EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


Manócsi27 # 2011.04.27. 13:53

Tisztelt Károsultak!

Jelentkezzen mindenki, aki károsultja az Euromobilien Hungary Kft. fogyasztói csoportnak. Én károsultja vagyok, szeretném visszakapni a pénzem, de eddig zárt kapukat döngettem. Mindenhol elutasítanak, vagy nem tudnak segíteni, mivel tehetetlenek az ilyen csoportokkal szemben! De együttes összefogással és a Legfelsőbb Ügyészséghez fordulva, talán tudnak segíteni rajtunk!
Kapjuk vissza együtt a pénzünket és parancsoljunk megálljt, ezeknek a fogyasztói csoportoknak, akik kiszedik belőlünk a pénzt csalással, félrevezetéssel, aztán várhatjuk, hogy megkapjuk az ígért felvenni kívánt összeget! Még senkit sem "sorsoltak ki" tudomásom szerint.
Jelentkezzetek és fogjunk össze!
Köszönöm előre is!
maddlen20@freemail.hu-ra írjatok!


Kedves Károsultak!

Kérem jelentkezzetek, akik károsultjai vagytok, fogyasztói csoportoknak, és fogjunk össze ellenük! Engem a budapesti Euromobilien

clockolga # 2011.04.27. 12:02

Szemih ! Én is debrecenben az Optimummal kötöttem amit fel is mondtam és a pénzt is visszakaptam igaz eddig kellett rá várnom (kb 3-4 hónapot). Elmentem ügyvédhez, feljelentést nem tettem mert nem láttam értelmét. A lényeg, hogy visszakaptam a befizetett pénzemet 12500 ft levonásával.

Dr.Attika # 2011.04.18. 19:02

Tegyen feljelentést a rendőrségen csalás bűncselekménye miatt. Az összes többi információt megkapja e fórumon, a tv2. videóiban.

szemih@freemail.hu # 2011.04.18. 15:06

Sziasztok!
Sajnálatos módon most találtam rá erre az oldalra!
Segítséget kérnék tőletek, olyan módon, hogy mitévő legyek!
Én 2011.március 29-én kötöttem szerződést az Optimum Holding Hungary Kft-vel Debrecenben.
3 millió forintra lett (lenne)volna szükségem.
Befizettem nekik 150 ezer forint regisztrációs díjat, valamint 50 ezer forintot első nettó törlesztő címen.
Eredetileg úgy volt,hogy április 15 én meg kapom a pénzem, de ez nem lett teljesítve,mivel arra hivatkoztak , hogy közbejött nekik egy 60 milliós hitel, és ez miatt csak május közepén kapom meg a pénzt.Mindeközben már kiküldték az első csekket is.
Valaki esetleg tudna nekem segítséget adni, hogy mitévő legyek?Esetleg hogy tudnám visszakapni a befizetett pénzem?Valamint mi lesz,ha nem fizetem be ezt az általuk kiküldött csekket?
Válaszotokat,segítségeteket előre is köszönöm!

Dr.Attika # 2011.04.17. 09:54

Sajnos igen és minden jószándék mellett egy hiú reménykeltés.

végrehajtó1 # 2011.04.17. 08:57

Szerintem Angyali boszi nagyon nem érti amit mond másoknak "jó tanácsként".:(

Dr.Attika # 2011.04.17. 05:39

Tisztelt Kiss Andrea!
Nagyon szívesen. A közjegyzői eljárással van még egy hiba. Ezekben az ügyekben a szerződést kell megtámadni, kérni kell annak semmisségének megállapítását és az eredeti helyzet visszaállítását ( a pénz visszafizetését) Arra pedig a közjegyzői eljárás nem alkalmazható.Tehát egy felesleges kör a közjegyzői eljárás és pénzbe is kerül. És ahogy írtam az a céget kötelezné, amin bizonyosan egy árva peták sem hajtható be. Ahogy sejtem ezek a cégek hamarosan mennek a "lecdóba".

Angyali boszi # 2011.04.16. 11:19

Tisztelt Dr Attika!!

