akkor én úgy gondolom lemondással szüntesd meg a közalkalmazotti állásodat:
- A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény („Kjt.”) alapján a közalkalmazotti jogviszony megszüntethető lemondással.
- A közalkalmazott a határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyt lemondással bármikor, indokolás nélkül megszüntetheti.
- Lemondás esetén a lemondási idő két hónap, amely a lemondási nyilatkozat munkáltatónak történő átadásától veszi kezdetét. A törvény lehetőséget biztosít arra, hogy ezen időtartam egy részére, vagy annak egészére a munkáltató mentesítse a közalkalmazottat a munkavégzés alól.
- A lemondást a közalkalmazott tehát nem köteles indokolni, azonban javasoljuk, hogy a lemondó nyilatkozat a lemondás határozott kijelentését tartalmazza.
- A lemondási nyilatkozatot a munkáltatónak kell átadni.
ez sima lemondás, nem a rendkívüli, egyezzél meg a munkáltatóddal, hogy nem akarsz többé bemenni, de ehhez még ragaszkodsz, így 1 hónappal több lesz a 45 évnél a munkaviszonyod ; Szerintem belegyeznek, mert számukra is előnyös, fel tudnak venni a helyedre valakit a tanév elejétől;
törvényi vonatkozásait itt találod:
A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992.XXXIII. tv. 25.§ (2) c); 28.§ (1) (2);