Igaz, eddig ezt nem is figyeltem.
Tessék, ott van.
Jogi képviselő
Az ügyvédről szóló blog eltüntetése egyszerűbb és olcsóbb megoldás lenne. Neked - a nehéz felfogáson kívül - az a legnagyobb (lelki) problémád, hogy képtelen vagy megemészteni azt, hogy minden igyekezeted, erőlködésed ellenére, nem tudsz fogást találni az ellenfeleden.
Nem kell utaznod.
Más: megnézném a blogod. Adsz linket?
Milyen polgári per? (Mert hogy főszabályként nem hogy az alperes lakóhelyén is meg lehet indítani a pert, hanem csak ott lehet.)
Most szólsz?!
monalisa1: olvasd végig az elmúlt két évet, tanulságos lesz... egyébként volt valami ingatlanügye, aminek intézésével megbízta az ügyvédet, aki nem látta el a feladatát, meg lekésett egy fellebbezést, ráadásul erről sem értesítette az ügyfelét, szóval elbaltázta az ügyet, Ilenarth azóta keresi az igazát. Azt mondtuk neki, hogy ha az ügyvédnek nincs vagyona/jövedelme, akkor nincs sok reménye a kártérítésre, de ez nem a magyar jogrendszer hibája.
Hát hogy a bíróságot egy idő után nemigen fogja érdekelni a te több évre visszamenőleges sirámod, az biztos. (Gondolj csak arra mennyi "kigyót-békád" hall nap mint nap a bíró., tele a hócípője az ilyesmivel de nagyon.)
A majdani itélettel vélhetően nem neked szolgáltat "igazságot" hanem jogot a sértett felperesnek, ergo fizetheted majd a bizonyára tetemes itélt kártalanítást, valamint a perköltséget.
Szóval megmondták már neked itt a fórumon előzőekben hogy állj le, lám nem tanulsz, és késő is már...
Príváti: miben hagyott téged még "cserben" az ügyvéd?!
monaluis
laikus házzászóló
Neked sanszosabb dutyiba jutni, mint a kedvesügyvédednek.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
llenarth
„
Kérem szépen.Miért nem arra válaszoltok, amit kérdezek?”
Arra IS válaszolnak, csak-neked feleslege mondani
bármit-is nem tudsz szabadulni a rögeszméidtől...
Én egyet tudok tanácsolni (és ezt tanácsolnám a barátomnak is, úgyhogy nem poénkodok), kattanj le végre egyszer és mindenkorra a volt ügyvédedről, és foglalkozz valami értelmes dologgal, mert előbb-utóbb az ügyvéd megunja, hogy nyomozol a magánügyei után meg beavatkozol a magánszférájába és nagyon megszívat.
Mi a fenét érdekel téged ennyire (de kérdezhetném úgy is, hogy mi közöd hozzá), hogy az ügyvéded vett-e fel hiteleket és ha igen, azt visszafizeti-e. elvált-e, kinél lakik jelenleg.
Te adtál neki kölcsön, vagy te vagy az egyik volt felesége? Mert ha nem, akkor tényleg nem értem ezt a nagy érdeklődést az ügyvéded magánélete iránt.
Már százszor leírtuk, ez sem tántorít el a rögeszméidtől.
llenarth
légy egy kicsit figyelmesebb...
nem a Te ügyedről van szó úton útfélen
az idézett szövegrész KBS jellemzése egyenes.ági-tól
származik...
nekem ez tetszett rólad a legjobban:
„Az ügyvédurad köv.képpen vagy egy önelégült pelyhestökű ifjútitán, aki még azt hiszi, hogy tőle potyog a spanyolviasz, és/vagy tényleg egy menthetetlenül totálisan érzéketlen az érzelmekre és az alapvető illemszabályokra. Egyszerűen nincs erre vevőkészüléke ezért képtelen fölfogni a jeleket.”
No, nem is a disznót kifogásolnám (az vélemény), hanem a kövéret (mert az tényállítás). :)
„Hát igen... Például rám azt mondani, hogy "túlzottan liberális", kb. annyira vehető komolyan, mint, hogy "kövér disznó".”
Ne izgasd magad, mondtak itt már mást is rólad... még jó, hogy van humorérzéked :)
„Meglehet az egyetem teletömte fejeteket a ma divatos túlzott liberális szemlélettel”
- Én főiskolát végeztem, bár abból kettőt.