Igen igaza van abban amit irt , és mivel az irataink már az ügyészségről a rendőrség felé ment és megtörténtek a tanú meghallgatások és az összes iratainkat lefoglalták bizonyítékoknak, ezért a közjegyző természetesen ennek függvényébe fog eljárni. De mivel az ügyek folyamatban vannak még mivel nagyon sok károsultról beszélünk így a közjegyző megindítja a folyamatokat és természetesen ha pere kerül a dolog akkor ő már tudni fogja hogy mivel kell a Bíróság felé fordulni. Csak ha arra várunk hogy a rendőrség adja
át az ügyet a bíróságra, akkor az nagyon sokáig elhúzódhat, akár 2-3 évig is.
Mindenesetre köszönöm hogy reagált a levelemre. Tisztelettel: Kiss Andrea

Dr.Attika # 2011.04.16. 09:04

A közjegyző csak fizetési meghagyás kibocsátását kezdeményezheti. Ha nem mond ellent a kötelezett, akkor valóban van egy végrehajtható okirat, de sajnos ez még pénzt nem terent. Vélhetőleg ennek a 500 ezer forintos tőkéjű cégnek egy vasa sincs a bankszámlán. Célszerűbb a büntetőeljárásban előterjeszteni a polgári jogi igányt, ami elbírálás esetén a csalást elkövető természetes személytől követelhető. Annak tán van magán vagyona.

Angyali boszi # 2011.04.16. 07:27

KEDVES KÁROSULT TÁRSAIM!!

KÖZJEGYZŐ ÁLTAL HIVATALOS ÚTON, VAN EGY OLYAN LEHETŐSÉG A PÉNZÜNKET AMIVEL MEGKÁROSÍTOTTAK BENNÜNKET A BEFIZETETT ÖSSZEGTŐL FÜGGŐEN, KAMATOSTÓL 3-5 HÓNAPON BELÜL VISSZAKAPJUK!!!

AMENNYIBEN FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSETEKET, AKKOR A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON VAGYUNK ELÉRHETŐEK.

KÉREM KEDVES SORSTÁRSAIMAT, CSAK AZOK JELENTKEZZENEK, AKIK VALÓBAN SZERETNÉNEK, TENNI IS AZÉRT HOGY VISSZAKAPJÁK A PÉNZÜKET, ÉS KÉREM ÖNÖKET, SEGÍTSÉG HASONLÓ TÁRSAIKAT A LEHETŐSÉGGEL:

ÜDVÖZLETTEL: Kiss Andrea
/Angyali boszi/

és

Kolozs Erika /Era/

ELÉRHETŐSÉGÜNK: Kiss Andrea Tel: 06-30876-0857
Kolozs Erika Tel: 06-30939-9124

Angyali boszi # 2011.04.16. 07:14

Kedves Károsult Sorstársaim!

Elnézést kérek amiért ilyen sokáig nem jelentkeztem, a Forum oldalon, és elnézést kérek mindenkitől, aki levelet írt nekem és esetleg nem az ő levelére válaszoltam, mivel nagyon sokan írtak! Hasonló Sorstársammal, sikerült megtalálni azt a lehetőséget hogy visszakaphassuk a befizetett pénzünket de ez természetesen időbe telt.
Így kérem Önöket akik természetesen valóban szeretnének csatlakozni hogy a Következő felhívó levelem elolvasása után jelentkezzenek!!!

Üdvözlettel: ANGYALI BOSZI

Dr.Attika # 2011.04.16. 05:12

Tisztelt Móró úr!
Mi volt a valótlan állítás a riportban?
Közölje kérem, hogy hány ügyfélnek folyósítottak kölcsönt és milyen öszegben? Arról is szóljon, hogy tájékoztatják-e az ügyfeleket érthető módon arról, hogy fogyasztói csoportba lépnek be, annak kockázatával is számolva?

creditswiss01 # 2011.04.15. 15:13

Tisztelt Szerkesztőség!

