Kicsit tiltre kerültem éjszaka, de már jobb.
Jogász Póker
Nyugi. Nem lőnek ezzel nyulat.
Regisztrálj nekem egy új profilt a Starson és egyúttal az Intellipokeren is, küldd el az adatokat emilben. Azzal megpróbálom a tesztet - egyébként úgy tűnik, nem engedi, ha már egyszer teljesítetted.
Köszi, annyira azért nem fontos, kicsit túlreagáltam a dolgot. Sztem vmivel egyszerűbb, ha átküldöm a feladványokat, persze csak ha érdekel, mert külön szarakodás az is. :D
77% elsőre. Kérsz képet, vagy elhiszed bemondásra? :)
én ceretnééék róla képet :))) (bár tudva lévő, elhiszem amit irsz, vagy mondasz)
de bemondásra, csak ha látom a szemeidedet is :))))
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=480mtt_kviz.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/20170306/480mtt_kviz.jpg[/img][/URL]
:)) no, az első két sort erről a nyamvadékról meg sem tudom nyitni (pedig nem óccsó kategóriás), a harmadikra ami nekem megjelenik.... az egy másik játék. Amit nem nézni szeretek, hanem én személyesen, én magam. :)) Na nem egyedül. Na és válogatós is vagyok, akárkivel sem.
:) Wers, most már tényleg elárulhatnád, hogy mit szívsz.
Momentán alpesi hegyi levegőt.
Bizonyára az én hibám, ha nem mindenki érti, mit irok. De akinek válaszoltam, ő biztosan.
Jókat linkelsz be......a punci titka, spriccelve élvező feleség (sic), faroknövelés.........:)))
Lehet hogy kellene nyitni agy Jogász Szex című topicot is.....:)
Ezek szerint nem csak nekem AZ az oldal nyitódik meg. :)))
Kapcsoljátok ki a felugró reklámokat a böngészőben. :D
Nem is értettem elsőre, miről beszéltek.
Szia Kbs!
Nem találok szavakat, kemény vagy :) gratulálok! Ezek szerint tényleg van mit tnaulnom az MTT-ről.
Vedd hozzá, hogy MTT-t ritkán játszom. A S&G tudod mennyi lett? 92%. :D
A készpénzes viszont 58%. Mondjuk, nem mondták, hogy Sh vagy teljes asztal. :)
Kbs,
ezek nagyon szép és elismerésre méltó eredmények.
Én most pl. 2339 indulóból 267. lettem a Scool Pass versenyen, közben 2x is ki kellett ülnöm hosszabb időre egyéb teendők miatt... de ezt így nem tartom rossz eredménynek. A tesztek viszont nehezek tényleg, ahhoz muszáj lenne tanulnom. Az a baj, hogy jórészt már érzésből meg ellenfélspecifikusan játszom. Lehet, hogy érdemes lenne rászánnom magama a tanulásra, csak niccs türelmem.
Tíz százalékban lenni nagyon jó eredmény. Normál többasztalos versenyen az már fizetős hely.
Csak pénz kéne rá :D
Na végre, sit and go teszt 73%-kal teljesítve. (Nem tanultam rá semmit még mindig. :D ) De már megint befizetni kellene... nem fogok. :P
Ugye, ugye. Megy ez. :)
Pedig ha befizetnél, akkor - ha jól figyeltem - a teljesített tesztekért egyenként kapnál 5 db 1$-os spinandgo jegyet.
Befizetés nélkül ez a szar tovább sem enged, úgy veszem észre, egy kb. 50 dodó kéne, de normál számláról nem szívesen. Kéne rá valami jó megoldást kitalálnom, pl. paypal vagy nem tudom, mi még. A skrill jó volt, de onnét már nem lehet.
Kártyád nincs? Visa vagy MasterCard.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02