MÁV Biztosító

nincstelen # 2010.08.10. 15:30

Végrehajtó1!

,, Remélem nem fizetsz!

Majd behajtjuk rajtad..:) "

Nagyon nagy vicc volt. Szerintem ezen csak te nevetsz! Nincs hányingered magadtól? Semmi bajom a végrehajtókkal, rájuk is szükség van, de amit te művelsz az már egy kicsit sok. Nagyon gusztustalan amit csinálsz! Elég szar gyerekkorod lehetett, ha ilyen ember lett belőled. Az általános emberi jóérzés halvány nyomát sem látom benned. Téged nem nevelt SENKI sem? Egyszer emberedre találsz figyeld meg, csak az a baj, hogy nem én leszek az, mert peren kívül megegyeztem, de így már bánom is.

sweds # 2010.08.12. 22:29

Nekem 2008.01.05.-én volt karambolom. Egy vidám rendőr autó jött belém hátulról kb. 100-al. A villamossíneken haladva, ami felé én is húzódtam kb.20-szal, hogy elférjenek a sávomban haladók, ha éppen arra járnak, mert parkolni való helyet kerestem ,és nem akartam eltávolodni a helytől. A helyszínen egy fotó sem készült a járművekről, a féknyomról,sem szonda nem került elő,.....furcsa, de semmit nem csináltak úgy ahogy szokás, vagy ahogy a filmeken :)Már ott rá akartak beszélni hogy én vagyok a hibás,....de valamiért ezt nem hittem. Egy év pereskedés,...idegesség,....pénz....stb,...és mégis én vagyok a hibás. Pedig én csináltam képeket a helyszinen,amin láthatóak a sérülések,....mindegy. Rendőrt kerüld messzire. Ha nincs is semmije, igaza biztos van.
Lényeg hogy bele törődtem, hogy az autómat nem tudom megjavíttatni, az igazam ellenére 70.000ft büntetést fizettem, rosszabb bonusba kerültem, magasabb lett a kötelezőm,...de hogy most én fizessek, amikor érvényes biztosításom volt ??? Akkor miért kötelező ? Kifizettem valami törvényes dolgot, ami kötelező,....és most fizessek az Allianz-nak, mert a zsaruk megcsináltattak a kocsijukat Cascoval ??? Nem gyanús ? Tudták hogy ők a hunyók. Na, szóval most levelezek 1000-el minden felé. Ügyvéd, PSZAF, MABISZ, ELVIS, IIdegen lények szövetsége,....szóval mindenhová. Mert ez igazságtalan. A Mávos sikkasztó, 1,4 millát kap fizunak havonta most is.....ez hogy van? Milyen ország ez ??? Ki mer még csodálkozni azon hogy mindenki inkább bűnöző akar lenni mint sem becsülettel belehalni a stresszbe, vagy szimplán az éhségbe?? És most gyere végrehajtó csávó, és vidd el a zoknimat,.....de azt sem, mert az is lukas már. Jó szakmád van. Nem volt jobb lehetőséged, gondolom. Nem utállak,....szarabb neked mint nekem,mert én nem kényszerültem arra amire te.

sweds # 2010.08.12. 22:36

Csak azért, mert nem derült ki az előző hozzászólásból...a rendőrök, a síneken közlekedtek, kb 100-al. Nem volt szirénájuk, meg semmi megkülönböztető jelzésük. Fékezésre esélytelenek voltak. És ma már nem bizonyítható, de szerintem ittak is.

bbcsi # 2010.08.16. 11:17

Tisztelt Fórumozók,

Segítségre lenne szükségem. 1. fokú eljárásban részletfizetést kértem. A felperes kérelmem módosításokkal jóváhagyta ezt elküldte nekem illetve a bíróságnak. Viszont határozatot még nem kaptam bíróságtól,de a felperes által adott 1. fizetési határidő 2010.08.30.

Kérdésem az lenne,hogy megvárhatom amíg a bírósági ítélet jogerős lesz,hogy csak akkor kezdjem el a kifizetést?