- Amennyiben a politikai gazdaságtan ma divatos és túlzottan liberális, igazad van.
„Bizony jobb volt ha főbe lőtték magukat, mert legalább a család megtisztult az erkölcstelen társ bűneiért!Nem vitte tovább a gyermek anyja/apja viselt dolgait...”
Hmmm.. de az adóságát örökölte
Na, még én vagyok úgy vele...
Hát igen... Például rám azt mondani, hogy "túlzottan liberális", kb. annyira vehető komolyan, mint, hogy "kövér disznó". És itt a kövéren van a hangsúly. :)
"Meglehet az egyetem teletömte fejeteket a ma divatos túlzott liberális szemlélettel, de ez változni fog.Ez így sokáig nem mehet!"
Mi? A jogi kar? Ha ezt egy közgazdasági fórumon nyomnád, akkor -talán- lenne alapja egy vitának, de itt? Vagy egy manapság oly' divatos média-kommunikáció, -meg mit tudom én milyen szakot végzett, vagy szakon tanulónak mondanád, akkor is megérteném.
De itt?
Mondjuk, visszagondolva, ....mikor a rómaiak szavazati jogot adtak a meghódított területeken élőknek, meg amikor már nem volt jó a kőbe vésett törvény,...na, az én római jog (Péter Orsolya) előadóm ekkor szabadította fel bennem a liberálist, mert képes volt mindezt úgy előadni, hogy ez micsoda fejlődés volt. Említett még mindenféle császárokat, praetorokat, s igazad van!, szabadokat is. (hát ezek voltak a mai lmp-sek)
Most jöttem rá, hogy a Miskolci Egyetem egy liberális fertő.
„az egyetem teletömte fejeteket a ma divatos túlzott liberális szemlélettel”
„El is borította Hazánkat a kis/és nagy bűnözés!”
„Bizony jobb volt ha főbe lőtték magukat, mert legalább a család megtisztult az erkölcstelen társ bűneiért!Nem vitte tovább a gyermek anyja/apja viselt dolgait...”
Tehát: ne járjunk egyetemre, mert attól növekszik a bűnözés és ha valaki meghal, az sokkal becsületesebb és jobb is mindenkinek, mintha az adós nem lesz öngyilkos.
Amúgy meg nyilván azért vannak túltelítve a börtönök, mert „még a gyilkosok is megússzák”.
Azt hiszem, először két éve mondtuk itt neked néhányan, hogy kérj segítséget, mert a rögeszméid el fognak rajtad uralkodni. Még mindig nem késő segítséget kérni. Nem jogit.
Dögöljön meg a szomszéd tehene is! Ha tehene sincs, akkor legalább a szomszéd.
„a jogalkotók, törvényhozók miért nem hoznak létre adósok börtönét?”
„ha valaki akár egy kártyaadósságot nem adott meg, vagy nem tudott megadni, akkor főbe lőtte magát.”
Gyanítom, egy pénzintézet, egy kölcsönadó semmivel nem jut közelebb a pénzéhez, ha az adóst bebörtönzik, vagy főbe lövi magát. Ezzel helyre áll a becsület?
"Miért van az, hogy a csalókban bízó emberek, akik például adóstársak, vagy kezesek,-"megszívják","
Ennek elkerülésére van egy rendkívül jó megoldás: nem kell kezességet vállalni senkinek sem. (Az ugyanis nem kötelező.)
Többször leírtam már ezen a fórumon is, hogy kezességet vállalni csak olyannak szabad, aki esetében a kezesnek nem gond, ha esetleg fizetni kell (pl. gyerek, szülő, stb.).
A mai világban egyébként eléggé merész vállalkozás kezességet vállalni, és a kezesnek reális lehetőségként kell figyelembe vennie azt, hogy esetlge neki kell fizetnie az adós helyett (legyen az bármilyen jó haver, rokon, cimbora).
Ahhoz neked semmi közöd, hogy ki kinek tartozik. Ha tudomásul vennéd, akkor sokkal több pénzed maradna pizzára, tiramisura(ha pesti vagy, tudok is ajánlani helyet, ahol ezek a legjobbak), sörre.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02