Tisztelt fórumozók!
Segítségetek szeretném kérni!
2003-ban sajnálatos módon okozója voltam egy közúti balesetnek.Személyi sérülés történt.A baleset nem volt halálos kimenetelű.Alcoholt nem fogyasztottam és nem is mutattak ki.
Elítéltek.Felfüggesztettet kaptam és pénzbüntetést kaptam mellékbüntetésnek pedig 2 év vezetéstől való eltiltást.
Akkori jogi képviselőmre bíztam az ügyet és kértem segtsen az eljárásban és lásson el tanácsokkal.
Ennek ellenére az ügy úgy zárult hogy jogi képviselőm megjelent az ítélethirdetésen se akkor se később nem keresett.
Most(2010-ben) augusztusban sikeres A kategoriás jogosítványszerzésen vagyok túl és minden papírt be is gyűjtöttem ami szükséges ahhoz hogy az okmányirodában bejegyeztetssem a B kat. mellé az A kat. is.
Sajnálattal tapasztaltam hogy az okmányiroda azonnal bevonta a jogsimat egy olyan értesítésre hivatkozva amit most 2010-ben az orrom előtt bontott ki az ügyintéző és amit a címzett ismeretlen lakhelyre költözött jelzéssel ellátva sose kézbesítettek nekem.
A bevont jogsim okán azonnal a szükséges iratokkal a kezemben a helyi közlekedésfelügyeletre mentem ahol jeleztem hogy a különbözeti/utánképzési eljárásba felvételemet kérem.
Elfogadták.
A problémám amiben segítéget szeretnék hogy a 2 hónapja elkezdett és most frissen sikeres vizsgával megszerzett A kat. engedélyemet jelezték nagy esély van rá hogy érvénytelenítsék eltiltás alatti vizsgázás miatt.Az eltiltás 2003-tól lépett érvénybe a most a kezembe került iratok alapján és 2005-ben lejárt.
Hogyan tudnám megtartani a legújabb még soha nem megkapott jogsimat amiről egyenlőre csak közlekedésfelügyeleti igazolás van hogy a vizsgáim sikeresek voltak?
Minden segítséget előre is nagyonszépen köszönök!