Vagyonőri igazolvány kapcsán érdeklődnék.
Párom volt büntetve,letöltendő szabadságvesztés(4 év pár hónap) és közmunka. 2018. szeptemberében szabadult,2022-ben közmunka letudva. Erkölcsit kapott tisztát. Idén januárban sikeres vagyonőri vizsgát tett.
Mikor kaphatja meg a vagyonőri igazolványt?
Köszönettel várom a választ.
Vagyonőr igazolvány
Tisztelt Forumtagok!
Mit tudtok a Vagyonőri igazolványok késedelmével kapcsolatosan.
Nálunk (Szerencs), van aki már Februártól vár rá. Én 2hónapja...
Felkeresésemre annyit mondtak.
Elromlott a nyomdagép, és nincs rá külön engedélyük, hogy szakhatósági engedélyt állítsanak ki helyette. Várjak, jelentkeznek. Aztán, ha 6hónap után sincs igazolvány, akkor visszafizetik a 6900Ft-ot.
Ez még velem szemben sem megy el, aki x ideje nem dolgoztam a szakmában. De kérdeztem, mi van azokkal, akiknek jelenlegi megélhetésük is ettől függ?
No comment...
Tisztelt fórum!
Kérem segítsenek mert nem igazán tudom hova forduljak.Röviden megprobálom leírni a történetet.
Vagyonőrként szeretnék dolgozni de a hatosági bizonyitvány kiadását megtagadták.1997 elején
történt egy esemény az életemben amiből rendőrségi ügy lett.1998-ban leadták a bíroságnak az
ügyet tárgyalásra majd 2002-ig nem történt semmi majd értesítettek az elsőfoku tárgyalásról
ahol felmentettek.Fellebezett az ügyész és a távollétemben(mivel nem tudtam róla)megtartották
a tárgyalást,elitéltek 8 hónap börtönre 1 évre felfüggesztve orgazdaság btt-e társt.Később
pontosabban 2005 februárjában sikeresen leraktam a bizonyítványt mind a vagyonvédelmi mind a
maroklőfegyverre vonatkozót.Mivel külföldön tartozkodtam eddig,így most került oda
sor hogy ki is használjam.Kifizettem mindent mindenhol megvan "minden" papirom és ebben a mai piaci
helyzetben nem dolgozhatok benne?Most fellebezhetek 10 napon belül de hova fordulhatok segítségért?
Kicsit felháborítonak tartom hogy így valojában a biroság tétlenkedése miatt a selejtezés időpontja
2011 novemberében jár le.Tehát a cselekmény időponjától számitva több mint 14 évig vagyok eltiltva
a vagyonőri igazolványtól.Továbbá nem értem hogy miért csak addig voltam jó amíg mindent elvégeztem
kifizettem(most pl. a rendőrségen a csekkeket)utána pedig kapok 2 db használhatatlan papírt.Kérdésem
hogy fordulhatok-e egyáltalán valahová mivel nagyon dolgozni szeretnék és nem az állam pénzén élni.
Nem értem a törvény alkotoit hogy miért jó ez nekik.Köszönöm előre is a válaszukat és elnézést a
hosszú írásért.
tisztelettel
Köszönöm szépen a gyors választ mindenkinek.Igen tényleg elszomoritó hogy ilyen emberek vannak azt boztos ha bevonatja az igazolványomat akkor mindenhol feljelentem ahol lehet.
Még1x köszi mindenkinek !
Erkölcsi bizonyítványt kaphatok?
Mond meg nekik, hogy feljelented őket adócsalásért, ha már nem jelentettek be. Biztos nem fenyegetőzik tovább. Vagy akát még a részletektől függen plusz zsarolás...
Meg kell kérdezni az új igazolványt kiállítót. Lehet az információ elveszett köztük és odaadják. De, ha azzal dolgozol, az okirat hamis!
Tisztelt isihawaii!
Ez megmosolyogtató, ugyanakor ha igaz olyannyira siralmas is.!Fell kell keresni egy helyileg illetékes kamarai szintű szervezetet és ott ezt bejelenteni, mert a vagyonőr igazolványt elvileg nem egy céghez adják, az pedig ne vonassa be, még fenyegetésként sem, ha a leírtak igazságtartalma alapján súlyosan megsérti a munkadói kötelezettségeket.
Hello !
Remélem tudtok segiteni.
Tavaly dolgoztam egy biztonsági cégnél akik elfelejtettek bejelenteni minket és 2 hónapi pénzüket sem kaptuk meg.Másnap nem mentünk dolgozni ezt zokon vették és azt mondták hogy bevonatják az igazolványunkat azért mert nem vittük vissza a ruhákat,a legjobb az egészben hogy nem adtak.
Tényleg bevonhatják????
Még annyit,hogy akkoriba az igazolványomat nem vonták be.De az újat még nem próbáltam meg kiváltani.Így is ugyan az a helyzet?
Köszönöm a válaszát.
A Btk. és a vagyonöri törvény alapján kérheted kb. 2014-ben!
Tisztelt Fórum!
Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz,hogy szíveskedjenek tájékoztatni visszakaphatom-e vagyonőr igazolványomat,ha igen,akkor mikor.
Orrgazdaság bűntette miatt 2004 jan 15.-én 4 hónap börtönbüntetést kaptam,2 év próbaidőre felfüggesztve.
Sem előtte,se utána büntetve nem voltam.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02