Tiszteletem!
A kérdésem a következő lenne az Auchan-ba történt az esett.Bevásárlás közben 3 db apróbb műszaki cikket is vásárolni szerettünk volna,de végül is egyet vettünk meg ,a többit menet közben kiraktuk a polcokra .A távozáskor a biztonságiőrők meg állítottak és felszólítottak hogy menjünk velük a feleségemmel,én mondtam hogy itt vagyok ellenőrizzenek amit akarnak de nekik ez nem volt elég.Mivel kiskorú gyerekünk otthon volt mondtam én akkor bemegyek velük de a feleségem haza megy a gyerekhez,ez így is történt. Ott közölték velem hogy furcsán viselkedtünk és az egyik kirakott áru védődobozát üresen találták így azt mi loptuk el mert ott sokat időztünk az egyik sorban.Ezt én tagadtam.Majd megérkezett a rendőrség is aki megnézte a felvételt és azt mondta , hogy nem visznek be a rendőrségre mert a felvételen nincs egyértelmű jele az elkövetésnek-közben a feleségem is visszaért őt is megnézték,majd minden papír nélkül elengedtek-semmilyen jegyzőkönyvet nem kaptunk miért is voltunk ott másfél órát-.Most a rendőrség azzal vádol mivel az áruház feljelentett, hogy megalapozottan gyanúsíthatóak vagyunk a lopás elkövetésével amit a ruhánkban vittünk ki.Ez vicces mert erről ott szó sem volt és nem is raktam semmit el az indok hogy az öltözőben ruhát próbáltunk biztos ott raktuk el.A keresett áru nem került elő .Ez manapság elég ahhoz hogy megvádoljanak lopás vétségével.