EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


savez8 # 2011.02.28. 08:13

Sziasztok!!
Én szerencsére csak jártam náluk Szegeden a Püspök és a Mérey utca sarkon,de minden gyanús volt és rá is hagytam az egészet.
Viszont még így is nagyon fel bosszantott ,hogy vannak ilyen emberek akik képesek szemrebbenés nélkül az ember szemébe hazudni.
Akiket sikerült átverniük ajánlanám hogy fogjanak össze és látogassák meg őket akár az irodában vagy akár a lakásukon.Nem tehetik ezt büntetlenül.....
Mivel törvényes úton nem járnak el ellenük, szét kell őket csapni.
Komolyan nagyon felidegesítettek,pedig tőlem nem kaptak egy forintot sem. Tegyetek ellene már valamit.

akino17 # 2011.02.26. 10:57

Kedves Fórumozók !

Időben tájékozódtam ,szerződést nem kötöttem.
Viszont,azóta is követem az eseményeket.
Nagyon sok a "félretájékoztatott" ,érdemi történés viszont nem tapasztalok.
Elsősorban azért ,mert több néven futnak.
Creditswiss,Group saving,euromobilien,Intercash Consulting stb.
Igy szét aprózódnak a károsultak,talán ezért sem érdekes a rendőrségnek,médiának.
Különböző nevek alatt található fórumokon ugyan úgy megtalálhatók a panaszosok.Mindegyiken vannak akik még bíznak,vannak akik megtették a feljelentést,vannak akik fenyegetőznek és mégis semmi történés.
Talán ezért tudnak még mindig nyugodtan tevékenykedni,mire egy név alatt utol érik őket,már másik néven futnak és másik városban.
Vannak próbálkozások arra,hogy országosan összefogni,de gondolom ez nagyon bonyolult és összetett munka lehet.
http://atvertek.jimdo.com/
Mint jóérzésű ember bízom,megkapják méltó büntetésük!
Minden jót kívánok!

andika1990 # 2011.02.23. 08:17

Nagyon jó hogy rá találtam erre a forumra nekem is mondták hogy fizessek be 160 000 ezer ft ot és kapok 3 millió ft ot.De hálistennek időben rátaláltam holnap mentem volna aláírni a szerződést.Nagy volnalakban beszélt az illető csak vigyem a pénzt és kapom a 3 milliot.Ugyhogy ne menjen bele semmi ilyesmibe.Majdnem Károsult!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.Attika # 2011.01.28. 20:32

Ez nem tanmese, hanem annak megerősítése, amit közel egy éve ezen topicban felvetettem. Sajnos még mindíg hordják a 10-100 ezreket az emberek ezen szelet hámozó cégekhez. Mit lehet tenni ezellen? Van egy mondás: "Aki hülye "viselje annak következményét"." Az eredeti mondás durvábban fogalmaz.

Sunny74 # 2011.01.27. 12:06

http://atv.hu/…od_garantalt

Magyar tanmese, azaz hogy lehet legálisan lopni,csalni

tranita0517 # 2011.01.21. 11:58

Köszönöm szépen mindenki válaszát Szerencsére csak le tudtam beszélni apukámat az egészről.
Persze el fogadták a kérelmüket már egy nap alatt, de ő visszamondta az egészet
Köszönöm még egyszer sok szerencsét kívánok mindenkinek aki károsult lett.

Marika66 # 2011.01.20. 20:28

Sziasztok!

Szegediek! Írjatok az email.címemre s megadom a rendőrségen az ügyünkkel foglalkozó nevét, elérhetőségét. Ne gondolkozzatok, mindenki tegye meg a feljelentést, országosan indítják a büntető eljárást!

joann06 # 2011.01.20. 19:20

Kedves tranita 0517!