Illetve a kamatszámítás kezdő időpontja miatt szeretnék fellebbezést benyújtani. Lehet úgy fellebbeznem,hogy a csak a kamatokat vitatom? Ha igen akkor ennek ellenére szeretném kifizetni mihamarabb a tőkét és a költségeket ,hogy a tőke ne kamatozzon tovább ,erre Önök szerint van lehetőségem? Attól félek,hogy amit kifizetek tőkére , függetlenül attól,hogy a kamatokat vitatom a felperes kamatnak fogja beszámítani.

végrehajtó1 # 2010.08.16. 12:36

nincstelen

Köszönöm jó kivánságaidat.De örömmel tölt el hogy akár hogy csűröd csavarod a kapzsiságod, butaságod miatt azért mégis csak te vagy a szarban .Nem én.:)

végrehajtó1 # 2010.08.16. 12:40

nincstelen

csak az a baj, hogy nem én leszek az, mert peren kívül megegyeztem, de így már bánom is

Látod még most sem használod a brilliáns eszedet.Nem kell betartanod az egyezséget és meg fogod ismerni a jogszerű a törvény betüjét maximálisan betartó végrehajtást...:)

Téma részemről lezárva

nincstelen # 2010.08.21. 17:07

végrehajtó1!

Én nem vagyok szarban, mert több mint fél éve kifizettem.

végrehajtó1 # 2010.08.21. 17:38

nincstelen

Üdvözlet a fedélzeten:)
Hidd el ennek is örülök.Szép példa.Kár hogy kevés van belőle.

Royal # 2010.08.22. 22:52

Téma részemről lezárva

Dejó. Akkor mostmár ugye nem kell a lelkesítő kommentjeidet olvasni?

végrehajtó1 # 2010.08.23. 05:48

Valahogy életben kell tartani ezt a topicot:)

bbcsi # 2010.08.23. 08:32

Ismét lenne egy kérdésem. Ha a felperes beleegyezett a részletfizetésbe módosításokkal ,de a részlefizetés megítéléséről határozat és jogerő még nem érkezett akkor még nem kell elkezdenem a részletfizetést. Jól gondolom?

klimás56 # 2010.08.28. 08:57

Jól gondolod!

Ikegyesület # 2010.08.31. 07:04

Kedves Fórumozók!

Egyesületünk, az Igazságosabb és Biztonságosabb Közlekedésért Országos Egyesület (IKE) 2010 elején alakult, és célja a gépjármű üzemeltetésre vonatkozó információk hatékony eljuttatása a közlekedés résztvevőihez, a gépjármű tulajdonosok érdekeinek védelme és képviselete, a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele.

Az IKE kiemelt figyelmet fordít a MÁV ÁBE fizetésképtelensége folytán bajba került személyek felkarolására.

A károsultak részére demonstrációt szervezünk 2010. október 15-ére péntek délutánra egy budapesti szabadtéri helyszínre. A tüntetésen petíciót íratunk alá az állam képviselőivel, így nagyon fontos, hogy minél többen jelenjünk meg.

Az ike@ikegyesulet.hu e-mail címre és a 20/235-2575-ös telefonszámra kérjük, és várjuk a jelentkezéseket, tekintettel arra, hogy a helyszínt is a várható létszám alapján tudjuk lefixálni.

Kérjük, hogy aki tud - legyen akár károsult, akár károkozó, vagy előbbiek családtagtagja, ismertőse, attól függetlenül, hogy már egyezséget kötött, vagy még csak egy felszólító levelet kapott- próbáljon eljönni!

Köszönjük!:)

Gabexxxx # 2010.08.31. 20:34

Holnap jelentkezek is, remélem minél többen leszünk! Felszámolókat hívta valaki mostanában, mert nyár végére igértek fejleményt ha jól emlékszem...

nincstelen # 2010.09.01. 10:20

Rosszul emlékszel :)
2 éve ígértek 2-3 hónapot.
1 éve: ,, Már csak egy hónap....
idén februárban: júliust ígértek.
Gondolom most meg jövő év elejét!
Hogy ebben az országban mindent be lehet ígérni....

Nevsehir # 2010.09.01. 12:14

Sziasztok!

10-én lesz a következő tárgyalásom, beszámolok majd a történtekről!

Elég gáz hozzászólások vannak itt... Aki jogban járatos, és tényleg segíteni akar, ne azt szajkózza, hogy mi alapján lehet elbukni a pert, mert ezt már mindenki tudja. Ráadásul néhol az okfejtés is eléggé sántít. Keressetek inkább olyan jogszabályt, esetleg EU direktívát, ami alapján meg lehetne nyerni a pert!

