bkv fenyegetőzés

Kitri # 2010.04.20. 14:55

Kedves Mindenki,

talán még emlékeztek rám,nekem TB és adókártyával való visszaélés miatt 2000-2008-ig 1 Mft-os tartozásom keletkezett a BKV-nál.Soha nem kaptam egyetlen levelet sem,mert aki az adataimat használta a lakcímemet nem tudta.

Csak röviden:rendőrségi feljelentés,írásszakértő.A büntetőjogilag elévült követeléseket már a rendősrség sem vizsgálta,így maradt néhány amelyben nem lett írásszakértői vélemény.

Augusztusban kaptam egy levelet a BKV-tól hogy a nem elévült 18 ügyet lezárták.(amelyben a rendőség engem igazolt)
A maradékkal kapcsolatban (2000 és 2005 közöttiek)hivogattak egy darabig,hogy fizessek mondtam nem.Aztán közölték hogy akkor ők kérnek írásszakértőt saját hatáskörben és adjak aláírásmintát.
Erre is nemet mondtam.Ez volt augusztusban.

Ma hívott a Pótdíjazási osztályvezető,hogy csütörtökön lehetne lehetőségem bemenni az írásszakértőnek mintát adni hogy akkor mégis menjek.
Mondtam nem,akkor állok a per elé.Mire a hölgy közölte hogy rendben akkor majd megy a bírósági papír.

Ezek szerint és visszaolvasva Egyjogászt én leszek az első akit beperelnek!!!!!????

Ja igen és az irásszakértőjük aki előzetesen megnézte a bünetétéseket és az általam aláírt jegyzőkönyvet,na szóval ez a jómember azt állítja a hölgy szerint hogy az aláírások tőlem származnak az elévült esetekben,melyet a rendőrség nem vizsgált.

Én most már ténylg nem értem mire játszik a BKV???????
Mi a jóistent csináljak?
Már voltam rendőrségen a kedvükért,ezzel most úgy vagyok hogy csakis bíróság álatl kirendelt írásszakértőnek vagyok hajlandó bármit is tenni.

Várom a bírósági végzést,majd az ügyvédeim lépnek.
Azt hittem nem fognak zaklatni,de úgy tűnik ennek sosem lesz vége!