"Kb. minden jogi személy felett gyakorolja valaki a törvényességi felügyeletet.
"
Na ez az hogy csak KB.
Mindig vannak törvény felett állók!
kiss bálint nem olyan kicsi gondolom, hogy ne tudta volna elmesélni, hogy jaj őt csak átverték és valójában ő akart jót nekünk. Akkor miért tűnt el 2órára?
Szerintem a nagy jólétben élők mivel semmi nem elég nekik és unatkoznak a jólétben, ezért minden idejüket arra használják fel, hogy kigondolják hogy hogyan tudnák a pór népet még jobban lekaszálni.
Ha ez nem így lenne, ilyen megtévesztő néven nem egyesületet alapítanak.
Már amikor ezt kigondolták tudták jól, hogy elfogják lopni a pénzét a 7000 családnak.
Aki gürizik éjjel-nappal annak nincs ideje azon agyalni hogy vajon az egyesület az most akkor biztosító-e vagy mégsem, pláne ha még központilag butítják is őket győzike, blikk meg egyéb marhaságokkal.
Egymás közt is ezt csinálják, csak nekik nem fáj annyira mint ennek a 7000 családnak.
Utána a kaviáros,jakuzzis ki a leggazdagabb ha nem én partikon nagy mellel mesélhetik egymásnak micsoda menő okos emberek ők.
Az nem számít hogy hány ezer ember vérén szerezték.
"Csak előtte szerezzük meg hozzá mindazoknak a hozzájárulását, akik nem gondolják azt, hogy az állam egy biztosító."
Nem, az állam az, aki kötelezővé tette nekünk és akinek ellenőriznie kellett volna azt amit kötelezővé tett.
Vagy mégis ki itt az egyetlen, aki tehetne valamit?
Az ide beíró hozzáértők miért nem azt az oldalát világítják meg, hogy szándékos megtévesztés, PSZÁF mulasztása, állam felelőssége az általa hozott törvényekre stb. Mert itt inkább ezt várnák szerintem az ide írók!
Gondolom nem a jóindulat vezérli őket.
Elismerem, hogy jobban meg kellett volna nézzem mi a különbség egyesületi biztosító és nem egyesületi biztosító között, / pedig nem nézem a győzikét /de ha én a konkurens biztosítónál dolgozok már csak a konkurálás miatt is felhívtam volna a figyelmet erre remélve hogy több ügyfelem lesz.
Ráadásul, szerintem A PSZÁF-nek kötelessége lett volna ezt megtennie.