Nos próbálom röviden amit látok :D
A gépről eltüntetni a dolgokat tényleg nem egyszerű dolog, szóval nem csak annyi, hogy lomtár űrítése és kész, mert azok visszahozhatók elég könnyen. Nem vagyok számtech. szakértő, de ők se azok (!!!!), nagyon nem , ugyanis technikailag nem túl bonyolult visszaáállítani, mégis belenéztek a lomtárba, aztán ennyi, nem keresgéltek mást meg nem tudták visszahozni a dolgokat, én meg csak rhögtem ahogy bénáznak, már kb. az volt, hogy én segítettem nekik, hogy egyáltalán bármit is meg tudjanak nézni.
Szóval tapasztalatból én azt mondom, való igaz, hogy könnyű visszahozni a törölt fileket is, ellenben mégsem foglalkoznak vele valamiért .......
A jelszóval való védettségről pedig annyit, hogy én annyira nem vagyok benne, de van egy informatikus haverom, aki kb 3 perc alatt feltör bármilyen komoly, jelszót, na most ez olyan dolog, hogy ennek ellenére érdemes ezt megcsinálni mert szerintem erre ők megint csak nem lesznek képesek.
A harmadik pedig én a következőképpen csinálom: szándékosan erre vettem egy külön winyót és csak erre mentegetek minden ilyen témájú dolgot, amit azonnal le tudok kapni és a gép mégis máködik az eredeti winyóval nyilván, szóval senki nem fogja keresni, mert nem hiányzik nekik a gépből .... ezt javaslom másoknak is, de szóljatok nyugodtan ha nem így van ....
Negyedik : Kedes és Tisztelt rendőrség valóban képes olyan szintű találékonysággal és cirkusszal lefoglalni azt is aminek semmi köze semmihez, hogy az hihetetlen, tudnék példákat mondani, de hosszú lenne, és akkor utána meg várok 3 évet mire esetleg visszakapom .... na ezért is van meg duplán lementve minden még külön vinyóra, ez szerintem manapság amúgy is elkerülhetetlen hiszen egy rendszerösszeomlás stb .. ilyenkor jó havan egy csakis adattároló vinyó, programok nélkül. Na meg ezt ki tudom kapni egyetlen sec alatt, szóval erre tényleg jó "a kulcsot nerm találom " megoldás :D de másra nem ...
na ennyi, csak
Kea4 ! Nem annyira esélytelen ám az a jelszó-megfejtés, inkább fogalmazzunk úgy hogy számukra esélytelen, de egy vérbeli informatikusnak ha nem is gyerekjáték, de mindenképpen megoldható ....
Olyannira, hogy nekem pl. itt az orrom előtt fejtette meg a yahoo-s e-mailcímem passwordjés és sorolhatnám tovább .... kb 3 perc alatt !! De ezzel ők nem fognak foglalkozni, tehát a javaslat jó :D
Betelgeuse !
ne haragudj, nem akartam ismételgetni magam, visszaolvastam én elég sokat innen, csak azért írtam amit írtam, hogy megerősítsem,velem is kb ez van meg én is idióta rendszernek tartom, amúgy nyilván nem akarok unalmas lenni a toppic számára ..
Üdv:
Viktor