Köszi! Hát igen, ebből én is úgy látom, hogy a díjazás struktúrája nem valami kedvező, csak jó lenne befizetés nélkül megúszni a bankrollépítést, amire szintén nem látok nagy esélyt sajnos.
Jogász Póker
Most nézem csak, vannak itt jó kis tesztek. MTT-tesztet kitöltöttem 59%-ra, tanulás nélkül... 60 kellett volna a kuponokhoz, de lehet újra próbálkozni.
Na kaptam egy kupont, be is neveztem, Turbo több asztalos 10 centes sit&go-n 360-ból 45. lettem :P a 36. helyezés már pénzdíjas lett volna... :P (igaz, csak kemény 24 cent ütötte volna a markom :D ). Mondjuk ~2BB-vel nem kellett volna megadnom egy all-int Q6s-el, de már mindegy.
Te, próbáld már meg kitölteni ezt az MTT-kvízt, kíváncsi lennék, hogyan sikerül, de nagyon! Most vagy én vagyok ótvar gyökér vagy nem tudom mi van :D
MTT kvíz 20 kérdés, 60% kell a sikerességhez, egyszer lett 59%, aztán meg 50%. Katasztrófa. Amúgy a tananyag közel sem annyira részletes, mint ahogyan a kvíz számonkér, elég durva sztem. Ezek lennének az alap kérdések? Akkor jobb, ha elfelejtem a pókert egy életre.
meg alap tananyagban donkbet meg float... ezeknek elment az eszük, vagy ennyire erős lett a mikrós mezőny starson? Nemár. :D
2BB-vel már vakon mehetsz allin. :D
Az összes tesztet teljesítettem már évekkel ezelőtt. :)
Most meg nem indul el.
Nagyon szívesen megnézném, hogyan teljesíted a 20 kérdéses MTT-tesztet. Ha átmész, meghajlok előtted. :D Ez valami nem hiszem el... És ez az alap stratégia. Lehet, hogy túlgondolom a helyzeteket, de ez nagyon durva.
"egyszerűen hajtsd végre az első befizetésedet" kva anyátokat, persze :D
float-ot meg donkbetet még a Ps se tanít kezdőknek, az haladó... ezek meg beteszik a legalapabb anyagba baszki :D
jó, az MTT-kvíz az meg egy külön faszság :D
na mára elég lesz a kvízből, rájöttem, h rettenetes hülye vagyok :D a kvízek meg nagyon kemények ahhoz képest, h kezdők :D
komolyan, nem is értem, eddig én mit műveltem pókerezés címszó alatt, és még így is plusszosan jöttem ki összességében...
siralom siralom hátán :D inkább lefekszem.
de a csíki sör legalább jól esett basszus :D
az a baj ezzel h ezek gondolom standard helyzetek, szal még arra se hivatkozhatok, h az én játékom más, kifinomultabb, nem tudom, egyszerűen h ennyire szar legyek, ennyi idő után, azt nehezen dolgozom majd fel
nem kellett volna ez az inttelli kvízezés, most nagyon ki vagyok bukva magamtól :D
he esetleg éltél már meg hasonlót, az bátorítólag hathatna, de gondolom, annak idején simán vetted az akadályokat. Ps egész más mint ez, nekem ez b*szottul nem akar menni. :D
na jó mára tényleg offolom magam, mert csak eldurvulok, semmi értelme ennek. Megpróbálok lehiggadni.
60%-ánál tartok ezekenek a b*ziságoknak, de amúgy egyáltalán nincs ám úgy megtanítva, ahogyan a teszt kéri. A teszt olyan szintű tudásra ad tökéletes minősítést, h majdnem összefosom magam. Nem ember, aki ezt hibátlanra kitölti.
Ha pl. nem alkalmazod a float-ot adott helyzetben, amit persze nem tanítottak meg előtte, akkor nincs tökéletes válaszod. Na ennyit erről.
Beteges ez, szar a rendszer. Ok, van sok hiányosságom, nagyon sok, de ettől még szerintem el van b*szva ez a tanítási rendszer rendesen.
Ja és persze közben higgye magáról a tanuló, hogy ő a hülye f*sz. De nem értem, ez miért cél.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02