Feltétlen kérjétek el előre az Általános Szerződési Feltételeket, és tanulmányozzátok át ALAPOSAN otthon! Ha ott helyben, kapkodva kell aláírnia nehezen értelmezhető. De ha egy nappal előre elkéritek több időt tudtok rászánni, és akkor viszont minden egyértelmű. Sajnos mi lettünk a Cég hitelezői, és nem fordítva.

Sandor67 # 2011.01.20. 18:31

tranita0517!
Mutasd meg neki ezt a forum oldalt és olvastasd végig vele. Milyen bizonyíték kell,hogy elhiggye,hogy nem fog kapni pénzt? Mi is Debrecenben fizettük be a regisztrációs díjat, és ígérgettek nekünk. Felmondtuk a szerződést de a 100 e ft-ot nem látjuk többet!
Ha itt elolvass néhány hozzászólást biztos vagyok benne,hogy nem fogja aláírni a szerződést.

tranita0517 # 2011.01.20. 05:27

Sziasztok légyszi segítsetek!

Apukám teljesen el van keseredve egy betegség miatt anyagi helyzetük a szakadék szélén van. Tegnap voltunk Debrecenbe az Optima Holdingnál. Nem tudom neki bebizonyítani és nem is akarja meghallani hogy az egész egy nagy átverés. Ha van valaki aki már az Optimánál beleesett ebbe a hibába, hogy aláírta a szerződést kérem írjon. Talán még a fejébe tudom verni hogy ne menjen bele.Ja persze az irodába olyan kedvesek voltak meg persze 3-5 héten belül már pénzhez is jutunk csak fizessünk be regisztrációs díjat ez nekik csak biztosíték...... na meg a többi rizsa, ha nem hallottam volna a fogyasztói csoportok buktatóiról még én is belemennék olyan szép rózsaszín és egyszerű minden. Kérlek segítsetek hogy bizonyítsam be apukámnak az igazat.

Dzsizel # 2011.01.17. 14:01

Sziasztok !

Áldom az eszem , hogy minden lépés előtt , az aktuális laphoz tartozó fórumot átolvasom . Bízony köszönettel tartozom Nektek , mert szerettem volna a debreceni optimal holdingnál pénzt felvenni , de nagyott búktam volna . Mégegyszer köszi mindenkinek , hogy leírtátok a valőságot ! Dzsizel Debrecenból !!

Dzsizel # 2011.01.17. 14:01

Sziasztok !

Áldom az eszem , hogy minden lépés előtt , az aktuális laphoz tartozó fórumot átolvasom . Bízony köszönettel tartozom Nektek , mert szerettem volna a debreceni optimal holdingnál pénzt felvenni , de nagyott búktam volna . Mégegyszer köszi mindenkinek , hogy leírtátok a valőságot ! Dzsizel Debrecenból !!

joann06 # 2011.01.13. 19:34

Kedves Fórumozók!

Pécsiek ébresztő! Itt még mindig nem jött rá senki, hogy ez átverés. Pécsett igaz, hogy csak 1-2 hónapja működnek, de ahogy este hazavittem az aláírt szerződést és elolvastam, rájöttem hogy az egész egy átverés. Még én lennék az Ő hitelezőjük. Nos a szerződést az Ászf. alapján szabályosan felmondtam rá 14 napra,azóta semmi.A felmondó levelet nem veszik át sem személyesen, sem postai úton. Visszajön a tértivevény "nem kereste" jelzéssel. Most simán küldtem el, lefénymásolva a visszajött tértivevénnyel együtt, és egy szép kis levelet hozzá kifejezetten Móró Úr számára. Ugyanis az összes cégben Ő az egy közös pont. A rendőrségi feljelentéshez mellékeltem ezt is. Nem tudom mennyi bizonyíték kell, de várom a pécsiek jelentkezését. Ugyanis változatlanul az az álláspontom, ha én a halálos ítéletemet írnám alá nekik, akkor azt vajon végre is hajthatnák, még ha nincs rá törvény akkor is? Ezen gondolkozzanak el egyesek, akik csak azt szajkózzák...aláírtam! És ha megtennék, azt is büntetlenül megúszhatnák?!

