Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem/történetem.
Egy héttel ezelőtt haverommal fogadtunk hogy nem tudok kihozni valamit a tescobol.Meg is kíséreltem egy csomag rágó (kb 155 ft) és egy csomag Óvszer (799 ft) kihozatalát az épületből.
A jelző berendezés becsipogott én elfutottam a biztonsági őr utánam eldobtam mind a két árut és a biztonsági őr megállt haveromat ottfogták 2 másik haverommal is.
Ők elkéretőztek miszerint sietnek és el is engedték őket.
Rendőrt nem hívtak utánunk jött pár lány őket megkérdezték hogy hogy hívnak minket stb.
Csak az én nevemet nem adták meg.
Még aznap visszamentem a Tescoba odamentem a biztonsági őrhöz a haverjaimmal együtt hogy elnézést én voltam nagyon megbántam stb. Azt mondták jöjjek vissza másnap mert nincs bent a biztonsági főnök.
Másnap ugyanúgy visszamentünk megint nem volt bent.
Harmadik nap visszamentünk beszéltem a biztonsági főnökkel azt mondta hogy mind hármunkat feljelentették és elküldték a kivitt áruk listáját stb.
Megkérdeztem hogy milyen bírságot várhatok vagy mi fog történni.Azt mondták valószínüleg értesítőt küldenek az iskolába a lakcímemre és meg kell jelenni a tárgyaláson első eset ejnye benyét fogok kapni.
De itt jön a bibi.
Tőlem nem kérték el az adataimat.
Haverjaim adatait csak épp hogy 3 csajtól tudják és azoktól sem pontosan és mindet.
Szóval azt sem tudják ki vagyok hol lakom.
Akárkit megkérdeztem mindenki azt mondta hogy nem lesz belőle semmi csak szivattak.
Anyumnak még nem mondtam el mert nem akarom fölöslegesen stresszelni ha nem lesz belőle semmi.
Kiskorú vagyok, és nincs priuszom első és utolsó ilyen tevékenységem.
Szerintetek kapok valamit vagy be kell mennem tárgyalásra vagy levágták az őrök hogy megbántam és nem küldtek feljelentést?
Súlyosbít valamit az hogy elfutottam?
Előre is köszönöm válaszotokat.
Egy eszetlen srác.