EUROMOBILIEN HUNGARY Kft.


Marika66 # 2010.12.16. 20:05

Dr.Attika!
Már a múltkor is "kioktatott" bennünket, ha csak ezért jár erre az oldalra, kár pazarolnia az idejét.
Okosságokat mindenki tud mondani, ha Ön olyan helyzetben lenne, mint akik pórul jártak, talán megértené a problémánkat. Aki anyagilag mélyponton van, és nem túl járatos a jogi dolgok útvesztőjében, minden kis reménysugarat megragad, hogy kievickéljen abból a bizonyos gödörből.
Pozitívum, hogy ebben a mai világban még vannak olyan emberek, akik hisznek, bíznak a másik ember szavahihetőségében, mindenkiről jót feltételeznek, de rá kell döbbenni, hogy mindenhol kételkedni kell, megkérdőjelezni a másik ember szavát. Úgy gondolom így sem lehet élni, örökösen arra gondolni, ki és hol ver át, szomorú, hogy ezt mégis kihasználják.
Gondolom, Önnek is voltak már rosszul megkötött, esetleg későn tudatosult butaságai, lehet, anyagi vesztesége is, esetleg nem érintette ilyen súlyosan, mint bennünket, ha meg nem, akkor örüljön neki.

maja22 # 2010.12.16. 19:57

Én is csatlakoznék a bajbajutottakhoz.Sajnos páromat is becsaptak,Debrecenben történt azzal hogy fizessen be,és két hét múlva meg fogja kapni,de már augusztus óta!!!Még csekket is küldtek hogy fizessen!A héten voltunk Budapesten,az volt a kifogásuk hogy azért nem kaptunk kölcsönt mert nem fizettünk be a sárga csekket,én egy kicsit fel emeltem a hangomat erre ügyintéző azt mondta hogy nem tetszik menjünk ki nagyon fel voltam háborodva hogy lehetnek ilyen mocskosak akkor minek szedik a pénzt könyörgöm,erre nem adott választ,mert voltak érdeklődök nehogy meg hallják. Szeretnék segítséget,hová forduljunk!

Dr.Attika # 2010.12.16. 19:50

Hölgyeim és Uraim!
Ha rákattintanak a topic indítóra láthatják, hogy már egy éve tudott, hogy ezek szélhámosok. Ennek ellenére még mindíg "tolják be" nekik a pénzt.

joann06 # 2010.12.16. 19:35

Az Optimum Hungarynak 2 bankszámlája van. Egy KDB Bank ZRT Budapest,2010.11.11-én megnyitva, és egy Otp Nyugati téri fiókban Budapesten 2010.11.23-án megnyitva. Ezek, a számlaszámokkal együtt fel vannak tüntetve a Cégkivonatán, úgyhogy bármelyik hatóság zárolhatná. Az a baj, hogy amíg nincs jogerős végzés ellenük, nem teheti senki. Amire meg lenne, addigra nyitnak valahol máshol, más néven. Azt megértem, hogy a szerződést ha aláírtuk azt támadni nehezen lehet. Azért írom hogy "nehezen" mert ilyenre volt már azért példa. De ha valaki 30 napon belül felmondta a szerződést, és lejárt az a határidő amire ŐK vállaltak visszafizetést, (még ha töredéket is)de azt sem tették meg, az már jogos alap a feljelentéshez. Az már nem a hiszékenység témaköre.

Betti33 # 2010.12.16. 04:27

Én is csatlakoznék a bajbajutottakhoz.
Még én sem kaptam meg a pénzt,feladtam a novemberi törlesztő részletet és most azt írták hogy nem érkezett be ezért 2 havi adjak fel.
Ekkor kezdtem elböngészni és rátok találtam.Valahogyan meg kellene állitani őket!!!!
érdekes hogy eddig csak egy embernek sikerült??
oktoberben kötöttem a szerződést az igért időre nem kaptam pénzt,ügyintézőt kirúgták,most technikai okok vannak.Mit találnak még ki?
talán a csekken szereplő számlaszám alapján betudnák azonositani hogy hova-kinek folyik be ez a rengetek pénz?


elképeszt?

Eztakartuk # 2010.12.15. 21:42

Kedves Fórumozó Sorstársak!