Alulírott Móró István, mint a CREDITSWISS Pénzügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1144 Budapest, Gvadányi u. 13. 2/c fsz. 1.; Cg. 01-09-945575) ügyvezetője, reflektálva a 2011. 04. 14. napján a Tények c. híradóban elhangzottakra, az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

Cégünk 2010. szeptembere óta szabályszerűen és a vonatkozó jogszabályok maximális betartásával végzi gazdasági tevékenységét. Hálózatából ez év március végén a kecskeméti kirendeltség bezárásra került, amely az ügyfelek szerződését, azok teljesülését és a cég működését semmiben nem befolyásolja. Ügyfeleink továbbra is akár postai úton, akár telefonon, illetve személyesen is kapcsolatot teremthetnek cégünkkel, valamint társaságunk is aktuális havi levelezésében minden részletre kiterjedően tájékoztatást nyújt.

A fenti tények ismeretében kollégáimmal értetlenül állunk a műsorukban elhangzott valótlanságok előtt. Későbbiekben ezen félreértések elkerülése végett, valamint az objektív tájékoztatás végett (amennyiben ez célja szerkesztőségüknek) újabb műsor készítése előtt, kérem vegyék fel a kapcsolatot munkatársaimmal az Önök által is ismert postacímen, vagy az alábbi e-mail elérhetőségen: creditswiss.kft@gmail.com.

Feltétlenül megjegyezni kívánom még, a műsorukban a társaságunkat érintően megjelent anyag valótlan, csúsztatott és a konkrét tényeknek nem megfelelő tájékoztatást tartalmazott, amelyek cégünk jó hírnevét is súlyosan sértik és további szabályszerűen végzett üzleti tevékenységünket is gátolják, ezzel károkat okoznak. Ennek alapján és szükség szerint, a jövőben sajtó-helyreigazítási eljárást is kezdeményezünk.

Budapest, 2011. április 15.

Tisztelettel:

Móró István

clockolga # 2011.04.09. 12:07

Tisztelt lehúzott társaim ! Sikerült kideriteni, hogy a debreceni Pásti utcai Credit Swiss dolgozoi garnitura elköltözött Nyiregyházára a Szegfü u 4 szám alá csak ott Optimum néven vannak ami nem ugyanaz a Debrecenivel de ugyanazok dolgoznak mint a debreceni Credit Swissnél.

raptors11 # 2011.03.23. 07:34

Mar Szekesfehervaron is itt vannak a Mori ut 26 szam alatt van egy irodajuk!!!!!! Sajnos en is keson talaltam meg ezt a forumot en 54000 ezret fizettem nekik tegnap ! Ma megyek es felbontom szerzodest remelem visszakapom a penzem!!!!Szekesfehervaron OPTIMUM HOLDING HUNGARY neven futnak , szemrebbenes nelkul hazudnak az embernek!!!

Sandor67 # 2011.03.16. 19:36

Kisfanta! Én 100e ft-ot fizettem be.Az oda veszett.Sajnos nem lehet ellenük mit tenni.

zsoltika1 # 2011.03.11. 06:35

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mi van akkor ha nem fizetjük be a csekket amit kiküldtek? Ugyanis nekem a sógorom esett a csapdájukba, mert muszáj volt felvennie valahonnan pénzt, hogy az apukája háza ne vesszen oda amin jelzálog van. Ebből szerette volna kifizetni a bátyja által vásárolt ingatlant amit nem tudott már fizetni így elveszik mind a kettőt. Most kapott egy olyan levelet ettől a cégtől, hogy postafordultával küldje vissza hogy vállalja az előtörlesztést,aminek az aláírásával hamarabb megkapja a pénzt. Ja és 26-os sorszámmal indulnak. Egyszerűen nem tudjuk lebeszélni arról, hogy hagyja már ezt a céget. Már befizetett 260 000FT-ot. Azt tudom hogy ez a pénz oda veszett, de mi van ha nem fizetbe a kiküldött csekket? válaszokat előre is köszönöm!

végrehajtó1 # 2011.03.10. 12:30

kisfanta

Vedd tanuló pénznek.Keresztet vethetsz rá...:(

kisfanta # 2011.03.10. 12:16

Mi múlt hónap 11-én vittük el a pozitív elbírálásra az 54000-Ft és aszt ígérték március 10-én utalják a pénzt és most aszt mondták majd Márc.25vagy28-án utalják mit tegyek hogy fogom vissza kapni a pénzt ? és hová forduljak segítség nyújtásért meg köszönném ha tudna vaki segíteni 3 kis korú gyermektől vették el a pénzt 1.000.000-Ft igényeltünk és hogy nem kaptuk meg a pénzt így nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk Üdv Sz.Jenőné

