karambolozoltán!
Örülhetsz, hogy eddig senki nem keresett...
A félszem az, ezektől a levelektől, hogy egy lavinát fog elindítani, ugyanis, u.ezt a levelet fogják megkapni a károsultak is. Ha egy kicsit is utána néznek pl.: a neten, észreveszik, hogy van keresnivalójuk a károkozónál. És még mielőtt v.ki félreértené, jelezném, hogy egy másodpercig nem gondolom, hogy a károsultat ne illetné meg a kártérítési összeg, de azt ne nekem kelljen kifizetnem, amikor volt érvényes biztosításom. Tehát, a rosszhírem az, hogy csak reménykedhetsz, hogy nem jön a károsult ügyvédjétől, vagy casco-s biztosítójától egy levél, hogy rendezned kéne az ügyet...
A MÁV ÁBE vezető ellen jelenleg is eljárás zajlik, ami érdekes, hogy Kiss Bálintot 1 milliárd forint eltüntetésével vádolják, azt nem értem, hogy akkor hol a maradék 8 milliárd...Mivel hívnád őt perbe? Nem tudom van-e értelme. Nem azt mondom, hogy Ő, vagy Ők nem bűnösök, de szerintem ők csak az i-re a pont. A MÁV ÁBE míg be nem fejeződik a felszámolási eljárás, és ki nem vezetik a Cégbíróságról élő jogi személy, perelhető, de tudjuk, hogy nincs pénze, nem érdemes őket perelni, mert az csak Neked fog nem kevés pénzbe fájni!