Mai mappal megtettem feljelentésemet különösen nagy összegben (miliárdos nagyságrendben) elkövetett sikasztás, csalás, megtévesztés és jogtalan pénzügyi tevékenység végzése megnevezésével egyrészt a Magyar Rendőrségen, az APEH-Gazdasági Nyomózó Hivatalánál, másrészt az Interpol Nemzetközi Ügyek Főigazgatóságán.

Aki szeretne valamit visszalátni ezekhez a "nyakkendős" köztörvényes bűnözőkhöz befizetett és eltüntetett pénzéből jelentkezzen a Győri Rendőr Főkapitányságon tanunak. Elégséges ha csak telefonon diktálja be a nyomozók álta kért adatait, ill. egypár mondatban elmondja a történetét. A pontos elérhetőségeket csak pár nap múlva tudom közzétenni, mert a nyomózócsoport és az akciócsoport nyílvánosan elérhető telefonszámai még nincsenek meg.

joann06 # 2010.12.15. 19:06

Most, hogy végigolvastam az összes előttem szólót, csak annyit üzennék Elemér 71-nek, hogy, ez nagyon jó hír, hogy Ön megkapta a pénzt, legalább a Rendőrség majd megvizsgálhatja, milyen szálak fűzik a "CÉG"-hez.
És akkor itt követték el a legnagyobb bakijukat!

joann06 # 2010.12.15. 18:42

Kedves Fórumozók!
November közepe óta Pécsett is jelen vannak Optimun Holdin Hungary néven. Rengetegen nem tudják még hogy át lettek vágva, ugyanis a novemberi szerződőknek december közepére ígérték a pénzt. Mivel ez ma lejárt, azt találták ki, hogy 1-2 napos csúszás van, mert a cégnek ugyanis új tulajdonosa van, mert az előző meghalt autóbalesetben. Hogy mikre nem képesek! Gusztustalan!!!A Cégkivonatot lekértem, valóban most alakult 2010.11.06-án ezen a néven a cég. Úgyhogy most így próbálkoznak.Én 30 napon belül a szerződést felmondtam, kíváncsi leszek mit kapok vissza. Aztán persze jöhet a Rendőrség. Ugyanis a többi hatóság nem tud mit csinálni bizonyíték hiányában. A Rendőrségen kellene a csalás gyanúját bebizonyítani, de akkor tényleg több tanúra lenne szükség, aki mind valóban elismeri, hogy ráutaló magatartassal, megtévesztéssel kényszerítenek bele ebbe a jogügyletbe. Ja! Már csak azért, mert előre Szerződési Feltételeket írásban nem adnak. Én kértem és nem kaptam. A szóbeli ígéretek után ad hoc kell aláírni egy nyakatekert szerződést.

Angyali boszi # 2010.12.15. 07:53

Tisztelt tagok!

Szeretettel köszöntök mindenkit akik ezt az oldalt olvassák, mivel én is egy áldozata lettem ennek a fogyasztói csoportnak és még nagyon sokan, mi tettünk lépéseket, és ha gondolják akkor nagyon szívesen segíthetünk csak ahhoz az Önök közreműködésére, szükségünk van.

Mi is a nyáron kötöttünk velük szerződést és természetesen mi sem kaptunk megfelelő felvilágosítást, én is 111.111. - forintot húztak ki a zsebemből, és még sokan vagyunk így, természetesen minket is hitegettek, szinte minden nap telefonáltunk, és természetesen bejártunk az irodájukba. Így három hónap után megelégeltük a hitegetést, és természetesen az irodánál rendszeresen találkoztunk azokkal az emberekkel akik ugyan így jártak, azokkal együtt összefogtunk és Novemberben elmentünk a Debreceni Ügyészségre és megtettük a feljelentést. Mivel itt több milliós csalásról lehet szó , az Ügyészség elindította az eljárást és mi már megkaptuk a Rendőrségtől a papírt hogy a nyomozást elindították. Akit érdekkel vagy van szeretne kérdezni valamit szívesen állok a segítségére. Kérem Önöket ne hadják hogy az ilyen emberek meg usszák büntetlenül és a szegény embereken gazdagodjanak meg. Kérem fogjanak össze hiszen a mai világban mindenkinek még 50.000.-forint is pénz !!!
Még amit hozzátehetek most indulok a Rendőrségre Tanú meghallgatásra többi sorstársammal együtt. Üdvözletem Mindenkinek. Írjanak ha kérdésük van . Angyal

akino17 # 2010.12.14. 20:50

Tisztelt tagok!