Aki meg kárörvendeni jár ide, annak ez legyen a legnagyobb öröme.

Ikegyesület # 2010.09.02. 12:43

Kedves Fórumozók!

Egyesületünk, az Igazságosabb és Biztonságosabb Közlekedésért Országos Egyesület (IKE) 2010 elején alakult, és célja a gépjármű üzemeltetésre vonatkozó információk hatékony eljuttatása a közlekedés résztvevőihez, a gépjármű tulajdonosok érdekeinek védelme és képviselete, a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele.

Az IKE kiemelt figyelmet fordít a MÁV ÁBE fizetésképtelensége folytán bajba került személyek felkarolására.

A károsultak részére demonstrációt szervezünk 2010. október 15-ére péntek délutánra egy budapesti szabadtéri helyszínre. A tüntetésen petíciót íratunk alá az állam képviselőivel, így nagyon fontos, hogy minél többen jelenjünk meg.

Egyeztetettünk a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft-vel, a Máv vagyonelszámolójával.
Arról tájékoztattak, hogy esetlegesen ők is jelen lennének a demonstráción, és egy tájékoztatást adnának a megjelenteknek az elszámolás állásáról.
Az ike@ikegyesulet.hu e-mail címre és a 20/235–2575-ös telefonszámra kérjük, és várjuk a jelentkezéseket, tekintettel arra, hogy a helyszínt is a várható létszám alapján tudjuk lefixálni.

Kérjük, hogy aki tud – legyen akár károsult, akár károkozó, vagy előbbiek családtagtagja, ismertőse, attól függetlenül, hogy már egyezséget kötött, vagy még csak egy felszólító levelet kapott- próbáljon eljönni!

Köszönjük!:)

er5450 # 2010.09.07. 06:12

Sziasztok!
Tudna Valaki segíteni,aki már megegyezett a biztosítóval,hogy milyen formátumban és mit kell írni a ajánlatba,mennyit érdemes havi részletnek beajánlani/1.260.000.- kárösszeg esetén :-(((/,amit még elfogadnak?
sary@businesstel.hu
Köszönettel

Nevsehir # 2010.09.13. 08:12

Sziasztok!

Nem csináltunk történelmet, elbuktuk a pert. Sebaj, majd a következőt (állam, PSZÁF ellen) megnyerjük. Ha azt sem, végképp törtlöm az igazságszolgáltatás szót a szótáramból, legalábbis Magyarország vonatkozásában.

Remélem, okt. 15-én jó sokan leszünk!!!

porsi # 2010.09.13. 08:51

Nincstelen,
ne foglalkozz ezzel a primitiv bunko vegrehajtoval!
Annyira szanalmas, hogy meg csak fel sem idegesit! :)
tuti vlmi loser undorito ocsmany kinezettel, aki meg sajat magat is utalja!

Mas!!!!
Nekem 28an lesz a targyalasom! Barmi tanacs??? Segitseg, otlet???
Nagyon kivagyok, mar csak ez hianyzott az eletembol!
Gyeden 12 millio hitellel egyedulallo anya!

Mi a fenet csinaljak? Alkotmanybirosag foglalkozott vlmit az uggyel???
Gyomorgorcsom van mar most!
Mit mondjak/ csinaljak a targyalason????

Ne faradjon senki gusztustalan uzenettel!
Segito valaszra van szuksegem!

porsi # 2010.09.13. 09:06

Guba
elakadt a lemez?
Forditva ulsz a moziban!
Vlki kivancsi itt rad?
Cuppanj mar at mas forumra es szorakoztass ott embereket!
Thx

szoszo9 # 2010.09.13. 16:19

Magyarországon sajnos nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van.
Nagy különbség!!

Nevsehir # 2010.09.14. 07:05

Szoszo9, egyetértek. Ennél csak az a bosszantóbb, hogy a bírók és egyes ügyvédek megpróbálják bebizonyítani, hogy ami az aktuális jognak megfelel, az igazságos is.

websas # 2010.09.14. 07:26

Oké!

De akkor miért Igazságügyi miniszter / minisztérium ?

Nevsehir # 2010.09.15. 08:57

Websas, ez már csak a megszokás. :) Esetleg a naivakat (amilyen én is voltam) meg lehet még vezetni vele.