kisfanta # 2011.03.10. 12:15

Mi múlt hónap 11-én vittük el a pozitív elbírálásra az 54000-Ft és aszt ígérték március 10-én utalják a pénzt és most aszt mondták majd Márc.25vagy28-án utalják mit tegyek hogy fogom vissza kapni a pénzt ? és hová forduljak segítség nyújtásért meg köszönném ha tudna vaki segíteni 3 kis korú gyermektől vették el a pénzt 1.000.000-Ft igényeltünk és hogy nem kaptuk meg a pénzt így nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk Üdv Sz.Jenőné

kisfanta # 2011.03.10. 12:11

Mi múlt hónap 11-én vittük el a pozitív elbírálásra az 54000-Ft és aszt ígérték március 10-én utalják a pénzt és most aszt mondták majd Márc.25vagy28-án utalják mit tegyek hogy fogom vissza kapni a pénzt ? és hová forduljak segítség nyújtásért meg köszönném ha tudna vaki segíteni 3 kis korú gyermektől vették el a pénzt 1.000.000-Ft igényeltünk és hogy nem kaptuk meg a pénzt így nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk Üdv Sz.Jenőné

Dr.Attika # 2011.03.04. 09:31

Kedves marcsuka!
Egy forintot ne fizessenek. Olvassa el a topicot. Ez az egész átverés.

marcsuka # 2011.03.04. 08:19

Kedves Fórumozók!

Szeretnék segítséget kérni! Kismama vagyok az 5. hónapban járok! Ahhoz h a gyerekünknek megtudjuk venni a dolgokat kölcsönre volt szükségünk! Láttuk az Euromobilien Hungary Kft. hírdetését kedvező hitelről! Tegnap bevittük a papírokat éa most várunk h pozitív legyen az elbírálás! Nekünk 133.333Ft-ot kellene befizetnünk és jövőhónap 15-én kapnánk meg a 2.5 millió forintot!
Kérlek segítsetek h mit tegyünk! Megkössük a szerződést v sem?!
Köszönöm! Marcsuka

tzsofi # 2011.02.28. 12:44

Kedves Fórumozók!

A családom majdnem pórul járt egy fogyasztói csoporttal, de szerencsére még időben, a közgyűlés előtt felbontottuk a szerződést.
A Group Saving Kft.-től kapott "Részvételi Szabályzat"-ban az szerepel, hogy "a Megbízó elállása a szerződést felbontja, és a teljesített egyszeri regisztrációs díj 25%-on felüli részét a Szervező vagy a Megbízottja a Megbízónak visszatéríti."

Ugyanakkor a 186/2001. (X.11.) Kormányrendelet III. fejezet 13.§-ban (a fogyasztói csoportok szervezésére és működésére vonatkozó részletes szabályok) a következő szerepel:
"(1) A szervező a fogyasztó ajánlatának visszavonása esetén az egyszeri regisztrációs díj egyezer forintot meghaladó részének visszafizetésére köteles."
"(2) A szervező köteles az (1) bekezdésben foglalt rendelkezés ellenére átvett összeget a fogyasztónak visszatéríteni, és azután a teljesítés időpontjától a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvényben meghatározott mértékű kamatot fizetni."

A kérdésem az lenne, hogy a fent említett kormányrendelet felülírja-e a Group Saving Kft. "Részvételi Szabályzatát"?
Amennyiben igen, és törvényesen visszajár a teljes összeg, akkor kérem írjátok meg, hogy mi a további teendőm, hogy visszakapjuk a pénzt.

Köszönettel: T. Zsófi

buba # 2011.02.28. 09:15

Sziasztok !

Ne várjatok sokat sem a Rendőrségtöl,sem a bíróságtól.

Mi többen jelentettük fel öket Bp-n,és 10 károsultnak azt a határózatot merte hozni az V ker rendőrség bűncselekmény nem történt.

A Btk 318§ simán megállná a helyét de egy lichensteini cimen van bejegyezve az euromobilien kft.
Bíróságot jobb nem is emliteni!!!!!!!!!!

a Pszáf meg csak azért van ,hogy legyen kinek havi több százezer forintos fizetést adni.