bkv fenyegetőzés

Gibil # 2008.11.07. 16:11

Üdvözlet mindenkinek!

Láttom rajtam kivül is sokan megkapták a jó dr.K.S.L ügyvédúr levelét!:) 2002-ben végeztem a súlival és mivel már nem volt szükségem Diákigazolványra igy ki is dobtam! Mostmeg a levél alapján nagyon szeretne rajtam behajtani egy 2002.11 havi és egy 2003.01 havi állitolagos blicelésem! Persze az okmánynak a Diákigazolványt tüntette fel ami alapböl más cimen volt még bejelentve mint ahol élek mivel amikor megcsináltattam a diákot rá egy ével elköltöztem! Bár azota még volt 2 költözésem is és most 6 ével késöbb a marha a mostani cimemre küld levelet! Most azon kivül ,hogy egy jót röhögök a dolgon és elhasználhatom majd gyújtosnak a levelét ez neki mire volt jó? Honnét szerezhette meg a cimem és miböl gondolja ,hogy Én vagyok az akinek küldte? Mi alapján adta ki akárki a cimem(most tökmindegy ,hogy hívatal vagy akárki) egy ügyvédnek! Hisszen NEM hatosági közeg! És ha kiderülne ,hogy honnét szerezte meg illetve kitöl fellehet jelenteni az iletöt személyes adatokkal való visszaéléssel vagy valami más jogcimen szereplö indokal?
Továbbá a mellékelt Válasznyomtatványban csak olyat lehet megjelölni ,hogy elismerem a bünömet és szánom bánom a tettemet! Olyan miért nincs ,hogy NEM ismerem el és fordulj fel a BKV-val együtt?

ÉS végül PiciÉn írományára reagálva "Kinyitottam a pénztárcámat és smart kártyámat akaratm odaadni, erre kihúzta a taj kártyámat." NEM nyúlhat bele semmi esetre sem a táskádba ilyenkor Te nyugodtan feljelentheted mivel nem HAtósági közeg és semmilyen júgkörre nincsen hozzá!