Kedves Forumozok,
Megprobalom erthetoen leírni a problemamat bar eleg zavaros a tortenet. Tobb mint egy eve kezdtem el dolgozni egy gyoretteremben, akkor ala is irtam egy szerzodest a head officeban. Amikor bementem a az etterembe, ahova felvettek, a fonok elkerte a szerzodesem a telefonszamom miatt, de nem adta vissza. Nehany honapig a lanc egy masik ettermeben dolgoztam es meg is feledkeztem a szerzodesrol. Nehany honap utan visszahivta az eredeti helyre. Kozben elegge elmergesedett a helyzet a fonokkel es szuksegem lenne a szerzodesemre, mert fel szeretnek mondani, de nem nagyon emlekszem mar a feltetelekre. Mar tobbszor kertem a szerzodest, de a menedzser azt mondta nem tudja hol van meg nem talalja, mivel nem hagytam annyiban a dolgot azt mondta hivjam fel a teruleti menedzsert majd o ír egy újat. Ha most új szerzodest irnak azt megtehetik az egy evvel ezelotti datummal?
Egy masik kerdesem is lenne: azt tudom, hogy ha nincs mas a szerzodesben akkor 1 het felmondasi ido van, viszont csak 10 napot hasznaltam el a szabadsagombol, a kerdesem az lenne, hogy kivehetem a maradekot a felmondasi ido alatt?
A valaszokat előre is köszönöm.
Munkaszerzodes Anglia
Noemi0221
2015.10.19. 11:15

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság