Üdvözlet
A problémám a következö lenne.
De inkább bemásolom a levelet a mit az eonnak küldtem:
Tisztelt EON !!
Panasszal szeretnék fordulni társaságukhoz, a problémám a következő
.
Ez év 08.27. ismételten kaptam önöktől egy levelet amiben felszolitanak hogy 2008.06.30 esedékességű 110602663800 bizonylatszámú számlámat nem fizettem be és ez úton tájékoztattak hogy amennyiben nem teljesítem a szerződésben magamra vállaltakat és nem egyenlítem ki a fent említett számlát úgy 2008.10.13 és 2008.10.17.-i időszak között kikapcsolják ingatlanomban az áramot .
Valamivel korábban pontos dátumra sajnos nem emlékszem küldtek egy ugyanilyen levelet amire ez év szept. 08-án e-mail-ben válaszoltam (természetesen előtte érdeklődtem hogy e-mailt elfogadnak-e).
ennek a levelemnek a másolatát itt látják :
címzett: araminfo
részletek megjelenítése szept. 8.
Válasz
feladó
címzett araminfo@eon-hungaria.com;
magyaricsilla@citromail.hu
dátum 2008. szeptember 8. 13:21
tárgy üzenet
küldő gmail.com
részletek elrejtése szept. 8.
Válasz
Kaptam Önöktől egy kikapcsolási felszolitot azzal hogy 10932 !!!!!!(egy havi) HUF tartozásom van egy 2008.06.30.csekkel Én ezt a csekket befizettem 2008,07,07 15:31-kor a Balatonfüredi 2-es postán a csekkről készített képet mellékletként elküldtem jelen levélben
Egervári István
Mivel erre a levélre semmilyen reakciójuk nem volt így úgy gondoltam részemről a dolog rendezett önök felé,ezért sem figyeltem a második levelükre (mivel előfordult már önöknél ilyen, ezekben az esetekben szerepelt a levelük alján az a szöveg :amennyiben tartozását rendezte kérjük tekintse levelünket tárgytalannak)
Ezek után a mai napon 2008.10.13-án reggel 10 óra magasságában egyik pillanatról a másikra elmegy az áram (manapság többször előfordult úgyhogy nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget)de egy idő után feltűnt hogy a szomszédban szol a TV átkopogok hozzá és a legnagyobb megdöbbenésemre közli hogy náluk van áram ,nosza gondolom biztos lecsapta a biztositékor lemegyek kinyitom az áram szekrény és látom leplombálták a megszakitokat.Kedves levélben közlik hogy kikapcsolták az áramot a fent említett tartozás miatt( megjegyzem épp a számitogépemen dolgoztam amikor ez történt és komoly adat vesztéseim voltak ez miatt)
Nem találtam a szerződésben erre jogszabályt de gondolom emberiességből is elvárható lett volna hogy előbb a "tisztelt kollégáik" bekopogtak volna hogy mire készülnek tegyük meg a szűkséges lépéseket.No mindegy ez egy másik történet.
Ezután elmegyek telefonálok Önökhöz és jelzem a fennálo problémát Önök közlik hogy a 2008.06.30-kai számla tartozás miatt történt mindez ,próbáltam elmagyarázni hogy én feladtam a számlát és erről küldtem Önöknek e-mailt de nem értem el vele semmit.
Jelezték hogy nem e tartozás miatt (miután elfaxoltam a számla másolatot) hanem a 2008.06.02-i (!!!!!!!!!!!!!!!) tartozásom miatt történt a kikapcsolás.Erről a tartözásomrol én eddig a pillanatig nem is tudtam értelemszerűen feladtam a mellékelt csekken és elfaxoltam a címükre.
Ezen a papíron szerepel hogy vállalom a visszakapcsolási díj kifizetését na ez az én problémám .
Itt szeretném megtérni Társaságukat hogy a visszakapcsolási dij felszámolását engedjék el részemre.
Ugyanis johiszemüen jártam el abban a tudatban voltam hogy a tartozásom rendezve van ,a 2008.06.02-ei tartozásomról semmiféle értesítést nem küldtek a részemre velem ennek tényét nem közölték (amennyiben ezt megteszik biztosak lehetnek benne hogy tartozásomat megfizetem)
Kérem problémán humánus elbírálását.
Bízva Társaságuk korrektségében és józanságában:
maradok tisztelettel:
A kérdésem az hogy ilyen esetben valoban fizetnem kell
én tulajdonképpen a kikapcsolást is törvénytelennek érzem a segitségüket köszönöm