Marika66 # 2011.01.12. 17:09

Dr Attika!

Sajnos csak most jutottam a fórumra, és most olvastam a nekem címzett hozzászólását.
Igaza van, hogy hiszékenyek az emberek, de úgy gondolom, hogy egy "hivatalos üzletkötő" szavát az emberek zöme elhiszi. Nyilván sok dolognak utána lehetne nézni, én a céginfót megnéztem, nem is volt semmi "érdekes" benne. Mint tudjuk, minden szolgáltató, cég, bank, az orrunk alá dugja a szerződést, időnk sincs rá, hogy átolvassuk, értelmezzük, persze egy jogászt vagy ügyvédet sem vihetünk mindig magunkkal, hogy értelmezze a szöveget. Ami még fontos...mindenhol az apró-betűs rész a lényeg, amit aztán tényleg nincs időnk átbogarászni.
Engem legjobban az háborít fel, hogy a szóban tett hazugságokkal tovább működhet ma egy cég, miután átvert egy csomó embert, és nincs semmi jogi megoldás ezek megfékezésére?! Miért nem mondják el a tényleges tevékenységüket, és majd én eldöntöm, hogy úgy, abban a formában csatlakozom-e? Nyilván nem szednének be milliókat, viszont az, hogy nem lehet megállítani őket, jogi, törvényi hibának tartom.

Marika66 # 2011.01.12. 16:56

Sziasztok!

Szegeden megjelent karácsony előtt a Délmagyar helyi újságban egy cikk, mely az átverésekről szól.Egy másik cikkben részletesen leírták, mi a különbség kölcsön nyújtás és a fogyasztói csoportok szervezése között.
A rendőrségi feljelentés, illetve a tanuk meghallgatása már elkezdődött.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy a Szegeden új néven, decemberben megnyílt új helyen (Püspök u.) ma is működnek, és még mindig mennek ügyfelek "szerződést" kötni. Vannak akik nem olvasnak újságot, nem látogatják a jogi fórumot!
Szerintem iwiw-en, facebook-on is közzé kellene tenni, elküldeni minden ismerősnek, minél többen tudjanak róla.

aranyvirag # 2011.01.12. 13:37

Sziasztok !
Már látom sikerült bemenni a csőbe .
Milyen ország ez, ahol közjegyzők közreműködésével lehet ekkora átveréseket csinálni !
A mi ügyintézőnk jelenleg beteg, jan. 10-ig igérte a pénzt, de helyette senki nem intézkedhet. Lehet, hogy felváltva betegek, hogy kicsúszhassunk a 30 napos felmondási időből ? Elképesztő ez az egész, akkor csak peres úton juthatunk a 100000 Ft-hoz, vagy úgy sem ?Egyébként mi Budapesten igényeltük a pénzt, van valaki aki itt szervezi a károsultakat ? Szivesen csatlakozunk.
Üdv: Zsuzsa

Sandor67 # 2011.01.11. 14:28

Bernadett84!
Lehet e velük csinálni valamit? Eddig nem ugy néz ki. Egy biztos a befizetett pénzt nem látod többé.Megvan ugy fogalmazva a szerződés. Én 100eFt-ot fizettem sajnos utána olvastam a forumot.

Bernadett84 # 2011.01.10. 17:49

Sziasztok! Csatlakozom Én is a károsultakhoz. Engem a miskolci irodában vertek át 166.000 Ft-al. Valaki tud már valamit hogy mit lehet velük csinálni?

Dr.Attika # 2011.01.03. 22:15

Kedves Marika!
Az anyagi gond még nem indokolja, hogy körültekintés nélkül szélhámosok áldozatává váljon valaki. Elsőként térképeztem fel e fórumon a cég hátterét és javasoltam, hogy mit tegyenek. ( Olvassa vissza legyen szíves.) Mindenesetre meg kell állapítani, hogy az emberi könnyelmű hiszékenységnek nincs határa. Olvashattuk, hogy Tribuszernéra megint több 10 milliót "bíztak" balekok.
Ha ennyire felelőtlenek, akkor miért "nyújtják ketüket" az igazságszolgáltatás felé?

