Tisztel Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni, már másfél éve, hogy elváltam és van egy három éves kisfiúnk, de a kapcsolat az exxel nem javult azóta se. állandóan azt nézi, hogy mikor tud belém rúgni. havi rendszerességgel fizetem neki a gyerektartást nem is keveset 40e Ft-ot, soha egyszer sem szalasztottam el, és még is mindig alám pakol. Miután elváltunk (Budapest közelébe laktunk) ő leköltözött a fiammal Debrecenbe, hogy hátha így nem megyek a fiamhoz, de persze akkor is mentem 2 hetente ahogy a bírósági végzésben le van írva. most már szerencsére visszaköltözött a közelbe mert ugye ott nem talált munkát, itt meg itt volt a munkahelye ahova visszavették, úhogy ezzel már nincs is gond. A problémám most az lenne, hogy a végzésben le van írva, hogy 2hetente péntek délutántól vasárnap este 7-ig lehet nálam a kisfiam. de ő most kitalálta, h most kiviszi a kisfiút erdélybe (nagyszülőkhöz) 1 hónapra és majd csak utána láthatom a gyereket, de akkor is ezentúl cska szombaton délelőtt fogja nekem odaadni, és őt nem érdekli fordulhatok akárkihez, gyámra stb.( mert eddig is oda fordultam ha vmi pprobléma volt) ez akkor is így lesz!
azt szeretném kérdezni, hogy most mi tévő legyek?
Ez egész életünk végéig így lesz, harcolnom kell azért, hogy láthassam a fiamat, hiába van meg a papír róla, hogy mikor láthatom?
köszönöm a segítséget előre is.
Juzolka