Álláskereső jogászok

Impossible # 2009.10.15. 09:16

Leg,

én nem ugyanezt mondtam? :D

Impossible # 2009.10.15. 12:23

Na, aki tud valami állást, az szóljon! :)

Impossible # 2009.10.15. 12:28

Szopkóné ügyvédi iroda...:DDDDDDD

De volt olyan is, hogy Füty ügyvédi iroda, meg Duda, meg Teszársz... A Geczi&Geczi ügyvédi irodáról már nemis beszélve...lolz

Impossible # 2009.10.15. 12:30

Szopkónéhoz nem merek pályázni, mert a képébe röhögnék. :D

Egyjogász # 2009.10.15. 12:43

A TRICSÓK Kft. nem tetszik? Még lehet jelentkezni.

Rol1 # 2009.10.15. 12:51

Géczi az, nem Geczi :D

Legislator # 2009.10.15. 13:01

Imp: alapjaiban.

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.10.15. 13:35

Imp írta egy másik topicban:

Én is csökönyös ember vagyok, nade legalább fontoljuk meg, hogy ki az, aki ránkszól, és vajon milyen igazság van abban, amit mond.

Jajj, hát ezt is megértük Impikém! Nem hiába a kemény munka, na! Könnyekig hatódom! :D Na, de tényleg: fejlődőképes vagy, ez jó jel! :)

Csipke

bajussz # 2009.10.15. 13:41
  • hol dolgozol?
  • szopóknénál
  • és mi az iroda fő profilja?

buhaha

Impossible # 2009.10.15. 13:43

Csipkém :D

ki mondta neked, hogy nem gondolkozom el azon, amit írsz nekem? Elgondolkozom.

Tudsz valami állást? :)

Egyjogász,

"A TRICSÓK Kft. nem tetszik? Még lehet jelentkezni."

De, nagyon tetszik: minimálbért adnak, és hiába ment jól a felvételi (a nő mondta, hogy pont erre a válaszra gondolt, helyes), rá egy hétre kaptam egy e-mail-t, amelyben az állt, hogy "Tisztelt Hölgyem/Uram", és sajnálattal közölték, hogy az állás időközben betöltésre került, ehhez képest pedig hirdették ugyanezt az állást tovább. (De erről már írtam itt korábban.) Úgyhogy nagyon tetszenek, de mégegyszer nem jelentkezem. :D

Kacsa1111 # 2009.10.15. 13:47

Kedves Impossible,

4 éve voltam interjún Szopkónénál (akkor még az Andrássy úton volt az irodája), egy nagyon értelmes és céltudatos nő, aki egy nemzetközi irodában dolgozott sokáig (ha jól emléxem)...
nem tudsz eléggé németül ahhoz, hogy komolyan vegyenek...angolul meg pláne nem...szóval szerintem spórold meg magadnak a felesleges kört...:)

Kacsa11

Legislator # 2009.10.15. 13:50

Nem szép dolog mások nevén élcelődni.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.10.15. 14:46

Kácsa,

nagyon birom, ha lealáznak a tudásom miatt, mert így érzem, hogy van hová fejlődni, és van minek megfelelni. Soha nem kellene olyan munka vagy olyan feladat, amit könnyű elérni, könnyű teljesíteni. Szopkódni nemis megyek most. :D Fel fogok jönni németből, angolul meg megtanulok. Egyébként te meg elgondolkozhatnál azon a felkészítőn vagy ilyesmin, én örülnék neki, ha lenne ilyen, viszonylag baráti áron.

Leg,

bocsánat. :D

Ildikóka82 # 2009.10.15. 14:56

http://www.workania.hu/…-kft/O746485

Imp, ha az angolt fejleszted....jelentkezhetnél erre pl!

Iwikó

Egyjogász # 2009.10.15. 15:14

Olvastam amit múltkor a Tricsók Kft-hez történő jelentkezésedről írtál, ezért kérdeztem...:)))

De komolyan, azt írod, hogy:
"sajnálattal közölték, hogy az állás időközben betöltésre került"

Ehhez képest ez szerintem egy új hirdetés, ha jól emlékszem november közepéig lehet jelenkezni.

Ha tényleg betöltötték, miért hirdetnek folyamatosan?

Rexor # 2009.10.15. 15:17

Ildi ha sikerül munkát találni Impnek pezsgőt bontunk :). Kérdés, hogy kihez vágjuk hozzá :).

Impossible # 2009.10.15. 15:25

"Ha tényleg betöltötték, miért hirdetnek folyamatosan?"

1. hazudnak
  2. parasztok
  3. hazudnak és parasztok

Rexor,

hogyan avatják fel a pezsgőgyárat?
Hozzávágnak egy hajót.

Ildikóka82 # 2009.10.15. 15:37

Rexor: :))) oks!

Imp: Te lökött vagy. :)

Iwikó

Impossible # 2009.10.15. 16:40

Már megint miért vagyok lökött?

Parasztok, ez van. Olyan e-mail-t írnak, hogy "Tisztelt Hölgyem/Uram", én meg döntsem el, melyik vagyok. Még arra sem veszik a fáradságot, hogy tiszteséggel megszólítsanak. Aztán még a pofámba is hazudnak, hogy az állást betöltötték, miközben nyugodt lélekkel hirdetik tovább ugyanazt, még most is. Egyébként pedig minimálbéet adnak, ezért is parasztok.

janoo # 2009.10.15. 18:11

Imp, a megszólítás egy dolog, de szted mennyir tartja magát az az ügyvéd, aki a leveleit úgy írja alá, hogy N.K.? :)
más: bár nem vagyok jelölt, ma voltam jelöltoktatáson,mert beregisztráltam hobbiból. Indítottam egy másfél órás késéssel és rájöttem, hogy szerintem semmiről nem maradtam le..
A kedvencem a diavetítés volt, ahol felsorolták, hogy milyen szervezti formában működnek ügyvédi irodák. Az egyéni ügyvédnél a következő megállapítás volt: A legtöbb szociálisan lecsúszott ügyvéd is így dolgozik, szakmai kvalitásban pedig a kiemelkedőtől a zugügyvédi színvonalig terjed a skála.

Impossible # 2009.10.15. 19:08

Ilyen felkészítőt kácsának kellene tartania, én már megmondtam. Annak lenne haszna. De úgy látom, nem akar. Pedig még keresne is vele egy kis (sok) pénzt. :D

Legislator # 2009.10.16. 08:32

Szinte látom magam előtt a szociálisan lecsúszott, zugügyvédi szinten mozgó egyéni ügyvédet fekete kabátban, kalapban, fekete ügyvédtáskával settenkedni a Markóban:-D.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.10.16. 09:38

Leg,

...a jól menő ügyvéd pedig settenkedését látván odasiet hozzá, és felkarolja...

Kacsa1111 # 2009.10.16. 11:01

Kedves janoo,

réthy legalább tájékozott...szemben bánátival, aki viszont szűk látókörű és korlátolt...
a két ember egymás után beszél, és gyönyörű a kontraszt, hogy mennyire másképpen látják ugyanazokat a dolgokat...:)

Kacsa11

janoo # 2009.10.16. 18:44

Ez a Dávid ügyvédi iroda baromi szimpatikus nekem a honlapjuk alapján. Barátságos honlap, közvetlen stílus, 12éve az irodában dolgozó jelölt. Ha nem lenne munkám és beszélnék angolul, akkor jelentkeznék:)