Marcika ti most engem provokáltok, vagy Helikoptert?
Szerintem alig várjátok, hogy idejöjjön valaki, akinek az orra alá lehet dörgölni valamit.
Amit a hatályos jogszabályról írsz, kb. ez a véleményem: bla, bla, bla.
Ha olyan frankó lenne a hatályos jogszabályzás, alapvetően minden esetet egyedileg mérlegelve, összes körülményt figyelembe véve hoznának meg, gyermek jövőjét meghatározó döntéseket. Amit írsz az a száraz tananyag, a valóságban azonban közel nem foglalkoznak senkivel sem ilyen mélységekben.
Amiről írsz annak pont az ellenkezője is igaz. Majd Helikopter szépen szerez magának egy nagyon jó ügyvédet, és mehet a véget nem érő pereskedés meg hajtépés. Gondolom előbb utóbb az apuka is belátja, hogy nem tulajdoníthatja el a gyermeke anyjának holmiját, nem zárhatja ki a közös lakásukból, nem fenyegetheti, mert akkor majd zaklatásért bepereli, ésatöbbiésatöbbi.
Engem nem kell meggyőznötök, én boldogan élek a hároméves kislányom apjával ahol terítékre sem kerül az ilyesmi mert kölcsönösen tiszteljük egymást. De
Honeybear mint jog üdvöskéje annyira mindenhatónak tekinti magát, hogy még ő mondja meg kinek legyen gyereke, egy jogi fórumon, hát erre csak röhögni tudok. L.O.L (csupa nagybetűkkel...)