Angyali boszi # 2011.01.03. 17:06

Kedves Eztakartuk olvasó!!!

Olvastam , amit irt a fórumon, kérem hogy ne adja fel amiért a rendőrségen vissza utasították, akkor kérem a kerületi Ügyészségen tegye meg a feljelentést ott nem fogják Önt elküldeni, és majd utána elfog kezdődni minden ha van kitartása. Ha ismer maga körül hasonló sorstársat, akivel személyesen is esetleg tartja a kapcsolatot, akkor kérem vegye fel velük a kapcsolatot, és menjenek el megtenni a feljelentést. Ha azt mondom Önnek mi 3-an mentünk el az ügyészsége, és most már száznál is többen vagyunk.Ha segíthetek akkor kérem a angyali.boszi8@freemail.hu. email.címen eltud érni. Üdvözlettel: Angyali boszi

Angyali boszi # 2011.01.03. 16:54

Kedves Maja22!!!

Ha szeretnétek csatlakozni hozzánk akkor szívesen várom a jelentkezéseteket, mivel olvastam hogy Debrecenben történt veletek ami velünk is és mi már megtettük a feljelentést az Ügyészségen, és már folyamatban vannak a dolgok, már a rendőrségi kihallgatás is megvolt és mivel nagyon sokan vagyunk ezért, ha gondoljátok várom a jelentkezéseteket a következő email, címen eltudtok érni angyali.boszi8@freemail.hu . Ott megtudjuk beszélni hogy mit kell tennetek, hogy ti is a csapatunkban legyetek , mert ezt közös összefogással, eltudjuk érni. Minket a rendőrség biztat,és mi várjuk a többi károsultakat is , mivel már sokan vagyunk és minél többen vagyunk akkor lehetünk hitelesek, hogy itt csalókról, van szó. Üdvözlettel: Angyali boszi

Eztakartuk # 2011.01.02. 22:43

Kedves Fórumozók!

Sajna a rendőrségi feljelentésemet visszautasították,azzal az érveléssel, hogy a hitelbirálat időközben megtörtént a szerződés szerint,tehát menjek a f....e.
Vagyis miután átadtuk a regisztrációs összeget, abban a pillanatban megtörtént a "bírálat", mivel szándékos levelezés késleltetésel dolgoznak a kedves "rablóik" így mindig van idejük az adtt pillanathoz igazítottan fogalmazott levél,értesítő megküldésére.
Szóval nehéz ez az a jogállamiság mögé bújt profi gazember világ.
Pártunk, Államunk, Nyomozói Rendőrsége azt javasolja, hogy menjünk Polgári peres Bírósági útra. Csak egy a böki,hogy mire valamely Bíróság elé kerülne az ügy,(min.4...5hónap az átfutási idő) addigra a minket megkopasztó szereplők más teljesen más cégtől kapják jutalék/fizetésüket.
Ki tud valami jobbat és gyorsabb verziót???????

Marika66 # 2010.12.27. 13:06

Kedves Szegediek!

Kérem azokat a károsultakat, akik feljelentést szeretnének tenni az EUROMOBILEN vagy bármely más néven szereplő "cég" ellen, nevet, címet elérhetőséget küldjetek az alábbi címre december 29-ig. jordancs@freemail.hu.
A feljelentést megtettük, a nyomozás és a büntetőeljárás érdekében kérjük a jelentkezéseteket!

joann06 # 2010.12.16. 20:20

Drága Dr.Attika!
Önnel bizonyára csakis pozitív, és "jog"szabályos dolgok történtek az életében. És tudja sokszor nem elég okosnak lenni. Elég csak anyagilag a padlón lenni.

maja22 # 2010.12.16. 20:08

Igaza van MARIKA66-nak amit irt.