Szia Rexor.
Köszi a válaszod.2001 juliusában lett vásárolva az autó, sajna a súlyadó éves összegét nem tudom az autó 2200 köbcentis.Ha ez segít várom válaszod.
Köszike
Szia Rexor.
Köszi a válaszod.2001 juliusában lett vásárolva az autó, sajna a súlyadó éves összegét nem tudom az autó 2200 köbcentis.Ha ez segít várom válaszod.
Köszike
Késedelmi kamatot kell fizrtned mindenképpen. Mul. bírság is lehetséges max. 100.000 Ft mértékben, de ennek nagyon kicsi a valószinűsége.
Ha megmondod mikor volt az eredeti esedékesség és a súlyadó összege tudok mondani kicsit pontosabb összeget is.
Kedves old-guy!
Köszike!!
Timi
Szia Timi,
nem vállalkozom jóslásra, mert az nemcsak a kocsi adataitól függ, hanem az önkormányzat ceruzavastagságától is...
Üdv.
old-guy
Szia old-guy.
Köszike a válaszod, a büntiben én is tuti voltam.Kb. összeget sem sejtessz?
Timi
Kedves Timi,
Sajnos, büntire mindenképpen számíthatsz, de mértéke nem súlyos. Viszont minden elmulasztott idôszakot pótlólag meg kell fizetni. A részletfizetésekrôl az önkormányzatok egyedileg döntenek, de létezik a részletfizetés.
Üdv.
Kedves Válaszolók!
2 éve vásároltak a rokonaim az én nevemre egy személygépkocsit de 'elfelejtették' súlyadóra bejelenteni. 2000köbcenti felett van, milyen büntetésre számíthatok?
Van lehetőség részletfizetésre?
Köszi: Timi
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02