Mallinalli és guba
Nem tudom minek írtok egyáltalán erre a fórumra...
Teljesen lényegtelen, hogy a máv egyesület, vagy zrt, vagy bármi más volt. A lényeg az, hogy a biztosítást az állam kötelezővé tette, ezért valamilyen felelősséget vállalniuk kell érte. Ha ti tudtátok fél óra utána olvasás után, hogy a máv-nál nem szabad biztosítást kötni, akkor egyáltalán, hogy alapulhatott meg? Bisztos úgy, hogy a PASZÁF és a többiek nem olvastak eleget utánna, nem?
Egyébként ha olyan jók vagytok ezekben a dolgokban és annyira civilizáltak, miért nem írtatok valami szép levelet a PSZÁF-nek mikor utána olvastatok, hogy ezt nem kéne, mert mi már látjuk, hogy ebből baj lesz?
Ha meg annyira utána tudtok olvasni, miért nem esik le nektek az, hogy ez nem ilyen egyszerű a szitu? Van több ágazat is a sztorinak, amit ha összefűtök, csak akkor jutunk el ide.
Kb. 150x lett meg magyarázva jogilag, hogy nekünk kell fizetnünk. De ki a f*szt érdekel?!
Engem inkább az érdekel, hogy miért engedik ezt a jogszabályok? Vagy az, hogy miért számláznak a biztosítók mindig kb. 4x annyit mint azok akik a kárt okozták? Vagy esetleg az, hogy a nagy 6 milliárdos büntiből ránk miért nem fordítanak? Vagy az, hogy a PSZÁF és a MABISZ minek van, ha nem ezért? Vagy a háttérben zajló dolgok, amiket nem vizsgálnak! Vagy az, hogy 2005-ben miért nem tettük meg az EU-hoz méltóan a megfelelő lépéseket, hogy ilyen ne történhessen?
Nem az, hogy ti mennyire jól tudtok olvasni!
Ti pont vagytok hasznosak nekünk, vagy a közösségnek, mint akik nem is léteznek!
És mielőtt még kioktatnátok ,hogy ó a h*lye tipikus magyar mentalitás bla bla bla... Én legalább itt vagyok, Magyar vagyok és megszólalok, ha valami nem tetszik, nem pedig csak magyarázok, hogy ez van ezt kell szeretni, mint ti! Ha mindenki ilyen lenne mint ti, akkor már a teljes ország fel lenne osztva, még ez a csepp se maradt volna meg, bár kezdem azt gondolni, hogy ez is fölösleges az alapján amik történnek...