Tisztelt Vàlaszadók!
Szeretnèm a segítségüket kérni abban hogy az 1 éves kisfiammal voltam a boltban ahol néhány termeket nem fizettem ki. Borzasztóan szégyellem magam,nem tudom hogy juthatott ilyen eszembe. A biztonsági őr természetesen megállított és jegyzőkönyvet vett fel,plusz a rendőrségnek is szólt. A ki nem fizetett termèkek összege kb 20.000ft volt de a hűtött árut ott a helyszínen még kifizettem ami 3.600ft volt.
A kisfiam adatait is felvettèk,nem kellett bemennem velük azt mondtàk majd ertesitenek. Mire számíthatok? Mi fog most történni?
Azt mondtàk a gyàmugynek is szólniuk kell. Köszönöm a válaszokat.
bolti lopás? mit tehetek?
Anonim123
„Borzasztóan szégyellem magam,nem tudom hogy juthatott ilyen eszembe.....A kisfiam adatait is felvettèk.....Azt mondtàk a gyàmugynek is szólniuk kell.”
Bármennyire szégyelled magad, a lopás lesz a legkisebb gondod.
Hogy a fiad jelenlétében követted el mindezt „jó példát mutatva”, na az már sokkal nagyobb gond.
A gyámügynek meg bánhatod ezerrel a bűnödet, őket végképp nem fogja érdekelni.
Tisztelt Szomorú Örökös!
Mi várható akkor mi fog most történni így hogy a gyámügy is beleszól majd?
Anonim123
„Mi várható akkor mi fog most történni így hogy a gyámügy is beleszól majd?”
Mondhatni jó nagy sz.....rban vagy. Bár tudom, ez nem fog megnyugtatni.
Majd magyarázkodhatsz nekik. Laikus fórumozóként kb. ennyit tudtam írni.
Anonim123,
Amit elkövettél az csak szabálysértés. Elvileg elzárás és közérdekű munka is lehetne a büntetés, de ha ez volt az első és nincs egyéb körülmény, akkor ebből néhány tízezer forintos pénzbírság lesz.
drbjozsef
„Elvileg elzárás és közérdekű munka is lehetne a büntetés, de ha ez volt az első és nincs egyéb körülmény,
akkor ebből néhány tízezer forintos pénzbírság lesz.”
Azért lesz ott még egy kör a gyámhatósággal, mivel kiskorú jelenlétében követte el a bolti lopást.
Minden bizonnyal.
Majd számonkérik rajta, hogy az egy éves gyerekét miért nem hagyta kint a kukák mellett, amíg lopni megy.
drbjozsef
„Majd számonkérik rajta, hogy az egy éves gyerekét miért nem hagyta kint a kukák mellett, amíg lopni megy.”
Ne becsüld le a gyámügyet! Még pár ilyen és akár el is vehetik tőle a gyerekét. Nem szeretik az ilyen sztorikat.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02