engem a budapesti Euromobilien

Dr.Attika # 2011.04.29. 08:29

Juszt László riporter ma jelentette be, hogy könyvet írt e témában. Hétfőtől megvásárolható önálló terjesztésben. Nem a reklám helye vagyok, de állítása szerint sok hasznos információt tartalmaz a könyv a károsultak részére az igényérvényesítésre vonatkozóan.