MÁV Biztosító

tomusz002 # 2010.06.30. 13:20

MáV ÁLT BIZTOSÍTÓ.2010 június 29 kaptam levelet a bíróságtól hogy 419683 ft fizetési meg hagyás van ellenem, mert a Tisztelt és kár hogy ezt mondom rájuk MÁV BIZTOSÍTÓ a 2006 11 30 án bekövetkezett kárt a sértettnek a mai napig nem fizette ki.A botrány 2008 környékén került napvilágra.Rajtam keresik mintha én lettem volna az elnöki székbe és én követtem el a sikkasztást.Sajnos a családomban 3an vagyunk munkanélküliek mire számíthatok hogy engem jobban meg büntetnek azért amit el se követtem!rendesen fizettem a csekkeket akkor minek a kötelező ha ilyen céget hagy a PSZÁF dolgozni?Inkább azzal kéne foglalkozni hogya Máv elnökén kéne keresni a pénzt nem rajtam én nem sikkasztottam el a pénzt!Jóhiszemű voltam bedöltem!NEm engem és a többi máv ügyfelet kéne piszkálni a hatóságnak ahnem azt aki elkövette elvenni mindenét mert ő a bünös!

nincstelen # 2010.06.29. 19:36

Köszönöm Klímás! Bár ne legyen igazam!

klimás56 # 2010.06.28. 15:50

Nincstelen !Nálad a két pont.....

nandy # 2010.06.28. 14:47

A felszámoló cég egyszemélyes tulajdonosa az MNV Zrt...

nincstelen # 2010.06.28. 14:29

Szarházi felszámoló! Rosszul emlékszem, hogy most június, vagy júliusra ígérték, hogy közlik ki hány %-ra számíthat? Persze 2 éve ígérgetnek mindig 2-3hónapokat. Csak mert az előbb felhívtam őket és mondták, hogy év vége.... Figyeljétek meg! 2 év múlva közlik, hogy elfogyott a pénz. Elég komoly kritikát fog kapni a felszámoló, mire ez lesz a válaszuk:

• a felszámoló embereinek a munkadíja: 1,5milliárd volt
  • szoftver fejlesztésre elköltöttünk 1 milliárdot
  • tanácsadó cégeket kellett megfogadnunk, mert fingunk sincs mit kellene tennünk, de 2 milliárd forintért azt tanácsolták, hogy húzzuk az időt.
  • béren kívüli juttatásra elment 200millió
  • eltelefonált és leveleztünk 500milliót feleslegesen
  • ügyvédet fogadtunk, aki rendre soha nem ment el a tárgyalásra / bár gondolom mindig kiszámlázza, hogy ott volt/

Figyeljétek meg ezt fogják mondani, felháborodva! De bepöccenek és szemközt hányom az összeset.
CsViki bocsi a stílusért! :)

klimás56 # 2010.06.23. 13:53

Őszintén sajnálom a történteket , várom én is a kivégzést .
Sebaj!!!Ha elmeszelnek , a cégem csődbe jut (ennél is jobban) , én mint alkalmazott,munkanélkülivé válok oszt megyek a segílyért. Csak sikerül valahogy éhendögleni............
De szeretnék már néhány embernek nevezett élőlényt hintázva látni .....

csviki # 2010.06.21. 14:16

Ez már sajnos a II. jogerős, fellebbezésnek helye nincs...:( Ítélőtábla jöhetne elviekben szóba (ha jól tudom), de felesleges pénzkidobásnak érzem.
Kamat tekintetében annyit elértem, hogy miután közel 1,5 év után vontak perbe, a kamatszámítás kezdő dátumát attól a naptól vette figyelembe a II. fokú bíróság, amikor az idézést átvettük.

Gabexxxx # 2010.06.21. 14:05

Nem semmi hogy még a kamatot is kiakarják fizettetni! Gondolom fellebbezni tudsz 15 napon belül.

csviki # 2010.06.21. 10:40

Sziasztok!

