Sziasztok!
Februárban leolvasták a vízmérőt, fotó is készült, semmi hiba nem látszott, azóta meg szerintem nem is volt fagy, Júniusban észrevettem, kicsit ereszt a mérő, bejelentettem hibának. Két hétig semmi, újra telefonáltam – megint csak ígérték, hogy jönnek, kis eresztésre nem érnek rá címszó.
Legelső bejelentés júli 9.én történt,, kifizettem 60380 Ftot, de még mindig nem javították meg.
A kicsi eresztésből azlett hogy berepedt az üveg, spriccelt a víz. Újra bejelentettem, hogy mostmár SOS, aznap ki is jöttek, de közölték, hogy szerintük szétfagyott, és nem hajlandók kicserélni, nehogy neki kelljen fizetni. Fotóztak, majd mondták, a központ dönt, és mindenféle munkavégzés és további infó nélkül otthagytak, Nem, kp-ban nem lehetett fizetni, csekket nem hagyott, Ő csak "műszakis."
Központot felhívtam, közölte amíg nincs kifizetve előre addig ki se jönnek mégegyszer..., de nem is tud az egészről semmit, küldjek fotót...
Mondta, őket nem érdekli hogy fagyás, vagy rongálták, vagy akármi, bizonyítsam be én hogy gyári hibás... ellenkező esetben ha nem fizetek nem javítják meg.
Elutaltam, mondván majd utánna ráérünk rajta vitázni hogy szétfagyás vagy gyári hiba.. Ígérték, hogy megsürgetik, de „30 napjuk van” a cserére.
A mérő szabványos aknában, fagyhatár alatt van – elvileg nem fagyhatott volna el.
A 30 nap hamarosan lefog telni már a kifizetéstől is. Továbbra is úgy tudok vizet engedni, hogy közben az órából ömlik, és el kell zárnom minden vízvétel után.
Ez tényleg normális eljárás?
- Jogos, hogy előre kell fizessek vitás esetben? Áramszolgáltató is utólag küldi a csekket.
- Tényleg van 30 napjuk, ha nincs normális vízellátásom?
Valaki esetleg vágja a vízjogot, ivóvíz esetén ezt megtehetik? Trv a szolgáltató..
A 60380 el is vitte minden megtakarításom, aztán ráadásul még mindig nincs teljes értékű szolgáltatásom, az eredeti hibát meg júli 9.-én bejelentettem, tehát akkor most a kifizetéstől vagy az eredeti bejelentéstől számít a 30 nap?
Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm!