sziasztok!
megy valaki holnap a KIM.be 12 kor?én bvből mennék és nem tudom hogy hogy alakul ilyenkor a sorrend.Néztem hogy 16-an vannak feljelentkezve.
szakvizsga - "B" rész (büntető)
Szia!
Gringabi: az nem számít, h hány főt látsz bejelentkezve a gépen, mert van aki papír alapon jelentkezett és azt nem látod, szóval többen lesztek mint 16! a sorrend elvileg, akik írtak abból a tárgyból azok kezdenek, aztán akiknek ismétlővizsga, majd a legvégén az akinek ez már a második vagy harmadik tárgyrész, no meg még ez is abc-ben:)
sziasztok!
Ki jön szept. 5-én a KIM-be. Én sajnos be-ből újrajátszom. Tud valaki valaki valamit arról, hogy milyen a pótvizsga, mire kell számítani. Minden infónak örülnék.
Sziasztok!
Danina: Egy kalappal a szóbelihez, majd gyere, hogy mik voltak. Én okt. 31-re jelentkeztem fel, és szintén bv-ből megyek írni.
Macskamalvin: ilyen gyorsan szórják az embereket, vagy késő délutánig tart a vizsga? Ez rengeteg ember, kb. akkor ilyen 30-40?
egy egy bizottságnál max. 4 vagy 5 ember vizsgázik csak, több bizottság van, 1 től kezdődik a vizsga és van aki csak 10 percet van bent, van akiket egy órán keresztül kérdezgetnek, szóval délutánig, vagy attól függ hanyadik vagy a sorban de kb. 5 ig min. eltarthat az utolsónak
Danina pedig ha visszaolvastok, Ő már végzett mindennel, csak gondolom még megosztja az infoit
ismétlővizsga ugyanolyan mint az eredeti, legalábbis én így tudom...
A BKv-al kapcsolatban itt az összes:
http://www.lb.hu/hu/kollvel?…
Kedves Szakvizsgára Készülő Sorstársak!
Feltűnt, hogy számos, szerintem fontos és/vagy gyakran előforduló bűncselekmény nem szerepel a tételsorban (szeméremsértés, önkényuralmi jelkép használata stb). Vajon a bizottság tartja magát a tételsorhoz, vagy az csak tájékoztató jellegű? Nem akarom feleslegesen terheli magam, de persze azt méginkább nem, hogy emiatt ne sikerüljön a vizsga. Mit gondoltok? Köszi. Ami
Sziasztok!
Október végén írásbelizek bv-ből, ha valakinek megvannak a korábbi feladatok, nagyon örülnék,ha elküldené nekem erre az email címre:cinemanora@gmail.com.
Nagyon köszönöm a segítséget, és mindenkinek jó felkészülést kívánok!
üdv,
Nóri
Sziasztok!
Amygdala87 eddig polgárból voltam szakvizsgázni, és ott tartották magukat a tételsorhoz.Itt viszont már olyat is hallottam, hogy az új Btk. elfogadása kapcsán felsoroltatták az összes eddigi büntető törvénykönyvet, holott ilyen tétel nem szerepel a kérdések között. Szóval én max. elolvasom....
Sziasztok!
Van egy 289 oldalas bv "jegyzetem" 2010-ből. Kérlek, ha létezik ettől frissebb és neadjisten rövidebb jegyzet küldjétek el nekem emailben, vagy írjátok meg hol találom.
Előre is nagyon köszi!
Sziasztok!
Sürgősen Novissimás Be.I-II. könyvet keresek.
Van valakinek eladó?
Jön valaki október 30-án vizsgázni????
Sziasztok!
Van valakinek összegyűjtött gyakori szóbeli kérdései? Ha igen, kérem küldje meg nekem.
Október 24-én jön valaki vizsgázni?
Eladó könyvek:
Novissimás Büntetőjog I-II rész 2011 (Bodor, Diós, Vaskuti), Pótfüzet az első kiadáshoz 2012, Büntető eljárásjog I-II, (Bodor, Székely, Vaskuti)
Dr. Kadlót Erzsébet Bünetető eljárásjog kiegészítve jogegységi határozatokkal és a bírói gyakorlattal, 2011.