Sajnos bennünket elmeszeltek II. fokon is...:( Egyetemleges felelősséggel. Múlt héten hétfőn vettük kézhez az ítéletet, 15 napon belül kéne 915.000 Ft tőke + kamat + egyéb költségeket megfizetni.Na ez az, ami nem fog menni.:(:(
A jó hír viszont az, hogy múlt héten (a remek ítéletünkkel együtt)a próbaper keresete beadásra került a bíróságra, reménykedjünk, hogy legalább abból lesz v.mi. Bár ha jól gondolom szünet előtt még tárgyalást sem fognak kiírni...:(

katicu # 2010.06.20. 15:48

Üdv a károsúltaknak.666 milliót megtaláltak s visszajuttaták, hogy a károkat kezdjék rendezni.
Tud valaki egy személyt legalább akinek fizettek?
Jó magam nem szeretnék pereskedni, sajnálon az okozót.
Nem a kresz szabályai szerint vezetett ugyan, de a bíróságot nagyon a végére hagynám.Hitelből rendeztem a szervíz felé a számlát, nyögöm a beteg férjemmel, 2 iskolás gyerekemmel a törlesztést.Havonta kiveszem a gyerekeim szájából úm. az ételt a rohadt csalók miatt.
Nem beszélve lízinges volt az autónk amikor a baleset történt.Szeretem ezt a rengeteg levelet 1 db- amit bírtak eddig írni.Hajrá magyarországi ügyintézés !
Várom a hasonló helyzetben lévők hozzászólását !

milku # 2010.06.15. 17:35

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat!

Igen érdekes az én ügyemben hogy akkor még nem is volt eljárás a biztosító ellen!

Figyelem a fórumot és jelzem ha valami fontos információ birtokába kerülök!

Dr.Attika # 2010.06.12. 16:01

Mindenképpen meg kell várni a pert, mert neki kell bizonyítani a kár mértékét. Ha nem volt annyi, akkor bizonyítani sem tudja.

klimás56 # 2010.06.12. 15:57

Ezért nem vártak , meg azért, mert gondolom az új csodapalota a Könyves K. körúton sok pénzbe került és most elő kell teremteni valahonnan..

Milkunak: vitatkozz velük!!!! Vigyék perre , időt nyersz !!!!

nincstelen # 2010.06.12. 10:38

Hát várhattak volna még pár hónapot. Mert ha jól tudom és kicsúsztak volna az 5évből akkor elévül. :(

milku # 2010.06.12. 07:37

annyi kimaradt, hogy most náluk van a biztosításom! :D

milku # 2010.06.12. 07:35

Sziasztok!

Úgy gondoltam nekem is itt a helyem közöttetek mint biztosító károsultja. Én is károkozóként szerepelek az ügyben, csak az az érdekes, hogy én idén április elején kaptam a levelet az Allianz-tól hogy fizessek nekik 367150.- -ot 15 napon belül. Úgy hogy a károkozás 2005.09 hóban történt, ezt most nem ecsetelem mert hosszú lenne. Eddig nem is tudtam semmit az ügyről csak jött közel öt év után hogy tessék fizetni! mondom tessék???? nem is volt ekkora kár az autóba! egy karcolás volt az oldalán, ezzel szemben az enyémen és ez le is lett írva a bejelentőlapon.

Láttam hogy van köztetek aki már régóta küzd az üggyel és tanácsot szeretnék kérni, hogy most akkor mire is számíthatok vagy mi tévő legyek????

Hívjam fel az Allianz-ot hogy most akkor mi a szösz?

Előre is nagyon köszönöm a segítő gondolatokat!

L.Suzy # 2010.06.08. 16:34

FONTOS info!!!

Irtam egy panasz levelet dr.Papcsák Ferencnek, akit kormánybiztosnak neveztek ki a korrupciós, sikkasztásos ügyek
kivizsgálására!
Reménykedjünk!!!!!

http://www.hirszerzo.hu/….153941.html

L.SUZY

summer1981 # 2010.06.06. 10:56

Sziasztok!

