bkv fenyegetőzés

janos23 # 2008.12.08. 20:06

Tisztelt fórumozók!
Én is kaptam egy levelet K.S.-től, melyben az áll hogy 2005.11.18-án az M3-as vonalon jegy nélkül utaztam, a diákigazolványommal igazoltam magam, megbüntettek, és mivel azóta nem fizettem meg a büntetést, 13ezer forint pótdíj megfizetését követelik. Én pesten tömegközlekedési eszközön még életemben nem utaztam, kb. 50 kilométerre lakom a fővárostól, azt sem tudom mikor voltam ott utoljára, de mindig autóval. A másik dolog, hogy a fent nevezett időpontban már munkaviszonyom volt, a 2004/2005ös tanévben igaz hogy még iskolába jártam, viszont 2005.11.18-a már a 2005/2006os tanévre esik, és itt már nem volt érvényes diákigazolványom.
Megkértem az irodától a jegyzőkönyvet, küldtek egy hitelesítetlen fénymásolt lapot. Ebben a nevem szül. időm egyezik, viszont a szül. helyem, lakcímem és személyigazolvány számom is eltér a valóságtól. Nem beszélve az aláírásomról.
Most mitévő legyek? Egy olyan dolog miatt akarnak lehúzni pénzel, ami soha meg sem történt, a pénzt semmiféleképpen nem fogom kifizetni nekik. Mit tegyek? Mit javasoltok? Hogy kerülhetek ki ebből? Köszönöm előre válaszaitokat!