Herke Csongor Büntető eljárásjog(dialóg Campus kiadó)
Kadlót Erzsébet-Mohácsi BArbara:Bünetetés végrehajtási jogszabályok kiegészítve jogegységi határozatokkal és a bírói gyakorlattal 2011. Bv pótfüzet Novissima 2012-es kiegészítésekkel.
Egyben és külön is.
érd: h_huszar@yahoo.com
Kedves Vizsgázók!
Vételre ajánlom novissimás Be. I-II. kötetet + a pótfüzeteket kedvezményes áron, melyekhez ráadásul adnám
- a netről gyűjtött Bv. írásbeli feladatokat és a hozzájuk tartozó BH-kat, valamint a gyakori szóbeli kérdéseket
- BKV táblázatot
- a rendőrségi, a bűnügyi együttműködésről, és a bűnügyi nyilvántartásról szóló tv.
tételhez jelölt, június végi vizsgámhoz használt, jól tanulható jegyzeteimet.
Személyes átvétel Kecskeméten és Budapesten, vagy küldöm postán.
Érdeklődni lehet: csontosne.oe@gmail.com
Eladók az alábbi újszerű állapotban lévő könyvek:
Herke Csongor: Büntető Eljárásjog (Dialóg Campus -2012.06.30. lezárás)
Dr. Bodor T. - Dr. Székely Á. - Dr. Vaskuti A.: Büntető Eljárásjog I-II. (2011-es kiadás)
Érdeklődni lehet email-ben!
Sziasztok.
Valaki tanult már a Vokó György Büntetés-végrehajtási jog (legújabb) 5. átdolgozott kiadásából.
Én megvásároltam a könyvet, viszont az első betekintés alapján megállapítottam, hogy nem igazodik a könyv a tételek sorrendjéhez, ami még önmagában nem lenne gond, de ha egyben hiányos is az már nem lenne túl jó.
A jövő héten neki kezdenék a tanulásához, és szívesen fogadnám, ha lenne a könyvvel kapcsolatban pár visszajelzés.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Valaki készült már szakvizsgára a Vokó György Bv. jog szakvizsga könyv legújabb, 5. kiadásából?
A könyv szerkezeti struktúrája nem követi a tételsort, ami még önmagában nem gond, de ha esetleg kevés is, és nem tartalmazza teljesen a szükséges jogszabályokat, az már igen.
Kérlek oszd meg a tapasztalataidat.
Előre is köszsönöm.
Sziasztok!
Egyelőre csak érdeklődni szeretnék a büntetőjog szakvizsgával kapcsolatban. Mennyi időt szükséges rászánni? Miből érdemes tanulni? Csak törvény, vagy könyv is? Van esetleg valakinek hatályos, kidolgozott jegyzete? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Új vagyok itt, büntire készülök.
Ha valakine van bármilyen anyaga ezzel kapcsolatosan és eltudná küldeni Nekem annak biztos
imába foglalnám a nevét:-)
Köszönöm szépen előre is!!
Te Mylenium!
Küldtem Neked egy csomó e-mailt, hogy tudj imádkozni... De még csak egy "ámen" se jött vissza...
Csak vicc volt, hogy küldtem anyagot, nincs semmim sem...
Sziasztok!
Én még új "játékos" vagyok. Valaki tudna nekem segíteni hogy hol találok anyagokat ill. hogy miből érdemes tanulni? Tv. valamilyen könyv....
Köszi előre is.
Sziasztok! Bv-ből írásbelizek nov. 25-én. Van még valaki, aki hasonló időpontban próbálkozik?
Sziasztok,
Én még nyáron voltam vizsgázni, de megvan az összes anyag összegyűjtve. Ha valakit érdekel, akkor írjon nekem a dr.eszes@gmail.com-ra és megosztom vele a MEGA mappát, ahonnan bármit letölthet. Polgárból ugyanez.
Kristóf

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02