Én is kaptam korábban egy második levelet. Az általam okozott kár 569.000 volt, és a másodikban 33.000-ről írtak. Akkor én felhívtam őket, és azt mondták, hogy ez a károsult által kifizetett összeg, mert casco-ja volt, és ez annak az önrésze.

nincstelen # 2010.06.05. 17:23

Piszkos tróger banda. Így húzzák az időd, mert az idő nekik dolgozik. Így fogy el a pénzünk. Szomorú.

csviki # 2010.06.05. 13:41

Sziasztok!

Akik levelet kaptak ismét a Felszámolótól, és más az összeg, mint ami az első levélbe szerepel, javaslom hívja fel őket, mert nálunk is egy adminisztrációs hiba folytán nem vették figyelembe a károsult engedményezési nyilatkozatát. Felhívtam őket, és küldtek is utána egy levelet, hogy sorry..., téves volt a második levél, ill. az abban meghatározott összeg.

Lucas85 # 2010.06.05. 09:34

Sziasztok!

Pár napja kaptam egy újabb levelet a felszámolótól, én károkozó vagyok, korábban már kaptam tőlük levelet, melyben leírták h besoroltak az I/b csoportba. Közel 400e forintos kár a per tárgya és most a felszámoló levelében ez áll:

"...Értesítem, hogy az Ön(-ök) által okozott kár alapján a károsult kártérítési igényét, mint elismert követelést, fentiek alapján az I/b csoportba soroltuk, így a megszűnési eljárás kezdő időpontjáig, 2008.08 15-ig bejenetett biztosítási események alapján elismert szolgáltatások teljesítése jogcímén 42 149 ft tőke, illetve az igényérvényesítéssel felmerült 0 Ft perköltség erejéig vettük nyilvántartásba.
Tájékoztatom,hogy a nyilvántartásba vett és elismert követelések kielégítésére az egyesület vagyona erejéig a vagyonelszámolási eljárás zárásakor kerül sor (tehát mikor is???). Amennyiben a kifizetés nem fedezi a károsult fennmaradó követelését, azt önnel szemben közvetlenül érvényesítheti."

Tehát nem sokkal több mint 10%-ot fizetnek, persze ha fizetnek egyáltalán. Nem tudom ez az összeg, hogy jött ki nekik, az előző levélben még a teljes összegre vettek nyilvántartásba.

Más kapott már ilyen levelet? Ez is valami, de sokkal nem lesz előrébb ezzel senki sztem. :S:S

Ed1231 # 2010.06.04. 13:41

A 2 Újnak írom,h kb 10 commenttel lejjebb ott a válasz. Kárrendezés jövőre és kb 30 %

xantiav6 # 2010.06.03. 17:39

Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon.Tud valaki segíteni, hogy ez a k...tt MÁV mikor hajlandó a kárrendezésre kb.2év után?Se elérhetőség, se információ, szürke szamár a ködben.

luy79 # 2010.06.02. 08:40

Sziazstok!

Én még új vagyok itt de már régóta olvsom a fórumot, mert károkozó vagyok. Megkaptam én is a levelet amin jelezve van, hogy mennyi a kár és melyik csoportban vagyok benne. Sokáig nem történt semmi, senki nem keresett nem pereltek be. Viszont múlt héten felhívott az akinek kárt okoztam és mondta, hogy beperelte őt az autójavító cég aki megcsinálta az autóját mert a MÁV nem fizetett nekik, az ügyvédje azt tanácsolt neki, hogy egyezkedjen velem mert utána úgy is engem perelne + kamatok + ügyvédi költségek. Itt írtatok egy ügyvédi irodáról aki a mávosokkal foglalkozik, illetve mit tegyek szerintetek?

Azt tanácsolták az illetőnek hogy, én egyezkedjek a céggel, illetve hogy lehet megtudni, hogyan áll a kifizetés a MÁV felszámolásából?

klimás56 # 2010.05.30. 07:46

Ed! Nincs még lefutva a meccs ! Talán szerencsém , az ügyvédem eddigi hozzáállása piros pontot érdemel.Nem mai gyerek , eléggé felpiszkálták , bízom abba, hogy a szart is kitapossa belőlük. Ha csak annyi lesz a siker, hogy nem kell fizetnem , már megérte!!! Ha pedig még pénzt is csinálunk belőle , hááááát ......
Na de nem szaladok előre ennyire.