Egerben is megjelentek,CREDITSWISS Kft néven.
Kényszer oda vitt és érdeklődtem. Nevüket csak ott árulták el,minden szép és jó a szövegben.
Az első furcsaság az iroda szegényes berendezése és az olcsó nyomtató volt,aztán a lényegre tért,fizess ennyit-annyit oszt kapsz majd pénzt.Többször rákérdeztem,miért kell előre fizetni,lényeg a regisztráció szót ki se ejtette a száján.Viszont a hitel szót többször is.
Haza mentem és azonnal rákerestem a nevükre,és jöttek az oldalak a sok panasszal.
Sajnálom azokat akiket becsaptak és szerintem sem szabad annyiban hagyni.Felháborító ,hogy szemrebbenés nélkül hazudnak bajban lévő emberek szemébe.
Akivel beszéltem
Siff Lászlónak mondta magát.

seat01 # 2010.12.13. 11:49

Sziasztok
Sajnos nem kaptunk pénzt de csekket, de az ügyintéző felmondott erről ennyit,valaki vissza kapta már az 50 zret?

Marika66 # 2010.12.09. 20:22

Sziasztok!

Szegeden új néven a Püspök u. és a Mérey u. sarki épületben vannak, OPTIMUM HOLDING HUNGARY KFT néven, Debreceni cégként mutatkoznak be.
Ugyanazokkal a feltételekkel, szöveggel "kábítanak", ma meghallgattam őket "új" ügyfélként!
A legújabb ajánlatuk, ha december 20-ig befizetsz, karácsonyra meglesz a pénzed!!
Ma minden fórumon, hivatalos szervnél bejelentést tettem.

Ricsi30 # 2010.12.09. 12:42

Sziasztok.Én is a süllyesztőbe kerültem ezek a barmok miatt.Tönkre ment mindenem a családi életem és a sajátom is ezek a ro...k miatt ezért kérek mindenkit aki a creditswisstől szeretne felvenni bármilyen hitelt az ne tegye legalább más ne legyen földönfutó mint ahogy én.Okt 15 kötöttem meg a szerződést és befizettem én naív barom a 111 110 forintot és tegnap küldtek egy papírt hogy HATÁROZATLAN időre zárva tartanak.Ezért meg kellene keresni egy tv társaságot és ott mindenkit óva inteni ezektől a mocskoktól.Na hát legjobbakat nektek, nekem meg nem tudom de már nem lesz szerintem karácsony többé.Sziasztok.

Ui:Az én ügyintézőm állítólag Sift László néven futott.Na de ez lehet csak kitalált név.Sőőőőt.Jó hogy nem Shift mint a billentyűn.Na üdv nektek.

Marika66 # 2010.12.08. 15:00

Sziasztok!

Ma kaptam levelet az Euromobilien kft-től, "Irodánk technikai okok miatt határozatlan időre zárva"

Az általam ismert összes telefonszám ki van kapcsolva, nem lehet elérni őket!

Megszedték magukat, s leléptek??!!! Tenni kell végre valamit!

kisa6 # 2010.12.03. 16:36

T.Sunny74!
Teljesen igazad van.Csak sajnáltatjuk magunkat.De tudod,mikor az ember már a büszkeségét is alább adja a nagy pénztelenségbe,és sírva könyörög az ott dolgozónak hogy segítsen már valamit,nagyon nem könnyű helyzet.Én már arra is gondoltam,oda kéne állni az irodájuk elé,és aki be akar menni,elriasztani onnan,de hát ez is csak egy gyenge próbálkozás.Szerintem itt kéne megbeszélni egy találkozási helyet,és aki tényleg komolyan gondolja,jönne el,és ide kéne meghívni egy jogászt,meg pl.a Vujity Tvrtkót.Komolyan gondolom,Ő már nagyon sok embernek segített.

seat01 # 2010.11.29. 16:00

Tisztelt forumózok

Azt hiszem csatlakozok a károsultak közé, én is igényeltem tőlük gyermekünk betegsége miadt mondtam is nekik de azt mondták dec 05, megkapom , megmondtam neki egy 2 éves kisgyermeknek kel a pénz,még ma is azt mondták a telefonba hogy igen úgy lesz ne aggodjak , de most amiket olvastam hát nem hiszem.

gyongy58 # 2010.11.26. 08:09

Kedves Sunny74!

Szeretnék csatlakozni a károsultakhoz.Sajnos én is bedőltem az Euromobilien KFT-nek Budapesten.
Közösen lenne értelme megpróbálni ügyvéd segítségével bírósághoz fordulni.
Kérlek jelezd,hogy hol kell jelentkezni a csoportos per ügyében.

Köszönöm

gyongy58

Sunny74 # 2010.11.24. 12:28

Tisztelt fórumozók!

Alább látható soraim akinek nem inge, nem veszi magára...!

Fél évvel ezelőtt próbáltam(tuk) tömöríteni a károsultakat. Találkoztunk, megbeszéltünk ezt-azt...majd jöttek a további csatlakozni kívánók.

...és azóta se történt semmi, csak duma-duma-duma.

Kérdezném:
Nem lehetne ezen a fórumon végre túllépni és tenni is valamit??
Vicc, hogy felnőtt(-nek vélt) emberek itt puffognak, sajnáltatják magukat, de lépni egyik se hajlandó!

Kaptam olyan nevetséges mail-t, hogy idézem: "keressen,csatlakoznék 06-xx xxx xxxx"
Itt páran komolyan azt hiszik hogy pl én ügyintéző vagyok??? JELEZNÉM: ÉN IS KÁROSULT VAGYOK,ERGO ENNYI ERŐVEL MÁS IS VEHETNÉ A FÁRADTSÁGOT, HOGY LESZERVEZ EGY TÖMEGET(DE LEGALÁBB SEGÉDKEZIK BENNE)!!
Talán a kezükbe kéne venni a szaros problémáikat és kezelni, majd ezek után beszélhetünk összefogásról.

Egy élmény volt...

Ps.:
Tudják mi itt a valódi baj?
Zsigereinkből kiirtották az összefogás fogalmát is. Képtelenek vagyunk az érdekeink közös védelmére.
Közömbös, érdektelen, rideg, irigy, önsajnáltatós nép a miénk...és ezen nem fogunk sec-perc alatt változtatni...

Astrapi # 2010.11.19. 15:20

Tisztelt fórumozó Társak!
Én is Szegedről írok és amennyiben többen úgy döntenek, hogy a szóban forgó (Credit Swiss) cég ellen komolyan lépni szeretnének, akkor kérem legyenek szivesek haladéktalanul jelentkezni. Természetesen az ország bármely részéről várom a jelzéseket. Ahogy az előttem szóló írta: minél többen leszünk, annál hatékonyabban tudunk intézkedni. Sok lúd disznót győz, ahogy szól a közmondás is.
E-mail címem a következő: astrapi@freemail.hu

cat981 # 2010.11.18. 09:55

ha nagyon durva jogszabálysértésről lenne szó azért azt nem mernék megtenni a hatóságok hogy ennyire nem foglalkoznak vele ahogyan Ön írta. Ezért feltételezem arról van szó, hogy csak nem olasták el figyelmesen és értették meg a szerződést, ami jogilag szabályos. Nem ismerem az ügyet és a céget, lehethgoy nem a PSZÁF az illetékes hatóság a progléma kivizsgálásra, ezért írják azt amit. Ha valóban ennyire megtévesztő a szerződés akkor azzal a Fogyasztóvédelem szokott foglalkozni. De mondom ott van még a média, sajnos azt kell mondjam ez jóval nagyobb ütőkártya lehet az ilyen és hasonló esetekben, mint a hatóságok, úgyhogy itt mindenképpen érdemes szervezkedni.
Vagy bízzanak meg egy ügyvédet közösen - így az ügyvédi díj töredékére csökken fejenként - aki elmagarázza a szerződést Önöknek, valamint me tudja állapítani, hogy az jogellenes, vagy megtévesztő-e vagy sem, érdemes-e és hova fordulni jogorvoslatért. Ha mégcsak nem is megtévesztő, akkor csak a médiacirkusz marad, amivel talán el lehet érni valamit.

Julcsy # 2010.11.17. 23:14

Amúgy meg lehet, hogy APEH-os a vezető is........Ezek mindenhol ott vannak, ezért nem született még törvényi szabályozás rájuk...Ha született volna, már nem itt tartanánk, mindenki visszakapta volna a pénzét, ezek meg a sitten lennének!

Julcsy # 2010.11.17. 23:10

Az a sajnálatos, hogy a PSZÁF a saját honlapján teszi közzé azt az információt, hogy az Ő kezük is kötve van, nem tehetnek semmit!!!!!! Akkor mi "kisemberek" kihez forduljunk, ha a hivatalos szervek is interneten közzéteszik, hogy nem tudnak mit tenni!!!!!! Nem a mi hibánk, hogy a hivatalos szervek sem tudnak érdemben cselekedni, nem gondolja? (és ezt még le is írják hivatalosan...) - ez már nonszensz!!!!!!! Így is - úgy is mi szívjuk meg, de én visszaszerzem a pénzemet, garantálom!!!! Magánnyomozók, ügyvédek mondják, hogy a bíróság sem tud mit tenni, akkor mi mit tehetnénk még????? Több százan-ezren bejelentéseket tettek már, százkilós akták fekszenek a bejelentésekről az illetékeseknél, mégsem történik semmi...mennyi akta kell még???? Mondja meg valaki a számot, és én teszek róla, hogy meglegyen...DE az sosem elég, ha az egész ország összes lakosa bejelentéseket tenne velük kapcsolatban, az sem lenne elég, higgye el nekem!!!

cat981 # 2010.11.17. 22:17

már elnézést azért amit írok, de tessék már összefogni és tenni is valamit. Azzal hogy itt siránkoznak, meg a négy fal közt mérgelődnek az ég adta egy világon nem érnek el semmit, legfeljebb azt, hogy addig is a cég továbbcsainála azt amit és mégtöbb embert vernek át! Úgy látom itt szinte mindenkinek van e-mailcíme, tessék csinálni egy levelezőlistát, összegyűjtenia az adatokat és röviden összefoglalva minden károsult történetét készíteni egy beadványt/panaszt és felkeresni vele a hatóságokat, PSZÁF, APEH, Békéltető Testület Fogyasztóvédelem stb, a médiáról nem is beszélve, a REtekklub meg hsasonló kaliberű tv adók harapnak az ilyen témára, vagy nem tudom Juszt Laci csinálja-e még a műsorát. Azt senkine várja, hogy majd egyszercsak kopoktat a rendőrség hogy visszahozta neki a pénzt, miközben arra sem veszi a fáradtságot hogy bejelentse az esetet. Valaki kérdezte, hogy ilyenkor hol van az apeh. Esetleg ha tudomásukra hoznák akkor itt lenne...

Dr.Attika # 2010.11.17. 20:35

Nem a jogrendszerrel van a baj, hanem az ilyen átverhető emberekkel, mint őn is. Mentség lehet a rászorultság, de felelősség áthárító nem. Ugyan miből fizetne meg verőembereket, ha ilyen koklerek által igért kölcsön ajánlatnak bedől, vélelmezem pénzügyi kényszerből.

átverve # 2010.11.16. 16:07

Sziasztok!
Sajnos énis beleugrottam ebbe a csapdába! Miskolcon Credit Swiss néven futnak ezek a.. mind1 mit akartam írni! Sajnos ezt a lépést elkapkodtam és a regisztrációs díjat befizettem! De benne van a szerződésben hogy 30 napon belül felmondhatom a szerződést és még csak 3 nap telt el! Ha most még időben visszalépek akkor is ugrik a befizetett összeg?
Sajnos előbb kellett volna utánnuk nézni nem pedig ilyenkor bánkódni! De egyet megígérek ha bemegyek akkor abból nagyon csúnya verés lesz annak aki ott fog ülni....