Jogi képviselő

lajcsó # 2013.05.29. 06:37

"kértem beadványomban a ház bontási költségeit, az el nem végzett munkáért visszajáró pénzt." Na és ennek mennyi a perértéke? Ugyanis a perérték 6%-át be kell fizetned eljárási illeték jogcímén. A perértéket neked kell meghatároznod!

"A gödörben ellenfelem van, nem én!!!"
Hamarosan te is ott leszel.

lajcsó # 2013.06.02. 13:08

"Biztos vagyok benne, hogy kedvesü. azért perel 5millára,-meg mást is,- hogy abból fizethesse ki tetemes adósságait."
Na és akkor mi van? Ha a bíróság elmarasztal téged, akkor is fizetned kell ha a "kedvesü." a kértérítés összegét rögtön elkártyázza, vagy a nőkre költi.

groszfater@gmail.com # 2013.06.02. 13:44

lajcsó !
Neked nincsenek idegeid ?

Egyjogász # 2013.06.02. 16:52

Szerintem Lénárt mester azért hozza fel itt szinte minden nap ezt a topicot, mert a blogjára a kutya sem kíváncsi, egy fia komment sincs a beírásaira.
Itt meg leírja ugyanazt 15689-edszer, és valaki mindíg válaszol neki arra, amire korábban már 15688-szor reagáltunk.

Most úgy tűnik ez a sláger, hogy a volt ügyvédje csak azért perli kártérítésre, hogy abból az adósságait kifizethesse, szerintem már 2-3 hete ez a szöveg megy, a jogi helyzetet már leírtuk neki vagy 259-szer, baromira nem érdekli.....

groszfater@gmail.com # 2013.06.03. 08:34

hülyére vesz mindenkit
a te esetedben nem kell erőfeszítést tennie,
Az nagy csoda, ezzel a mentalitással még életben vagy ,egyáltalán, de most alaposan belemásztál a közegbe, hálát adhatsz a gondviselésnek, hogy nem hullámzik.

lajcsó # 2013.06.03. 11:50

"most olyan neki, mintha- egy mint réges -régen,-a megfigyelés alatt lévő emberek."
Van akivel meg lehet ezt csinálni van akivel nem. Egy vérmesebb polgár vagy egy "bodzaszedő" már lehet, hogy jól megruházott volna. A kolléga a jogi utat választotta. De hidd el, ez is nagyon fog fájni neked!

wers # 2013.06.03. 11:58

gyűjtögető életmódú esetén, már híradó és ombucmanus is szóba jöhetett volna

lajcsó # 2013.06.03. 19:23

Na persze! Duma, duma, duma.

vanazoli # 2013.06.04. 04:48

Kedves Jogi fórum, fórumozók!

Remélem jó helyen járok kérdésemmel. Meg tudnák nekem mondani, hogy milyen topikban, témában, (jogi irányban) tudok bővebben informálódni olyan ügyben, hogy egy gyógyszer 5 évre "elintézett" valakit?

Köszönöm szépen!

Sherlock # 2013.06.04. 08:14

A körültekintő bíró elítélt, ha feltűnt. A polgári is meg fogja ítéli a kedvesünek a lóvét, nemigen értem miért van ekkora bizodalmad a bírókban. Bár az álomvilágba amiben élsz, talán még ez is belefér.

lajcsó # 2013.06.04. 08:39

"Most a nyaraláson morfondírozom, pontosabban, már le is foglaltam a nyaralóhelyet."
Jól teszed. Addig nyaralj míg van rá pénzed, mert a "kedvesü"-nek fizetendő kártérítés kissé átrendezi majd a családi költségvetést! Bár ki tudja. Lehet, hogy neked aprópénz az 5 milla.
Csak aztán az önfeledt nyaralás közben nehogy megint eltűnjön egy fontos levél!

Zizzz # 2013.06.04. 09:40

"Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen"
Orvost, gyorsan!!!

Sherlock # 2013.06.04. 09:45

Azért az valahol katasztrófa, hogy Neked megengedik, hogy gyerekekkel foglalkozz.

wers # 2013.06.04. 10:11

Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen
az ki van csukva, hogy rajtad kívül bárki össze bírna szedni ennyi okosságot, a stílus pedig utánozhatatlan :)

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.04. 11:12

És arra is neveltek, hogy kövess csak el nyugodtan bűncselekményt, legfeljebb próbára bocsátanak?

Kovács_Béla_Sándor # 2013.06.04. 11:13

Tudjátok, mint a "rendes bűnügyekben":
AZ ISTEN ÁLDJON MEG! PRÓBÁLD MÁR FELFOGNI, HOGY ITT TE VAGY A TETTES, TE VAGY A BŰNELKÖVETŐ!

(Igen, kiabálok. Felfoghatatlan, amit művelsz.)

lajcsó # 2013.06.04. 11:36

"Különben is, lehet hogy az én nevemben írta a blogot kedvesü.!Hogy pénzt szerezzen." Ha ezt komolyan írtad, akkor javaslom, hogy sürgősen vizsgáltasd ki magadat. A diagnózisnak az eljárások során is hasznát veheted.

Egyjogász # 2013.06.04. 11:38

"Az egész országot fellármázom!Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!"

Még 5 milla....:))

Én azt tanácsolom, ebből a pénzből inkább menj el 3 hétre Hawaiira egy luxusszállóba, és felejtsd már el végre a volt ügyvédedet.
Ha viszont azt veszed észre magadon, hogy ott sem tudsz másra gondolni, csak rá, akkor menj hozzá feleségül, szerintem az elég nagy büntetés lenne neki..:))))

wers # 2013.06.04. 11:47

Az egész országot fellármázom!Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!

Ne tedd! (vagyis inkább azt írom, tedd, mert mindig az ellenkezőjét csinálod, mint ami tanácsot itt kapsz)

lajcsó # 2013.06.04. 12:45

"Eddig még nem írtam fontos tv-éknek, újságoknak, mert én dolgozom,nem érek rá, de a szabim alatt fogok!"
Ott is hasonló reakciókra számíthatsz mint itt.

capisca # 2013.06.04. 13:58

Támogatom llenarthot menjen el a TV-hez, rádióhoz.

Hiányzik már egy kis jó kabaré a TV-ből, rádióból.

Szerintem sikere lenne :) Még önálló showt is kaphat.

Egyjogász # 2013.06.04. 14:33

"Még önálló showt is kaphat."

Elképzelem, hogy meghívnák az exügyvédjével a Mounika sóba, és egymásnak esnének.....:))))

Sherlock # 2013.06.08. 06:31

Elítélt, te szerencsétlen, csak intézkedést szabott ki, nem büntetést.

Könyv # 2013.06.08. 07:10

Illenarth!

Te tényleg tanár vagy??!!!

Vannak olyan emberek, akik mindenáron szerepelni akarnak, bármi áron.

Vannak, akik ezt beveszik és kiszolgálják a szerepelni vágyók szeszélyeit.

Miért?!!!

mosza (törölt felhasználó) # 2013.06.08. 07:20

"Legszívesebben kém lennék...A Hazámért természetesen!"

....ilyen kijelentéssel inkább csak óvatosan....Mata kisasszony példájából okulva...